неделя, 31 юли 2016 г.

"ЗАГАДЪЧНИ" ТУНЕЛИ МЕЖДУ КОНТИНЕНТИТЕ


Оставил съм клиповете отворени, тоест при желание, след приключването им може да видите още доста по темата....

СЪЩЕСТВУВАТ „МИСТЕРИОЗНИ” ТУНЕЛИ МЕЖДУ КОНТИНЕНТИТЕ ПОД ПОВЪРХНОСТТА ТА ЗЕМЯТА И ВОДАТА. „НЕЗНАЙНО” ЗАЩО, НО ТОВА СЕ КРИЕ! И НАШАТА СТРАНА – БЪЛГАРИЯ Е ПРОРЯЗАНА С ТАКИВА ТУНЕЛИ И ТО ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ МНОГО МЕСТА В СВЕТА.  ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРАТА ЩЕ РАЗБИРАТ ЗА ТОВА. ЩЕ ВИ КАЖА САМО НАЙ – ИЗВЕСТНИТЕ И ПОЗНАТИ – В СТАРА ЗАГОРА, И МНОГО ХОРА ОТ ТАМ ГИ ЗНАЯТ ОТ ДЕЦА. ЗА ДОСТА ПО – МАЩАБНИТЕ АКО НИ Е СЪДЕНО ЩЕ НАУЧИМ…. ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ И НАПРАВЕТЕ ПАРАЛЕЛ. НЯМА ДА СГРЕШИТЕ
Клипът ми е изтрит, но ще ви пусна други два!



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 30 юли 2016 г.

® ЧЕТВЪРТАТА ТЕОРЕМА НА ПИТАГОР ®


Изричането на последната теорема на Питагор в питагорейската тайна школа — "Октагона" —  се е наказвало със смърт!! Октагонът е важен ключ за разбирането на „меркаба” (обозначение за магнитното поле на хората) и е „илюминиращ”, т.е. е решение на проблемите, които имаме. (Мер-ка-ба = две противоположно ротиращи светлинни полета, които заедно транспортират духа и тялото = дематериализация и телепортация на физическото тяло)!
Пазенето на тайна е специална сила! 
Тя позволява провеждането на операции без легална намеса или потенциален противник и при всички случаи прави така, че между посветените възниква връзка на по - високо ниво.
Нека си припомним заключителната сцена от „Името на розата” на Умберто Еко: Когато слепият абат пита разследващия фон Баскервил:
- Какво искате всъщност?
Баскервил отговаря:
- Искам гръцката книга, за която настоявате, че никога не е била писана. Книга посветена на комедията, която вие мразите толкова, колкото и смеха. Вероятно става дума за единствения оцелял екземпляр на втората част на Аристотел за поетиката. Има толкова творби, посветени на комедията „Защо точно тази да е толкова опасна?”
Абатът:
-Защото е от Аристотел!
Баскервил:
-Какво толкова обезпокояващо има в това, че хората се смеят?
Абатът:
— Смехът убива страха, а без страх не може да има вяра. Който не се бои от дявола, не се нуждае от никакъв Бог. /Това да ви говори нещо за положението в страната ни и не само тук?! Защо се всява страх???/
Това ни приближава повече до решението на редица проблеми, които имаме на тази планета, отколкото мислим. Някои от Вас вече знаят това или може би тепърва ще го открият.
Следователно, когато една тайна ложа мами обществото чрез лъжи и манипулации, за да постигне политическа и икономическа мощ за сметката на друг, пазенето на тайна може да се превърне /както в горния пример/ в смъртоносно оръжие. Това не означава, че всички тайни общества са деструктивни и зли. Едно от многото разклонения на СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ например възниква след 1307 г. от РИЦАРИТЕ ТАМПЛИЕРИ, които са преследвани от Ватикана под натиска на френския крал Филип IV. Тези, които успяват да се измъкнат от арестите и мъченията на Инквизицията, заминават предимно за Португалия, Англия и Шотландия, където столетия наред работят тайно за справедливостта в света и човешките права. В същото време (както се вижда от 33-а степен на „Шотландския ритуал”) историята показва, че тайните общества могат да представляват застрашителна сила със способността си да издигат и свалят правителства и да използват невидимите си връзки, за да предизвикат глобални промени.
За Илюминатите вече има достатъчно книги - за съжаление,  по - голямата част от тях на английски. Това което смущава е фактът, че повечето от авторите са какви ли не фанатици - фанатични християни, фанатични мормони, фанатични свидетели на Йехова, фанатични десни или леви и т.н. - които въпреки, че разбират какво става около нас, се аргументират от своя гледна точка и отново прехвърлят вината върху някоя групировка или върху сатаната. Нека накратко да обобщим най-важните факти от политиката, финансите и религията, за да бъдат приемливи и за невярващите, и изобщо за свободните и самостоятелно мислещите хора, независимо дали са бели, черни или жълти. Ще стане ясно защо Илюминатите имат интерес отделният човек да не знае всичко.

Следва продължение……може би…ЕДВА ЛИ НЕ.....

Николай Николов


петък, 29 юли 2016 г.

КЪДЕ ИЗЧЕЗНА АЛЕКСАНДРИЙСКАТА БИБЛИОТЕКА. КОЙ ВЗЕ ТАЙНИТЕ...



След толкова наблюдения, ровения в литературата, физиката, химията и писания за тамплиери, свободни зидари, масони и т. н.  се стига до изводи, които ще Ви представим системазирано като подточки:

1. Изгоряла ли е Александрийската библиотека? Очевидно да, но явно предварително от там са изнесени свитъците с историческите и други тайни, които тя е съдържала, и след това е изгорена! Защо?! Но къде са те сега? Явно чрез много скитания и премеждия те са попаднали във Ватикана - тази институция на потискане на човешкото знание и развитие. / Спомнете си стотиците изгорени на кладата, които са дръзнали да се обърнат против нейните догми /. Христос / Доколкото го е имало, /е проповядвал едно - бог е в сърцето ти /, и никога не е говорил за създаването на църква, особено такава, която да държи в подчинение и подтисничество обикновените хора спрямо определена клика богати хора.
Такава е ролята на църквата и до ден днешен.
Вече има и специални манастири за "изперкали монаси". Това продължава и до днес, чрез промиване на мозъците на хората още от деца. Пример - Полша. Не е възможно да съществува толкова огромна / 40 километра рафтове / и недостъпна за повечето изследователи библиотека да е създадена само от кардинали и папи!

