петък, 17 януари 2014 г.

"ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО........ ДАЖЕ И НИЕ"


"ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО........ ДАЖЕ И НИЕ" - Н. НИКОЛОВ

Изобщо откъде идва образът на неприятеля, който религиите, учебниците и масмедиите насаждат?
Какви са целите на хората, които „раждат“ образа на врага и перманентно ни го внушават?
И кой би се облагодетелствал от нарастващата омраза и дегенерацията на човечеството?
Може би сатаната, Луцифер, Ариман, Бафомет или някои други „неуловими“ създания, на които човек с удоволствие би хвърлил вината?
Може би.
А сега да видим историята на неколцина съвсем реални и далеч по — уловими личности, които през 1773 г., в една къща на Еврейската улица във Франкфурт, планират до към 2000 г. да прокарат пътя за своето Единно световно правителство чрез три световни войни. Перфектно разработен план, в който ще бъдат използвани слабостите и страховете на хората срещу самите тях.
Стремежът към световно правителство впрочем съвсем не е нов, както се вижда от Ватикана, който открай време се опитва да направи света католическа територия. Историята показва, че за целта са били измъчвани и изклани милиони хора.
Ислямът, който междувременно е най-разпространената и най-фанатизираната религия, има същата цел и още по — добри шансове за това.
В списъка влиза и „пан-славянската“ идеология на Русия първоначално издигната от Вилхелм Велики, която цели отстраняването на Германия и Австрия, за да може след поробването на Европа, да се анексират Индия и Персия.
/Вилхелм I (1797–1888) — крал на Прусия от 1861 г. и германски император от 1871 г., наречен „Велики” заради заслугите му в образованието в обединена Германия./
Нека споменем и идеологията „Азия на азиатците”, която настоява за конфедерация на азиатските страни под ръководството на Япония.
И накрая — т.нар. „пан-германска” идея, която предвижда контрол на Европа от Германия, който по — късно да се разпространи върху целия свят.
Субектите, за които ще стане дума, обаче са напълно независими от вероизповеданието и не принадлежат на никоя нация. Те не са нито леви, нито десни, нито либерали, но използват всички институции за целите си. Членуват в някои организации само, за да затруднят евентуалното разследване, да объркат „твърде любопитните” и да ги подмамят в грешна посока. Те използват християните, евреите, фашистите, както и комунистите, ционистите, мормоните, атеистите, сатанистите, бедните и богатите… ВСИЧКИ! И най-вече невежите, незаинтересованите и безкритичните.
Между инсайдерите тези особи се наричат ИЛЮМИНАТИ (просветените, знаещите), Големия брат, невидимото правителство, мъжете в сянка, сенчестото правителство, тайното правителство.....
Доколкото знаем, движението на т.нар. „Илюминати“ започва около 300 000 г. пр.Хр. когато в Месопотамия група хора, наричани днес Илюминати, се инфилтрират в БРАТСТВОТО НА ЗМИЯТА и го използват за своите недобронамерени цели. Много е вероятно тази драма да е започнала значително по — рано, а именно по времето, когато се е развило Егото. Събитията обаче могат да бъдат проследени само чрез действията на „Братството на змията”, които след 3000 поколения са продължени от групировки като евреи, християни, свободни зидари или други известни организации. Въпреки, че тази игра днес се аранжира от неколцина членове на Ционистката общност, тя нито е започнала с тях, нито ще завърши с тях. Това, чието начало някога е поставено, днес функционира със същата закономерност, и е достатъчно да разгледаме последните събитията, за да видим къде е проблемът.
Ако някой на всяка цена иска да сравни системата от вяра и убеждения на Илюминатите, то тя е най-близо до МАКИАВЕЛИ. (Макиавелизъм: упражняване на откъсната от етичните норми силова политика; и политическа безскрупулност).
