събота, 30 юли 2016 г.

® ЧЕТВЪРТАТА ТЕОРЕМА НА ПИТАГОР ®


Изричането на последната теорема на Питагор в питагорейската тайна школа — "Октагона" —  се е наказвало със смърт!! Октагонът е важен ключ за разбирането на „меркаба” (обозначение за магнитното поле на хората) и е „илюминиращ”, т.е. е решение на проблемите, които имаме. (Мер-ка-ба = две противоположно ротиращи светлинни полета, които заедно транспортират духа и тялото = дематериализация и телепортация на физическото тяло)!
Пазенето на тайна е специална сила! 
Тя позволява провеждането на операции без легална намеса или потенциален противник и при всички случаи прави така, че между посветените възниква връзка на по - високо ниво.
Нека си припомним заключителната сцена от „Името на розата” на Умберто Еко: Когато слепият абат пита разследващия фон Баскервил:
- Какво искате всъщност?
Баскервил отговаря:
- Искам гръцката книга, за която настоявате, че никога не е била писана. Книга посветена на комедията, която вие мразите толкова, колкото и смеха. Вероятно става дума за единствения оцелял екземпляр на втората част на Аристотел за поетиката. Има толкова творби, посветени на комедията „Защо точно тази да е толкова опасна?”
Абатът:
-Защото е от Аристотел!
Баскервил:
-Какво толкова обезпокояващо има в това, че хората се смеят?
Абатът:
— Смехът убива страха, а без страх не може да има вяра. Който не се бои от дявола, не се нуждае от никакъв Бог. /Това да ви говори нещо за положението в страната ни и не само тук?! Защо се всява страх???/
Това ни приближава повече до решението на редица проблеми, които имаме на тази планета, отколкото мислим. Някои от Вас вече знаят това или може би тепърва ще го открият.
Следователно, когато една тайна ложа мами обществото чрез лъжи и манипулации, за да постигне политическа и икономическа мощ за сметката на друг, пазенето на тайна може да се превърне /както в горния пример/ в смъртоносно оръжие. Това не означава, че всички тайни общества са деструктивни и зли. Едно от многото разклонения на СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ например възниква след 1307 г. от РИЦАРИТЕ ТАМПЛИЕРИ, които са преследвани от Ватикана под натиска на френския крал Филип IV. Тези, които успяват да се измъкнат от арестите и мъченията на Инквизицията, заминават предимно за Португалия, Англия и Шотландия, където столетия наред работят тайно за справедливостта в света и човешките права. В същото време (както се вижда от 33-а степен на „Шотландския ритуал”) историята показва, че тайните общества могат да представляват застрашителна сила със способността си да издигат и свалят правителства и да използват невидимите си връзки, за да предизвикат глобални промени.
За Илюминатите вече има достатъчно книги - за съжаление,  по - голямата част от тях на английски. Това което смущава е фактът, че повечето от авторите са какви ли не фанатици - фанатични християни, фанатични мормони, фанатични свидетели на Йехова, фанатични десни или леви и т.н. - които въпреки, че разбират какво става около нас, се аргументират от своя гледна точка и отново прехвърлят вината върху някоя групировка или върху сатаната. Нека накратко да обобщим най-важните факти от политиката, финансите и религията, за да бъдат приемливи и за невярващите, и изобщо за свободните и самостоятелно мислещите хора, независимо дали са бели, черни или жълти. Ще стане ясно защо Илюминатите имат интерес отделният човек да не знае всичко.

Следва продължение……може би…ЕДВА ЛИ НЕ.....

Николай Николов


10 коментара:

  1. Вече няколко години Уотърс е прям и откровен защитник на кампанията „Бойкот, цялата истина и санкции“ срещу Израел. През 2011 г. той написа: „Където правителствата отказват да действат, хората трябва да го сторят. С всички мирни средства, с които разполагат…

    Уотърс обясни, че неговата позиция не е антисемитска и не е атака срещу израелците…“[4]

    Как да е „антисемитска“, след като той не се обявява против арабите – истинските „семити“, ако приемем този измамен термин?

    http://diagnosa.net/diagnosite-mi/докато-човечеството-не-се-пробуди-све

    ОтговорИзтриване
  2. ЗНАМ ГО ПРИЯТЕЛЮ/КО! ЩЕ ГО ПУСНА ОЩЕ СЕГА, МАКАР, ЧЕ СМЯТАХ ДА ПУСНА НЕЩО ВЕСЕЛО, МУЗИКА И КАКВОТО МИ ДОЙТЕ В МОЯ ТЪП УМ! ПРАВ СИ!!!!! БЛАГОДАРЯ ТИ! МНОГО ЗДРАВЕ ОТ МЕН И ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://www.youtube.com/watch?v=eW_ujLyLBko&feature=player_embedded#!
      А някои не се боят да говорят открито за тях и долните им методи за контрол над света.