2. След като източните народи с техните алтернативни религии, а и православното славянство са взели да натрупват знания и да придобиват сила, внезапно започва да се пренаписва тяхната история и умишлено да се обезличават / така е и с България /, а раздробените западни народи получават готови знания, и започват да се обединяват и "внезапно откриват Америка по арабски карти", Леонардо Да Винчи, също внезапно започва да чертае апарати от бъдещето / по скоро да пречертава известни вече неща от ватиканската библиотека/, като и до днес се подържа ореола около него. Организират се кръстоносни походи / и до сега с неясна цел /, но в най лошия случай са донасяли нещо ново от изток.
3. Ватиканът дава готови знания на хитлеристка Германия, като при това принуждава Хитлер уж да подпише с кръв договор със Сатаната, при обещанието му, че ще смачка източното славянство. И днес този документ се пази в музей! Борбата против евреите служи само за параван, като умишлено е завишен броят на загиналите евреи. Знаем, че тогава в цяла Европа е имало по малко от един милион евреи. Как са унищожени шест милиона и до днес не е ясно! Но митът за холокоста продължава да се вихри и всеки дръзнал да го оспори се наказва! Ами защото и при тях има скрити тайни, известни на малък кръг избрани хора и на Ватикана! Иначе, защо насилствено беше създадена на това място еврейската държава при такива ужасни природни условия и с мощна финансова подкрепа, поддържана, като Лас Вегас?!

