петък, 31 януари 2014 г.

ВСЕМИРНИЯТ ПОТОП КАТО ПРЕДЧУСТВИЕ - РИМЕЙК

Събитията които минаха и събитията които идват! Тези които идват са твърде близко! Изкарахме късмет да живеем в такова време, за добро или за зло, ще видим не само нашия край, но и края на нашия свят! Ползвайте пауза. Ще разберете всичко! Филмът е от пет части с високо качество. Много време ще ми отнеме да ги дублирам. Желая Ви приятно гледане и внимателно слушане! КОЙТО РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ ИНАЧЕ.....











Николай Николов

11 коментара:

  1. E ЗА ТАЗИ РЕАЛНОСТ ГОВОРЯ НИКИ КАТО ЦИТИРАМ БИБЛЕИСКИ ПРОРОЧЕСТВА ,РАДВАМСЕ ЧЕ ГО ВИЖДАШ И ИРЪЗБИРАШ СМИСАЛА,ПОНЕЖЕ МНОГО ХОРА ГЛЕДАТ А НЕ ВИЖДАТ СЛУШАТ НО НЕРАЗБИРАТ.РАДВАМСЕ ЧЕ КАЧИ ТЕЗИ ФИЛМИ В БЛОГАСИ. ТОВА Е СВЪРЗАНО С МНОГОТО СТАТИ И ФИЛМИ В БЛОГАТИ,ДАНО СЕ НАМЕРЯТ ХОРА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО СТАВА.КОЛКОТО ПОВИЧЕ ВЪПРОСИ ЗАЩО ЗАЩО ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТИСЕ ОТВАРЯТ УЧИТЕ ДА ВИДИШ И РЪЗБЕРЕШ МИНАЛО И БЪДИЩЕ.НО ТОВА НИКИ НЕЕ НАИ ЛОШОТО КОЕТО ПРЕДСТОИ И СТОВА НЕ СВЪРШВАТ МЪКИТЕ НА ХОРАТА НО ИМА И ПО УМО ПОМРАЧИТЕЛНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ В БИБЛИАТА И АКО ТЕ СА СЕ ИЗПЪЛНЕЛИ КАКВО ОСТАВА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПРОРОЧЕСТВА.ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НАТЕБ НАМЕН И НАДРУГИТЕ В ЗАЩО ЗАЩО.

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.youtube.com/watch?v=QctmSKQSNoY&feature=related

    Ники, това е поздрав за теб.

    ОтговорИзтриване
  3. Добре, че не се сбъднаха тези пророчества : "действителност, много близко, нашияг утрешен ден, неизбежност, само след година" , които са от 2011 г., а вече сме 2014 г... Наистина има бежански поток, от който сме засегнати, но не е от потоп...

    ОтговорИзтриване
  4. "Катастрофата като филмова метафора" - Ивайло Знеполски.

    ОтговорИзтриване
  5. "На 17 декември, 2008, атлантически агент, "френския" президент Никола Саркози, каза пред студентите от Висшия Политехнически институт, че смесването на породата на французите и по-специално на европейците като цяло, "не е опция, а задължение ". Той каза още, че "ако на французите не се смесват с другите раси по свое желание, тогава ще бъде необходимо република и правителството да прибегнат до по-строги мерки със сила. Определението "решение за задължително смесване на расите" на Саркози е геноцид, съгласно международното право. Това показва плановете за открит геноцид срещу френския народ, т.е. срещу бялата раса във Франция. Въпреки това , Саркози проповядва това за пример, защото самия той е юдеин, женен за еврейка на име Сесилия, която се похвали, че няма нито една капка френска кръв в жилите си. След като Саркози се разведе с нея, за да се ожени за Карла Бруни, която еврейската преса гордо нарича"жена с еврейски произход", Сесилия се е омъжила повторно за друг евреин, а синът на Саркози се ожени за друга еврейка. Т.е. евреите искат запазването на своето етническо наследство и го правят свободно, но проповядват точно обратното за други нации, посредством взискателни комбинирани методи. Франция, както и поголямата част от Европа, е исторически изградена чрез присъединяването на различни европейски бели народи, но не е създадена чрез смесване на расите с цел"универсалност", както обработва Саркози своята аудитория, лъжейки че масовата имиграция е била държавна политика. Защо Саркози говори също за "културно многообразие" и за "кръвосмешение" е ясно, както е ясно и защо говори за биологично - расова промяна на етническия състав на Франция. За да се следи за тези действия и да води своята правителствена програма, служеща на ционистките планове за унищожение на Франция като култура и за да реализир геноцид за белите французи, Саркози обяви назначаването на Yazid Sabeg , един мюсюлманин, който през 2008 г. изрично каза: "Аз говорят арабски и съм мюсюлманин , и въпреки че няма да се откажа да бъда френски гражданин, в никакъв случай с нито един елемент на самоличността ми". Действия на Саркози да представлява нарушение на Конвенцията срещу геноцид, , чиито член е Франция, така че Саркози е виновен за геноцид срещу френския народ, така както това понятие е определено от Конвенцията, затова той трябва да бъдат наказан от Световния съд, нещо, което едва ли ще се случи."