/Николо Макиавели (1469–1572) — флорентински държавник и историк, дипломат и реорганизатор. Името му става синоним на безскрупулна, хитра, двойствена и безсърдечна политика заради пристрастията му към силния деспотизъм като средство срещу локалните тиранства./
Ето един малък пример: властта
Вие сте новият цар в държавата и искате да се уверите, че ще запазите трона си. И така, поотделно викате двама души, за които сте сигурни, че ще изпълнят това, което им наредите. Единият го правите политически „ляв” и го финансирате, за да може да създаде партия. Финансирате обаче и другия, но му казвате да създаде „дясна” партия. Сега имате две опозиционни организации, субсидирате пропагандата, изборите действията им и така винаги знаете техните планове. Т.е. контролирате и двете страни. Ако пожелаете едната от тях да има предимство, просто й давате повече средства, отколкото на другата. Двамата лидери вярват, че сте на тяхна страна и сте техен „приятел”.
Народът ще е толкова обсебен от това „ляво” и „дясно” и никога няма да схване, че всъщност вие сте причината за раздора.
Дори ще ви моли за помощ!
Друг пример: парите
В американската гражданска война (1861–1865) Северните щати (против робството) се бият срещу Южните щати (за робството).
Преди войната чрез агентите си фамилията РОТШИЛД пропагандира „про-съюзното” становище на Северните щати. В същото време други агенти на Ротшилд пропагандират „контра — съюзното“ становище на Южните щати. Когато по — късно избухва войната, банката на Ротшилд в Лондон финансира Севера, а банката на Ротшилд в Париж — Юга. Единствените, които наистина печелят войната, са РОТШИЛДОВИ.
Нека обобщим накратко системата:
1. Създават се конфликти, в които хората се борят един срещу друг, а не срещу реалния инициатор.
2. Подстрекателят на конфликта не излиза на светло.
3. Подкрепят се всички воюващи сили.
4. Някой служи като „добронамерена инстанция“ която би могла да сложи край на конфликта.
Следователно, ако Илюминатите желаят да постигнат световно господство, начинът е да се създават по възможност толкова много конфликти, че хората да се объркат в мрежата на дезинформацията и никога да не разберат кои са реалните инициатори. Най-мощното оръжие на Илюминатите за размирици между хората са международните ТАЙНИ ОБЩЕСТВА, за които ще говорим малко по късно. Същевременно хората ще са затънали достатъчно дълго във войни, ще са толкова уморени от битки, че ще „молят” за СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.
И тук лъсва планът. Хората ще призоват „доброжелателната инстанция” да сложи край на конфликта. А коя е тя на тази планета? ООН! Чак тогава ще разберем кой всъщност се крие зад ООН.
Илюминатите, не са случайни хора — те са най-богатите особи на този свят. Илюминатите не се появяват по телевизията или в обичайните медии, защото притежават не само масмедиите, но и всички ключови средства за информация. В случай, че някога нещо се чуе за тях, то ще е или неутрално, или само добро.
Голямата част от земното население никога не е знаело имената им. Авторите, които вече разкриха техните машинации, не станаха световноизвестни, въпреки че за труда си биха могли да вземат Нобелова награда.
Да се съпротивляваме срещу тях не е лоша идея, но как почти 6 млрд. души да се борят против нещо, за което не знаят, че съществува?
Факт е, че почти същото количество хора са толкова силно обсебени от свои, лични проблемчета, че никога не са имали или междувременно са загубили представа за това какво става на тази Земя. По — голямата част от съвременната цивилизация страда от „политиканстване” и се е отдръпнала от събитията. Недостигът на време, незаинтересоваността, безкритичността и липсата на определени знания доведоха до тази „въздържаност”. С отдръпване няма да променим нищо. Напротив, именно това е желанието на скъпите ни „кормчии”. Всеки, който се откаже, улеснява Илюминатите да постигнат целта си. Затова първата крачка е да получим повече знания за нещата.
Както е казал един мирови учител:
„И ще откриете истината и истината ще ви направи свободни.“
(Йоан 8:32)
Бихме могли да разделим хората на три групи:
     1. такива, които правят нещо;
     2. такива, които наблюдават случващото се и
     3. такива, които само се учудват от станалото.