С любезното съдействие на Емил Братанов

Николай Николов

ПРОРОЧЕСТВАТА НА САТАНАТА СЕ ПАЗЯТ В ТАЕН МУЗЕЙ ВЪВ ВАТИКАНА



От XVI век в тайните подземия на Ватикана се съхраняват древни табели, на които е гравирана последната битка между Доброто и Злото. Вледеняващите душата събития трябва да бележат края на нашия свят и да станат прелюдия към възцаряването на Дявола. Оповестяването на гравираните предсказания бе разрешено за 2001 година, когато всички ще се убедят, че краят на света няма да настъпи. После обаче папа Йоан Павел  по някакви причини забрани това и едва сега, при новия папа, отново бе даден ход. Група експерти от Ватикана е стигнала до извода, че документът, намерен през 1946 година в опожарена къща и изпратен във Ватикана от немски монаси, действително е договор, сключен от Адолф Хитлер със самият Сатана. Договорът е от 30 април 1932 година и е подписан с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва само за зло. В отговор Хитлер обещава да предостави на Сатаната своята душа за безразделно владение точно след 13 години. И така, 1932 плюс 13 - получаваме 1945 година
 Четирима експерти са проучили документа и са стигнали до единодушното мнение, че подписът на фюрера е истински, характерен за документите, подписани от него през 30-те години. Но най-любопитното е другаде: Подписът на Сатаната също съвпада с този, който стои на други подобни договори с владетеля на Ада. А те не са малко в различните църковни архиви. Договорът на фюрера с владетеля на Ада помага да се разреши загадката как така Шикългрубер оглавява Германия. Съдете сами: до 1932 година Хитлер е бил просто един неудачник. Изключен от институт, после два пъти пропаднал на приемните изпити в Академията на изкуствата. Дори е лежал в затвора. Всички, които са го познавали в онези времена, са го смятали за негоден за нищо човек. Но от 1932 година нататък съдбата му рязко се променя. Той буквално "катапултира" в креслото на властта и от януари 1933 година вече управлява Германия. Според експертите на Ватикана, това може да се обясни единствено със съюза с Дявола. А от 30 април 1945 година - точно след 13 години - той приключва сметките си със живота. Впрочем експертите твърдят, че точно по този начин действа Сатаната: - избира неудачник, измъчван от честолюбие и жадуващ телесни удоволствия и обещава да изпълни всичките му желания... В навечерието на третото хилядолетие на християнската вяра се появяват множество предсказания за предстоящия край на света. Едни го планираха за 1999 година, но когато моментът отминава, без да се случи нищо ужасно, започват да отлагат съдбовната дата в бъдещето. Отначало в сегашното десетилетие на 21 век, после по-далече и далече и така на десетки и стотици години напред. Във всички предсказания стои една и съща история - знае се, че след като Антихристът завладява земята, настъпва решителна битка между небесните и адските сили и на планетата, в крайна сметка, се възцарява царството Божие. За искрено вярващите християни това е безспорна истина. Само не е ясно кога ще се случи. Но за хората, които не са така предано религиозни, въпросите са много. Например наистина ли съществува Сатаната, който ще въведе Антихриста на световния престол и така ще положи началото на най- мрачния период от живота на човечеството? Достатъчно убедителен отговор може да се открие в музея на Луцифер, създаден във Ватикана. С благословията на Римския папа, там са изложени експонати, доказващи , че Сатаната броди по света. Там, например, е молитвеникът, собственост на млада италианка, която е умряла от ужас една нощ през 1578 година, когато и се е явил Сатаната. Книгата, която тя изтървала в своя страх, е прогорена на местата, където е била докосвана от Сатаната. Друг експонат е роклята на френската графиня Сибила де Меркер, срещнала Дявола в безлюден двор в собствения си замък през 1357 година. Подгъвът на роклята е прогорен там, където е бил докоснат от ръката на Сатаната.Музеят на Луцифер е основан през 1933 година по заповед на папа Пий ХІ (1922- 1939 година). Той не е отворен за посетители, таен е, но предметите в него служат за доказателство при определени спорове. Събрани са стотици свидетелства за реалното съществувание на Сатаната. Там е и една мумия, открита под останките на стара църква в столицата на Мексико, която, оказва се, не е напълно "човешка". Църквата има основания да предполага, че съхранените останки са принадлежали на истински демон. Изсъхналото тяло с подобни на кози рогца, удължени резци и копита е било открито на 21 януари 1997 година при събарянето на старата сграда. "Това е една от най- невероятните научни находки от наше време - твърди професор Теранова при експертизата - Получихме доказателство, че сатаната действително е съществувал в плът". Археолозите не знаят как мумията, открита в прост каменен саркофаг под олтара, е попаднала в католическата църква "Св. Антоний". Те са стигнали до извода, че находката е на около 600 години. Мумията е съхранена толкова добре, че отчетливо личат много детайли - например дългите, почти женски, мигли. Проучването на черепа на мумията показало, че рогата и кучешките издължени зъби са се появили вече в зряла възраст."Всичко говори за резки и болезнени физически промени - казва проф. Теранова - Предполагаме, че този човек отначало е водел съвсем нормален начин на живот, но от 25 години нататък в тялото му се е вселил Сатаната". Сега учените опитват да прочетат надписа на медния медалион, открит на шията на мумията. Според експерт, има предположение, че медалионът е окултен предмет, с чиято помощ Сатаната се вселява в доброволец или в нищо неподозираща жертва. Находката в Мексико, обаче , не е първото доказателство, че Дяволът е приемал човешки облик. В края на 1955 година вече има съобщение за рогата мумия, открита в индиански гробища до Уайт ривър, Южна Дакота, САЩ. На индианския дявол му е провървяло по-малко, отколкото на мексиканския, защото е бил изтезаван до смърт от воините от племето сиу. Според християнските канони, Господ Бог има само едно физическо превъплъщение - Исус Христос, но Сатаната се е появявал стотици пъти в човешки облик в историята на човечеството. Останките, открити в Южна Дакота, са датирани в началото на XVIII век, т.е. те са на около 300 години. Откритата в Мексико мумия е на 600, така че експертите предричат следващата поява на Сатаната да се очаква в началото на третото хилядолетие. Музеят на Сатаната, разположен в църквата на Светото сърце мъченическо, много рядко се посещава от свещенослужители или високопоставени туристи, тъй като съществуванието му се пази в тайна. Но Сатаната не само броди по света, той има намерение да промени сценария на края на Света, измислен от Бог. Поне така говорят табелките, за които бе споменато по - горе. Ужасните пророчества на падналия ангел се пазят със седем печата от 1566 година, когато отрекъл се от убежденията си сатанист ги предава на Ватикана. Сега те най-после излизат на бял свят. Общо взето приличат на предсказаното в Библията, но има една съществена разлика.  В Библията се казва, че след периода на невероятни сътресения, страдания и борби, Доброто все пак ще възтържествува над Злото и ще доведе на Земята Царството Божие. В предсказанията на Сатаната се твърди точно обратното. След ужасна поредица нещастия и страшни епидемии, световни войни и невиждан терор, Злото ще победи Доброто и ще управлява вечно. Пророчествата са само десет и пет от тях вече са се сбъднали. Именно затова Ватикана мълчи за тях до изтичането на 1999 година. Другите пет предсказания на главния злодей трябваше да се сбъднат до 2000 година, но това не стана. Подобен рязък обрат едва ли може да се обясни с нещо друго, освен с победа на светлите сили. Какво все пак е гравирано на табелките? Гравирани на пластини от черен оникс, пророчествата са може би поне на 10 000 години. С най-съвременни научни методи е доказано, че гравирането е извършено в периода от преди 9,5 до 11 хиляди години. И което е по- важно, пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва, че авторът им наистина е предвиждал бъдещето. В пророчествата се съдържат плановете на Сатаната да хвърли християнския свят в пълен разкол по време на кръстоносните походи, което, както знаем, е станало. Там има също така отправки към Първата и Втората световни войни, както и към идването на власт на слугата на злото - Адолф Хитлер Не по- малко драматични са неговите предсказания за това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от наркомания, разюздан секс и общ упадък на морала. В пророчествата на Сатаната има указания и за сериозни промени в облика на самата Земя, като започне със серия безпрецедентни земетресения и изригване на вулкани, които, геолозите потвърждават, започва от края на 80-те години на ХХ век. И всички тия ужаси са насрочени за 1999 - 2020-та година. А може би ще се случи в по - късно време. Сатаната не един път е губил, но никога не е спирал да опитва отново.

Николай Николов

сряда, 27 юли 2016 г.

ВАТИКАНСКИ ТРИЛЪРИ - ОЩЕ ТАЙНИ: ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ


Можем да започнем от “Теория на хаоса”, класическо четиво на Джонатан Раб, в което Ватиканът уж не е поставен пряко на мушката на авторовото въображение. Всъщност, какво има тук за Светата Църква – застрашена пак, тя трябва да убие. Смъртоносният документ на АйзенрайхЗа върховенството” е същината на Теорията на хаоса – в него се описва глобалната интрига и политическа конспирация, която следва отчаяното търсене на митичния ръкопис, който би предизвикал наистина ужасяващи последици за нашия модерен свят.

Още по-реални /така ни се струва поне, въпреки “българската следа”/ са обаче гео-политическите щрихи в споменатия вече “Червеният заек”, където ходовете на Папата-поляк, “Солидарност” и върховното ръководство на КПСС са взети по-достоверно от историята. И ако някой мнителен любопитко – приел сериозно Заговорът на Световната конспирация – се е примирил с масонското или еврейското върховенство в реденето на невидимия пъзел на световната политика; той пропуска най-важният играч – Ватиканът.