    ОтговорИзтриване
  6. "Един мой сънародник, живеещ в Колорадо има в своя блог смайващ списъка от 25 Май 2007, в който проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, перверзия, която е интегрирана в общия поток и е наводнила с нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които дават содомията и анонимните сексуални срещи. Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относни въпроса колко добре е организирано радикалното лоби на содомитите. Това лоби е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява със своята пропаганда в учебния план на малките момчета, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и да се уверите, че промиването на мозъци към младите хора става постоянно. Това не е случайност.

    Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум в сърцето на Бялата цивилизация, но тази програма е това е по-различна в елементарните чужди влияния по своя произход. Тя е чужда, тъй като не произхожда от нашите хора от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса от "скитащите хора", по точно от "нацията, която се намира в рамките на много други нации"- това е диаспората на евреите от цяла Европа. Всякакви евреи - много от тях марксисти, социалисти, комунисти , интернационалисти и глобалисти, всички те са всички радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като "светлина за народите", а като разрушители, като подривни нарушители с цел да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност се намира в пиков момент.
    Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света плащат огромни девиденти, за да правят реклама и да създават постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени, като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики. По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително становище относно хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители или баби и дядовци. Но това е еврейския стил:
    “Измийте мозъка, направете пропаганда и след това да привлечете новобранци за служители, когато вече са болни в главата!”

    Но когато еврейски гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като "толерантност" или "разнообразие". Това е опит да се разбие представата за "традиционното семейство", която е била в основата на оцеляването на Бялата раса на Запад."

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако не вярвате ето ви елементарна справка: https://www.google.bg/#q=%D0%B3%D0%B5%D0%B9+%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB+
      По една от "българските" телевизии също тече подобен гей сериал за тийнейджъри маскиран като музикален.

      Изтриване
    2. А ето от какво се вълнуват все повече български "момчета" :

      http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=aa&Number=1940316539&page&view&sb&part=all&vc=1

      И ако ви се струва нормално,то ходете на вазектомия и сродните и процедури.

      Ники извини ме ,че отново ти разводних публикацията,но според мен нарастващата педерастия е един от важните проблеми засягащи отрицателния прираст на нацията ни!
      Защото от педераст боец не става,работник също не става,става само ЧАЛГА певец,а чалгаджийска държава кучета я яли.И "ръфането" започва с решението да се продава БЪЛГАРСКА земя на чужденци,а от там насетне ЖАЛНА НИ МАЙКА.
      Ха да ви е честита втълпената "Толерантност" и "Търпимост",сега ви остава да си купите сами "вазелинчето"-та да не се охарчат чуждестранните инвеститори,пък и по-малко ще боли.

      Изтриване
    3. Колкото и абсурдно да ви звучи- то е факт:

      "Повечето млади хора не се замислят и не се интересуват, че хомосексуалния начин на живот означава намаление на родените бели деца. Това се обяснява в подробности един трик еврейския Елит и неговата цел да намали численноста на белите хора, а заедно с това и нашата възможност за съпротивителна сила срещу еврейското влияние и крайната му цел-господстване на евреите над всички други хора.

      ЗАКЛЮЧЕНИЕ
      Сред всички аспекти на плановете на евреите, има една централна тема. Те налагат разстройство, социални болести, дегенерация и смърт чрез постоянното приемане на произволни закони. Посредством прозаични отчети с безкрайни повторения, клеветнически кампании, демонизирани кампании в медиите, агитиращи брошури, говорене в стил “Оруел”, непрестанна индоктриниранизация на извратени перверзни теории и друга ционистка пропаганда, те целят да създадат малодушен характер сред не-еврейските бяло население, като го приобщят към идеите си, заставяйки го да се приобщи към теориите на ционисткия Елит. "

      Изтриване