петък, 15 юли 2016 г.

© КОГАТО БЯХ НА САМИЯ ВРЪХ НА МОЯТА МЛАДОСТ © - РИМЕЙК

СРЯДА, 25 ЯНУАРИ 2012 Г.

Бях на самия връх , бях на самия връх на моята младост! Бях див, несъразмерен и красив!
На кораби приличаха жените а животът ми - на хаотично празнично пристанище.
Позволи ми да мисля за тебе , да се влюбя в тебе отново да повярвам във тебе, бъди ми и жена и сестра, съществувай, неизвестно къде – съществувай, неизвестно с кого - съществувай, и си спомняй за мене понякога!











Николай Николов

5 коментара:

  1. И аз харесвам това което пишеш и го пускам в фейсбука си. Надявам се да не се сърдиш за това! Пускам и неща от "Антология на подсъзнателното"! Благодаря ти и ти желая всичко най-добро!

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се Таня! Не съм толкова велик поет като Христо! Познавахме се лично. Лека му пръст и Бог да го прости!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз съм се правил на поет, но опитите ми са нещастни! Eй сега ще пусна един бял стих от мен, който има скрит смисъл, тоест да го четеш и от зад напред, ще ти стане ясно нещо, но от друг поглед за какво иде реч. Аз сам инженер, химик, ядрен физик и лекоатлет. Е, знам и се занимавам и с Хата Йога, но това не значи поет. Поет съм на елементарните частици, начините да познаеш числата от тотото, да видиш миналото и настоящето, да пътуваш във времето/ виждайки го само/ и други неща. Всичко съм показал на 80 процента в блога, но им писах: Който има очи да види и който има уши да чуе, а който иска да попита ! Ама не вярват хората и пак с ракията само я карат! Дано са живи и здрави!

    ОтговорИзтриване