Обективно, “под повърхността” на събитията църквата присъства и в романа на Джузепе Джена “В името на Измаил”, където основната нишка е разплитането на операция на американското разузнаване, целяща да попречи на Европа да се отърси от задокеанското влияние. Тук секти и тайни култове се преплитат с действителни личности и събития: Кисинджър, смъртта на Лейди Даяна, европейски държавни глави, президента на САЩ…

Съществуването на една религиозна реликва е пазено в строга тайна от Ватикана: погребална плащаница, върху която ясно личи образът на младо момиче – Вторият месия. Тази “божия дъщеря” е била убита по времето на император Константин заради пола си и лечителските си умения – огромна заплаха за току-що прохождащата християнска религия. Когато нацистите намерили плащаницата, Хитлер използвал реликвата, за да изнуди папа Пий да мълчи за зверствата. А богата плячка от произведения на изкуството,скрита през Втората световна война в солна мина, привлича като мухи на мед главорези от руската мафия, разузнаването на Ватикана и много други рицари на плаща и кинжала.

/Препратката към “Дъщерята на Бога” на Люис Пардю комбинира мистиката на религиозните предания и днешните геополитически домогвания за власт и върховенство. Защо – за Бога! – толкова съвременни автори подозират Светата Римокатолическа църква в колаборация с хитлеристите? Защо й приписват укрити колекционерски сбирки, богатства и реликви – които никой никога няма и да признае, че все още съществуват? Защо книгите в жанра на художествената литература, в които – примерно – се третират явни или тайни съкровища на мистичен милиардер като Хауърд Хюз, са по-малко, отколкото онези, които визират Ватикана в небогоугодни дела.../

… И РЕЛИГИОЗНИТЕ

Някои вече отбелязахме, далеч не всички – все пак, ползвам „агентурата” във Ватикана на литератори и изследователи в областта на популярната наука, по-точно – ровещи се в църковните дела и мистерии. И в този раздел трябва да отделим немалкия обем от теологическите и исторически изследвания. Не че не крият тайни. Какво представлява Откровението на Йоан, познато като “Апокалипсис” – библейско “фентъзи” или истинско пророчество за онези “които могат да виждат”.

Настоящата книга е, в крайна сметка, това, което някога се наричаше апология на християнството. Вместо да скривам този аспект, аз го споменавам без колебание. Тази „антропологическа“ защита на християнството, разбира се, няма нищо общо нито със старите „доказателства за съществуването на Бога“, нито с „онтологическия аргумент“, нито с „екзистенциалната“ тръпка, която за кратко разколеба духовната инертност на ХХ в. “Видях сатаната, как падна от небето като светкавица” – пише Рене Жирар в актуална за състоянието на християнството книга. Безспорно, важни неща, но далеч по-интересно продължава да бъде в трилърите, при това без /да го кажа за кой ли път/ да липсват автентични факти и описания.

АгиаХодопория” беше така търсеното Q от германската дума Die Quelle, означаваща Източник. До този момент КЮ не беше нищо друго освен хипотеза, начин, по който един учен търсеше смисъла в основната дилема на християнската теология. Ставаше дума за авторството на Евангелията. Накратко: ако Матей и Лука бяха използвали Марк като общ източник /което сигурно бяха направили/, откъде се бяха появили еднакви откъси в двете Евангелия, които въобще нямаха нищо общо с писанието на Марк? С други думи, как би могъл един писател – без дори да е видял книгата на другия – да стигне до почти еднакви изрази при описанието на историята? Как? Единственият отговор: съществуваше друг източник, извън Марк. И такъв, който определено предшестваше Евангелията. Простотата на словата на Иисус беше загубена, прекарана през Марк, Матей, Лука, Йоан, Петър и Павел, за да се осигури връзка с месианското минало – пророчествата на Исаия – и да се положат основите на една несъкрушима църква. Но това ли беше посланието?

Манихейството и подозираното от някои “пето евангелие” – това е темата на “Ръкописът Q” на Джонатан Раб. И неслучайно авторът благодари за подкрепата и помощта /а и че са предоставили книгите и изследванията си/ на множество автори и учени: върху гностицизма, ранното християнство, изследвания върху КЮ, върху манихейството…/Питър Браун например/. А Папи-манихеи е имало и преди – Бенедикт Девети, Целестин Пети /също отдадени на Ходопория?/.

Мани е смятал човешките същества за създадени от демонични сили – принуждаващи ги да пазят Светлината завинаги затворена, - той е мислел и че хората трябва да играят активна роля в своето собствено избавление: да откриват нещата, които им помагат да се освободи Светлината… Чакайте да подчертая: „това Кю” не е като „Шифъра на Леонардо”, много по-реално е за изследователите си.

 Е. Братанов
Николай Николов

понеделник, 25 юли 2016 г.

АЗ ТЕ ДОМА ЧЕКАМ, ДОМА ДА МИ ДОЙДЕШ.


 Ех, Йовано, Йованке...И аз те дома чекам, дома да ми дойдеш,
а ти не довадяш душо... сърце мое, Йовано!
А те чекам, Йовано песен да ми изпееш, како майка си има, имала... защо си не иская... се му майка давала, а син - болен! Болен, откакто се родил!.............
Да ми пееш, как са разцъфтели бахчите, разпукали се люляци, замирисали девойки, а он болен... болен откакто се родил!
Да ми пееш, как и аз по мръкно лутам, ноче ме бие... месечина ме бие! Нищо не ми е, здрав съм... а болен... е те за туй те чакам Йовано... дома да ми дойдеш, а ти не довадяш душо... сърце мое, Йовано, Йовано, Йовано... ееех.............

Йовано, Йованке,
край Вардарот седиш мори
бело платно белиш
все нагоре гледаш душо
сърце мое, Йовано.

Йовано, Йованке,
я те тебе чекам мори
дома да си дойдеш
а ти не дохождаш душо
сърце мое Йовано.

Йовано, Йованке,
твоята майка мори
тебе не те пуща
при мене да дойдеш душо
сърце мое Йовано.”



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

събота, 23 юли 2016 г.

Забраненото знание - ТАЙНАТА НА СЪТВОРЕНИЕТО

В началото Бог сътворил небето и земята” / Битие /. Ето Началото: Време – Небе – Земя – Материя. В началото е сътворено Времето, Пространството и Материята. И сега да се опитаме да видим как.