      Б-к буден,а не приятелка :))) съм Ники.

      Изтриване
    2. И още нещо свежо:

      http://www.youtube.com/watch?v=ZGm8jh3sbmg&feature=player_embedded#!

      Жорж Ганчев при Сашо Диков.

      Изтриване
    3. АБЕ ПРИЯТЕЛЮ, НАПИШИ ПОНЕ В-к и ще ми е ясно! Извинявай, но проследявам от къде ми пишат само когато са изроди------
      ИЗВИНЯВАЙ!

      Изтриване
  3. Много тънко, мутри, искате да минете! -
    Със кафета и със хлебчета "висящи"...
    Грабихте безбожно през годините...
    С моите пари кафета ще ми плащате!

    ОтговорИзтриване
  4. Какво би могло правителството да използва при липсата на злато? Аха, самите граждани. Но ние сме суверенни същества. Как можем да бъдем използвани като актив за един нереален дълг? Не можем, не е законосъобразно. Ние обаче можем да бъдем излъгани да повярваме, че сме отговорни за дълга като ни превърнат в гостоприемници на една измислица (Сламения човек), създадена от правителството. Чрез една обиколна, но превъзходна и унищожителна схема, ни накараха да повярваме, че ние сме тези, които не сме и че трябва да работим за да изплатим дълг, който не само че не сме натрупали, но също така е и ДЪЛГ, КОЙТО УВЕЛИЧАВАМЕ ЧРЕЗ ТРУДА СИ ПО ИЗПЛАЩАНЕТО МУ. Моля ви, спрете „да работите за преживяването си”. Може би се чудите как всичко това се осъществи. Не е толкова важно и все пак накратко ще ви дам мнението на онези, които са били свидетели. То е различно от това което се преподава в Системата за оглупяване на обществото.

    Какво би могло правителството да използва при липсата на злато? Аха, самите граждани. Но ние сме суверенни същества. Как можем да бъдем използвани като актив за един нереален дълг? Не можем, не е законосъобразно. Ние обаче можем да бъдем излъгани да повярваме, че сме отговорни за дълга като ни превърнат в гостоприемници на една измислица (Сламения човек), създадена от правителството. Чрез една обиколна, но превъзходна и унищожителна схема, ни накараха да повярваме, че ние сме тези, които не сме и че трябва да работим за да изплатим дълг, който не само че не сме натрупали, но също така е и ДЪЛГ, КОЙТО УВЕЛИЧАВАМЕ ЧРЕЗ ТРУДА СИ ПО ИЗПЛАЩАНЕТО МУ. Моля ви, спрете „да работите за преживяването си”. Може би се чудите как всичко това се осъществи. Не е толкова важно и все пак накратко ще ви дам мнението на онези, които са били свидетели. То е различно от това което се преподава в Системата за оглупяване на обществото.

    http://diagnosa.net/diagnosite-vi/как-унизих-всички-бюрократични-инсти-6

    ОтговорИзтриване
  5. Една огромна част от писаното от великата гръцка цивилизация, тази на Платон, Питагор и т.н. се е намирала в Александрийската Библиотека, която е изгорена по поръчка на папското съсловие, заради 1) явните причини, които сте изброил и 2) заради мита и почитането на древногръцките богове, гледай Аполон, Дионисий и т.н. Една наистина малка част е достигнала до нас, това, което са счели, че не ги застрашава, математически теореми и т.н. За който знае и разбира връзката между математиката и духовното, тази информация може да бъде възстановена, тълкувайки законите на математиката и свързвайки ги със законите на енергията! Матева

    ОтговорИзтриване
  6. ГЪРЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДРЕВНА ЕЛАДА. ТОВА Е ТУРИСТИЧЕСКИ ТРИК И ПРЕНАПИСАНА ИСТОРИЯ. А АЛЕКСАНДРИЙСКАТА БИБЛИОТЕКА Е ПРЕНЕСЕНА ВЪВ ВАТИКАНА, КЪДЕТО ИМА 40 КИЛОМЕТРА РАФТОВЕ С КНИГИ, И СЛЕД ТОВА БУТАФОРНО СА ИЗГОРИЛИ АЛЕКСАНДРИЙСКАТА! КОЙ ИМА ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ВАТИКАНСКАТА БИБЛИОТЕКА?!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте на всички!
    Търсейки нещо за Питагор и неговата 4та теорема, попаднах тук. Затова бързам да ви кажа за една велика книга пи темата горе:
    Тайните общества, Ян ван Хелсинг

    ОтговорИзтриване