Отговора се крие в масонската диаграма, създадена в 1893 година. Диаграмата показва „Бога” в центъра на динамична система на разширяване и свиване, притежаваща свое равновесие, създаваща безкраен потенциал вътре до крайните и граници. Съгласно изследването на Насим Хараймен, такава е структурата на сътвореното. Динамична система от свиване и разширяване. Ограничена от собственото си равновесие, създаваща безкраен потенциал вътре в своите крайни граници. Всичко е принудено да се движи около централна Черна дупка, която чрез силата на въртенето създава два равни и противоположни поляризирани магнитни полета / позитивно и негативно /.
Черна дупка - Позитив и Негатив. Този процес по веригата създава поле на равновесие, където двете сили се сближават, и създават това което е известно като „Хоризонт на Събитията” . Редът е Позитив – Хоризонт на Събитие – Негатив. От тази плоскост на равновесие се излъчва цялата съществуваща материя, излизайки от големия център на източника на енергия, който някои наричат Бог, а други Сингулярност.
Поради това, че ние съществуваме вътре в това равновесие, от нашата точка на разположение, Вселената е разширяваща и ускоряваща се, а външния край на вселената се изкривява и отново се свива в фуния. Ние сме тук. Вижте: Ускорение, Разширение Ускорение.

Това което действително е интересно в теорията на Насим, е неговото убеждение, че Вселената се захранва от черни дупки с различни размери, съпоставими и зависещи от размера и чак до малките частици в нея от всякакви промеждутъчни мащаби.
С други думи неговата теория прави извод, че Вселената в своя център има Черна дупка, и това важи и за галактики, звезди, планети, астероиди, да не говорим и за всеки атом.


И в действителност, интересното в неговата теория е, че той може би е прав!


Модела на вселената на Насим може да обясни, защо всяка галактика има черна дупка своя център, от където Слънцето взема енергия, магнитната полярност на планетите, и тайнствената сила, удържаща атомите заедно. Аз също вярвам, че тази теория отива по далече, че който и да е, може да си го представи, което скоро и Вие ще разберете.
Съгласно физика Стивън Хокинг, бъдещето и миналото се събират в някаква точка, създавайки настоящето.  Времето и Пространството могат да бъдат Безкрайни, защото те са зациклени в динамична система. Ние не виждаме миналото или бъдещето, но ние можем да наблюдаваме настоящето, така както то съществува вътре в нашето поле на равновесие. Цялото знание за вселената вече съществува а времето - това е просто механизъм на освобождаване, за определяне, какво и кога ние ще сме готови да изучим. Например концепцията за космически пътешествия е съществувала дълго преди изстрелването на първата ракета, тази за атома съществувала много преди неговото откриване, и идеята човек да лети е съществувала дълго преди откритието на братя Райт. „ Мъдрост – това е просто неразкрито знание”. Събитията протичат в определени бъдещи възможности в динамичната система. Ако ние не се учим от миналите грешки, нашето бъдеще, буквално не се променя. Тъй като времето и пространството съществуват вътре в полето на равновесие, като бяло платно, то тук остава причината за безкрайния потенциал. Черната дупка сама по себе си не е Бог, а по скоро прозорец към великия централен източник на Енергия и Съзнание, който наричаме Бог! Това е прозорец между небето и земята, прозорец до всичко преди и всичко след това. Теорията на Насим може да ни се види нова, но има свидетелства, че тази концепция е била нормално знание от преди хиляди години!
Какво ни връща към диаграмата на звездите? Аз съм убеден, че ние в действителност ние виждаме двумерното изображение на хоризонта на събитията в черните дупки с окръжност, символизираща крайната граница, и буквата “G”, символизираща източника на сътворението, и символизираща централния източник на енергия. Самата звезда – това са два пресичащи се триъгълника, представляващи двете противоположни сили, които заедно създават равновесие.
Какво още е по интересно, за тези символи в долната лява страна на кръга. Това е буквата “N” и символ, приличащ на планетата Сатурн с малка точка под него. Как Сатурн е свързан с буквата „ N”? Има ли в този символ по- дълбоко значение? Отговорът е ДА. Вие гледате 117 годишно математическо уравнение, определящо диаметъра на Черната дупка в центъра на планетарно тяло. Уравнението се чете така: N минус диаметъра на планетарното тяло / представен, чрез минаващата през кръга линия, разделена на диаметъра на централната черна дупка / точка /. Проблема е в това, че ние не знаем диаметъра на черната дупка вътре в планетата, защото първо не можем да я видим, а второ, ние даже не знаем за нейното съществуване! Нито сега, и разбира се и преди 117години, нали?


Така, че да решим уравнението на нас ни е необходима стойността на „N”. Убеден съм , че създателя на диаграмата го е знаел и затова ни е поставил намек за това.


Срещу уравнението от дясно има друг интересен символ. Това е буквата ”М” с кръст преминаващ през центъра и. Това символизира „ Свещеното Измерване”, число, широко използвано в древната архитектура, като „ числото на светия дух”. И това число е 114.
Така, че ако заменим буквата ”N” с числото 144, то ще можем да определим диаметъра на централната черна дупка, вътре във всяко планетно тяло, просто като разделим диаметъра им на 144. Въпроса е само…”Кой през 1893 година е научил за това? И което е по важно – защо числото 144 е толкова значимо? Може ли самата структура на пространството да е геометрична?

При интерес ще продължа статията…. ето ТУК- ЦЪК!


Николай Николов


ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ЗВУКА ВЪРХУ НАС


Ще видите въздействието различните звукови честоти върху предметите. По същия начин те въздействат  и върху вирусите. Всеки вирус си има честота при която загива, независимо дали е грипен или друг и това се знае, но да сне видели някъде да го прилагат? Защото как ще се продават ваксините и лекарствата. Всъщност лекарства против вирусите няма! Единственият начин е вдигането на имунната ни  система. С антибиотиците практически се лекуват евентуалните последици, като например пневмония и така нататък. И човек загива при определена ниска честота, на което е базирано и звуковото оръжие, и която естествено няма да я ви я кажа. А тя и много трудно се постига с подръчни средства, защото няма с какво да я излъчите. Иначе с най -  обикновен, даже и софтуерен генератор може да я получите. С високоговорител не може да я излъчите. И най-качествените и скъпи започват от 16 херца, но се съмнявам дали е така, защото това е вид реклама!  Други звукови честоти променят съзнанието на хората и те изпадат в различни състояния.. Всеки си спомня, как се чувства когато излезе от дискотека и когато излезе от концертна зала. С тази цел Гьобелс е променил с няколко херца (от 432 херца на 440 херца)  честотата на тона „ла”,  което води до промяна на всички останали тонове, защото са придобили тези знания посещавайки областта на Хималаите. Тонът ЛА настроен на 432 Hz е бил съвсем умишлено скрит от света, защото това е точката на баланс в природата. 432 Hz е вибрация застъпена в принципа на Златно сечение (известно още като златна пропорция, златен коефициент или "божествена пропорция" и обединява свойствата на светлината, времето, пространството, материята, гравитацията и магнетизма към биологията, код на ДНК и съзнанието. Как се отразява на хората тази честота? Като резултат от нея хората започват да мислят и чувстват по определен начин, те се потапят във вътрешен хаос. Всички сте чували за мантрата (звука) ОМ. Това ви го давам само за информация. С нейна помощ може да се концентрирате, да не кажа направо хипнотизирате. Затова ви пускам този филм, да разберете някои невинни действия на звука. Ето Ви , един филм:



А ЕТО ВИ И ДРУГ:


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 22 юли 2016 г.

"ЦЕННОТО ВРЕМЕ НА ЗРЕЛОСТТА"


Преброих годините си и открих, че ми е останало по-малко време на този свят от времето, изживяно досега.
Вече нямам време за безкрайни срещи, на които се дискутират статути, норми, правила, начини на действие, вътрешни регламенти, с пълното съзнание, че разговорите няма да доведат доникъде....
Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Нито пък искам да присъствам на събирания, на които дефилират напомпани его-та.
Не толерирам манипулатори, интересчии, кариеристи, маневристи.
Ядосват ме индивиди, които се опитват да дискредитират по-кадърните, за да си присвоят техните места, да си припишат техните таланти и постижения.
Ненавиждам да бъда свидетел на борбата за по-важно място, да наблюдавам ефекта, който тя предизвиква сред по-амбициозните.
Презирам хората, които не спорят за съдържания, а за титли. Времето ми е прекалено ценно, за да се занимавам с титли.
Искам есенцията, ядрото, същността, душата ми бърза…
Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго.
Хора, които обичат да се смеят на грешките си.
Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят.
Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите.
Преди наистина да са станали такива.
Които не бягат от отговорностите си.
Които защитават човешкото достойнство.
Които не искат нищо друго, освен да вървят редом с истината и справедливостта, честта и достойнството.
Искам да се обградя с хора, които знаят как да докоснат сърцето на другите и могат да го направят.
Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израснали с една мекота в душата. Които нещастието е направило по-мъдри.
Да, бързам да живея с интензивността, която само зрялата възраст може да ми даде.
Целта ми е да стигна до края спокоен, в мир с любимите си същества и с моята съвест.
Надявам се, че това един ден ще стане мечтата на всички ни, защото така или иначе ще стигнем до края…
Марио де Андраде

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

четвъртък, 21 юли 2016 г.

ИМА ЕДНО ТАЙНО МЯСТО И ТО СЕ КАЗВА "ЗОНА -51".


ПУСКАМ Я ОТНОВО ПО МОЛБА НА ПРИЯТЕЛИ

ТОВА Е ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ СТАТИЯТА МИ ЗОНА 51, А АКО НЕ СТЕ Я ПРОЧЕЛИ И ГЛЕДАЛИ ФИЛМИТЕ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕТО - ТУК!
ВИЖТЕ ВНИМАТЕЛНО - ТУК!!!
СЪЖАЛЯВАМ, НО МИ ИЗТРИХА ФИЛМИТЕ НА ПЪРВАТА ПРЕПРАТКА ТУК. ОСТАНА САМО ЕДИН.

Между другото днес ще ви пусна още един, докато не го изтрият и него: 



Стоя и се чудя, че изродите човешки ще направят грандиозно лазерно шоу в целия свят, било с пристигането на Христос, било с извънземни, и за всяка религия може би ще е различно! А научни постижения в тези области вече има! Лазерните обекти съчетани с ултразвук се пипат и усещат като реални, ХААРП може да сътвори реално бедствие на всяко място на планетата (спомнете си 9,5 по Рихтер в Сибир преди седмица?!). А това: - "Земен трус със сила 7.0 по скалата на Рихтер разтърси Токио в първите часове на новата година, предаде агенция France-Presse. Според сеизмологичната служба на Япония, епицентърът на земетресението е бил на 560 километра на юг от столицата, в района на остров Торишима" Не напразно започнаха да "признават” за Розуел, уловените "извънземни", за кухото устройство на всички планети, като започнем от Земята, Луната, Марс, та стигнем до Фобос и Деймос! Не мога да разбера само едно - защо им е такава власт над всички, освен ако не знаят тайната на "Вечния живот"! И от къде идва тази омраза вместо ЛЮБОВ!???
Най-вероятно сте чували, че в САЩ се намира таен полигон, наречен "Зона 51". Повече от 50 години над тази област случайни свидетели са наблюдавали НЛО.
В края на 90-те години на миналия век военните разкриха, че на това място се извършват опити и изпитания със секретни оръжия. В средата на 50-те години там е бил създаден и тестван шпионския самолет U-2. По-късно са били проведени изпитания и с SR-71 Blackbird, бомбардировачите F-117 Stels и Stels B-2.
Но по мнението на по-голямата част от уфолозите в света, в секретната база се съхраняват останките на множество катастрофирали на земята неидентифицирани летящи обекти и останки от представители на чужди цивилизации.

"Зона 51" е разположена в пустинята Невада. Край нея има стотици надписи и билбордове, които предупреждават незнаещите, че преминаването на оградената територия е абсолютно и строго забранено.

Входовете се охраняват от многобройни патрули. Обектът от всички страни е заобиколен от високи планини. В основата му има няколко огромни хангари. Една от сградите е за лабораторни изследвания на ядрени оръжия. Според изявленията на някои от работилите в "Зона-51" американци, които обяснимо са пожелали да останат анонимни, във военната база се тестват и забранени химически оръжия.
Първият от бивши служители на базата, който започна да издава нейните тайни, бе ученият Боб Лазар. Той твърди, че центърът на това тайно подземно съоръжение е тайната лаборатория на НЛО.
Някои американски уфолози пък твърдят, че правителството на САЩ умишлено прикрива информация за неидентифицирани летящи обекти. В края на 90-те години един бивш служител на "Зона 51", Скот Рейн, заяви пред американска телевизия, че в един от хангарите на базата има тела на извънземни.
В отговор на това американски официални лица обявиха Скот Рейн за луд. Да опровергава твърденията  му се включи дори тогавашния щатски президент Бил Клинтън. Боб Лазар зададе уместен въпрос в интервю пред The New York Times: "А защо, уважаемият президент тръгна да опровергава думите на един луд? ! "
През последните десетилетия в небето над Невада летящите чинии вече са нещо съвсем нормално. Според жителите на малкия град Остин през 1997 година в ясно небе е имало необичаен феномен. Няколко летящи обекти, неестествено светли, са прелетяли над пустинята с висока скорост от юг на север.
Какво в действителност се случва в тайнствената военна база "Зона 51"? Отговорът явно е достояние само на малцина...
Зона 51 - Дълбоко под земята
Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземните на Земята, е така нареченият Зона 51 в Невада. По-долу ще видите показанията на полк. Били Фей Уудуард от американските ВВС...
Пристигане и Въвеждане.
Работих в Зона 51 в Невада от 28 януари 1971г. до 1982г. През тези години посетих шест пъти кухата вътрешност на Земята, която е 800 мили под повърхността и.
При пристигането в Зона 51 бях информиран за съществуването на тунели под него. Скоро след това срещнах няколко извънземни оператори на подземните совалки, които бяха високи от 4 до 4,5 метра. Тунелите, които прекосяват вътрешността на Земята, са били построени от цивилизация, която е съществувала тук много, много отдавна.
Веднага след постъпването ми на работа в Зона 51 се запознах с работата на съоръженията. Казаха ми, че първите 15 нива под земята са били направени от хора и че нивата 16-27 са прокопани много по-рано. Никой от земните хора не е участвал в тяхното изграждане. Ние само помагаме в обслужването им.
Моят баща служеше в базата в Розуел. Заради това помоли да бъда назначен заедно с него в Пентагона. Там ми казаха, че "имаме нов гарнизон, който е в Зона 51, Невада". Обикновено го наричаха S-4.
Когато постъпих в Пентагона бях лейтенант. След това ме повишиха в старши лейтенант и най-изненадващо, само три седмици по късно ме направиха ... полковник, като ми казаха, че "трябва да имате поне чин полковник, за да ви изпратим в секретния Район 51".
В обекта има поне 150 000 души персонал, от които 85 на сто са военни, а 15 на сто - цивилни. След пристигането ми ме закараха в подземните съоръжения и не видях дневна светлина през следващите 11,5 години.
Тунелите и Совалките
Стените на тунелите са изключително гладки. Все едно, че са прокарали стъклена епруветка в топка глина. Толкова гладки са стените. Стените на залите пък са покрити с нещо като мрамор, но реално това са някакви метални непробиваеми субстанции. Повърхността им не може да бъде пробита даже с диамантена сонда или лазер.
Тунелите са достатъчно широки, за да могат в тях да се разминават две совалки по 5 метра. Тръгвайки от Зона 51 едните се насочват към Тихия Океан (350 мили западно от Монтерей, където под водата има пирамида). Други совалки се насочват към базата под планината Чайен.
Дължината на големите совалки е около 400 метра. Живеещите в земята ги използват за превозване на голям брой същества, хора и каквото и да било, много бързо. Малките совалки са дълги около 20 метра. С тях обикновено се движих и аз. Скоростта на совалките е по-голяма от скоростта на звука. Те стигат от Зона 51 до вътрешността на земята за по-малко от 10 минути. 5-6 минути и вече сме там.
Материалите, от които са направени совалките са от същата субстанция, от която беше обвивката на намерените извънземни кораби в района на Розуел. Совалките се движат чрез електромагнитна сила, използваща магнитните полета. Операторите на совалките както споменах, са високи по 4 - 4,5 метра и по външен вид са като хората, но са много по-развити и комуникират чрез телепатия. Тяхното мнение за човечеството е тревожно, тъй като разбират в колко погрешна насока се развиваме.
Във вътрешната земя има седем цивилизации, които са управлявани според принципите на хармонията. Техните знания в областта на медицината са феноменални. Според моя водач Зора, който беше на възраст поне 150 000 години, много от хората са с произход от "вътрешната земя".
Има седем равнища на разделение, като съществата и оборудването са допускани според тяхното равнище. Входовете към равнището дайстват като врати за влизане или излизане към кухата вътрешност на Земята.
Има повече от един Бермудски триъгълник до Флорида. Единият е до езерото Ери, други до бреговете на Мексико и Япония. Те са наричани "тихи зони". Тези врати дават възможност на съществата от вътрешността да излизат и влизат обратно в Земята. Според тях всички планети са кухи.
За да се определи къде се намира входът към "вътрешната земясе нуждаете само от компас. Той се върти така като че стоите на Северния полюс, именно над входа на тунелите към "вътрешната земя.
СЪЖАЛЯВАМ, НО МИ ИЗТРИХА ФИЛМА
Николай Николов

сряда, 20 юли 2016 г.

® ДВА И ПОВЕЧЕ СКАЙПА НА ЕДИН КОМПЮТЪР ®


Кликвате на Start (Старт) (менюто в Windows) .


Кликвате на Run (Изпълнение...)

Копирате от тук и поставяте тази команда: "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary

След това натискате Enter или Ок.

Вече имате два активни скайпа.

По съшият начин можете да активирате неограничен брой Skype.
Благодаря Ви за вниманието. УСПЕХ!

Николай Николов

Ø ДОЛАРИ, МАСОНИ, ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО Ø


Масони…Илюминанти…Свободни зидариТайно световно правителство…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др.
Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са
Членове на тайни клубове, като „Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи.
Изключение правят само Кенеди и сегашният – Обама, - все още за него не са открити доказателства….
Именно те са измислили лихвеният процент и международните финансови борси.
На тези финансови пирамиди се крепи целият наш свят. Масоните са загадъчни защото никой не знае с какво точно се занимават. На най - ниското ниво на посвещаване се говори, че масоните служат на хуманни цели и за обединяване на човечеството. Изтъква се целта да се служи на „Висшия Архитект”, създател на всички неща. Колкото по-успешно е издигането в йерархията (до пирамидата), става ясно каква е тази висша същност на "Върховния архитект".
Целите на тази тайна и мощна организация са:
-Преобразуване на света в една държава.
-Установяване на контрол над ресурсите.
-Да се държат обикновените хора в невидение.
Главната цел на масонството е – установяване на Нов Световен Ред, с еднаква световна валута, премахване на разликата между отделните народи и създаване на едно световно правителство.
Световно правителство

Това е наддържавна структура, която ефективно изпълнява ролята на щаб на ”Новия Световен Ред”. В своята работа тази организация се ориентира към интересите на малочислен елит, обединен от етническо родство. Например Русия не трябва да има лидери в това правителство и ще се използва само като източник на суровини за Новия Световен Ред.
Привържениците на теорията на масонския заговор, твърдят, че влиянието на масоните се осъществява чрез филантропски, миротворчески, правозащитни, финансови и други организаций.
На 1 доларовата банкнота присъстват всички основни знаци на масонството.


В левия ъгъл над надписа "The great seai" т.е. "Великия печат" е изобразена масонската пирамида от 13 тухлени реда.
Ако представим пирамидата в вид на триъгълник и дорисуваме още един така, че да се получи звездата на Давид, то шестте върха на нея ще показват буквите:
A, S, N, O, M ; от което се получава думата MASON


Под пирамидата има надпис на латински: "NOVUS ORDO SECLORUM", т. е. „Новият
Световен Ред” или „Новият Ред на Ерата".
Над пирамидата на латински пише: "ANNUIT COEPTIS" което се превежда като
ТОЙ /БОГ/ благославя нашите деяния”.
Какво означава пирамидата с око на банкнотата от 1 долар?
Пирамидататова е строгата йерархия, която олицетворява единството и подчинението на световните валути, и съответно йерархията на властта на парите. Над пирамидата се извисява око – „Всевиждащото око”. Това е окото на масонския бог – „ Великия Архитект на Вселената”. В самата пирамида тухлите символизират единството на всички механизми в света, йерархически подредени от които се определя върха на пирамидата – светещият масонски триъгълник с окото на „ Великия Архитект на Вселената”.
При разкодиране в десетичната система на надписа в основата на пирамидата- това са римски цифри "MDCCLXXVI", се получава: "MDCCLXXVI" = 1776 год. – Създаването на Америка / 04.07.1976 /, и след това като се направят малко математически изчисления /в Интернет ги има / се получава числото 666.
В дясната част на банкнотата е изобразен орел със набор от 13 стрели, който носи щит с 13 ивици и държащ в с десният си крак клонче от акация с 13 листа и 13 пъпки. Този орел е взет от държавния печат на САЩ, който е разработен от група начело с Бенджамин Франклин. А дали е той? Помислете!

Акацията е свещено дърво за масоните, и символизира здравината на масонските традиции и организации, притежаващи тайни знания и способности за възкръсване или безсмъртие.Стрелите символизират знанието и силите които са призвани да усмирят, а при необходимост и да умъртвят враговете/ разбунтувалите се поданици /, затова всяка от тринадесетте стрели в идеала заплашва един от тринадесетте етажа които показват пирамидата на поробеното човечество. Ако гледате глобално, те олицетворяват успеха, който трябва да съпътства пътя към висшата цел- световния „Нов Вековен Ред”. На лентата в човката на орела е написано "E PLURIBUS UNUM",
Което се превежда – „Един народ от многото” или „ От всички – един”.
32 –те пера на едното крило на орела – са степените на посветеност в масонските ложи, а 33-те пера на другото крило – показват 33 – та , висша и свръх тайна степен.
„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид и
много пъти на долара се среща числото тринадесет:
13 листа в палмово клонче в орела, 13 маслини в палмовия клон, 13 стрели в другия си крак, 13 ивици върху знамето на гърдите му, 13 в 5-лъчната звезда над главата на орела, 13 реда на пирамидата, 13 букви в думите над пирамидата, 13 букви в думите над орела, 13 перли от ляво и от дясно на кръга на"печата" (2 пъти по 13),
И така 10пъти 13. Къде още има 13? Те са замаскирани:
-на щита на орела са изобразени само 12 тънки хоризонтални линии,
но на върха е оставено място за още една, последната, 13 линия.
- В центъра на копюра има голяма букваN”, това е 13 буква по древногръцката азбука.
Числото 13 в кабалистичната символика означава 13 степени на посвещаване,
а в окултните ритуали 13 е един от знаците на сатаната.
Официално се счита, че това означава първоначалния брой на обединилите се щати.
В центъра на банкнотата е надписа „Ние вярваме в Бог” (In god we trust). Ясно е в кой „Бог” те вярват, и какъв „Световен ред” те стоят. Забележете, че кръста, главния християнски символ на християнския Бог, на долара го няма..въпреки, че надписи за Бог има, но за кой бог – там не е уточнено.
Чий са очите на върха на пирамидата?... Кой е този велик архитект?...


Може би е неизвестен пришелец?...

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