Нека изнесем на светло част от събитията, непознати за повечето от нас. Ще се опитаме да станем посредници за нещата, пазени в тайна от кукловодите на тази планета. Дори и ако някой смята, че е от третата група хора, може би ще успее да се върне, ако не веднага в първата, то поне във втората група!
Няма да защитаваме някакъв определен кръг интереси, нито пък верска общност или конкретна нация. Ние сме просто хора от планетата Земя. И тъй като ценим високо мира между народите (което сигурно е валидно и за голяма част от човечеството), както и този в междучовешките отношения, то нека представим известна информация пред ближните си, за да им дадем възможността да избират.
Долуизложеното не трябва просто да се преглътне несдъвкано, както вероятно става с повечето неща, които медиите ни сервират.
Нека хората с повърхностно мислене, които са доволни от живота такъв, какъвто е днес, да спрат да четат още сега.
По тази причина нека още сега да бъдем отворени. Нека да забравим нашите религиозни, политически и етнически предразсъдъци и нека веднъж просто бъдем хора, подобно на малките деца, които не са се затворили и са способни да учат. Нека да изключим мисловните си шаблони, които биха могли да казват:
„О, Боже, ако всичко това е вярно, какъв смисъл има животът ми и каква роля играя точно аз в този сценарий?“

Съществуват две плоскости на Едната е общото, т.нар. публично становище, което се разпространява от масмедиите и по — късно хората, които са го документирали, го превръщат в история. От другата страна са събитията, които не стават публично достояние. Това е светът на тайните ложи и общества, в които се смесват капитали, политика, икономика и религия. На тази плоскост се създават нации, подклаждат се войни, издигат се президенти или — в случай че не действат, както се очаква от тях — биват елиминирани.
Хората, изградили мнението си въз основа на медиите (вестници, телевизия, радио), както и на училищните занятия и популярната литература, познават само незначителна част от това, което ще се опитаме да научим. Изказвания като: „Никога не съм го чувал” са разбираеми, защото тайните, съответно влиянието на една тайна ложа постигат целта си само когато останат тайна. Самото й съществуване показва, че има нещо, което е достатъчно важно за братството, за да го крие от другите.
Какво би могло да е то?
Както ще видим, мнозина братя от какви ли не тайни кръгове заемат постове, за които човек само може да си мечтае Това показва, че каквото и да укриват, го пазят за себе си и дължат позицията си на него.
Нека да подхвърлим още един малък пример, за да изясним за какво става въпрос.
     Една от големите организации, която дърпа конците в САЩ, е CFR (Council of Foreign Relations = Съвет за външна политика). Това полутайно формирование се доминира от синдиката на Рокфелер и от едно европейско тайно общество, наречено КОМИТЕТ НА 300-ТЕ. В членската листа на „Комитета на 300-те”, която е описана в книгата на Джон Колеман „Йерархия на конспираторите” се забелязва и името на
СЪР ДЖОН ДЖ. ЛОУДЪН.
Той е представител на N. M. Rothschild Bank в Лондон. Останалите му постове са, както следва: председател на Международния консултантски комитет на Chase Manhattan Bank (Рокфелер), председател на Royal Dutch Petroleum, директор на Shell Petroleum Company Ltd. и управител на фондация „Форд”.
Всичко това показва ненормално много власт и влияние в ръцете на един — единствен човек. Но как е заел тези постове?
Точно тук е мястото на тайните общества и ордени, на които е член. В случая — на „Комитета на 300-те“, където има 300 души от неговия калибър (и той определено не е най-властният). Представете си, че решенията и заключенията, които се одобряват на техните срещи, оказват огромно влияние върху случващото се в нашия свят.
Тези хора пазят тайните си от обществото. Те знаят нещо, което ние не знаем, и затова се наричат Илюминати (просветените, знаещите) и имат неописуема власт. Не бихте ли искали да узнаете какво е то, какво крият от вас?
Понеже стана доста дълго за една статия, то следва продължение в поредицата от следващите статии.....

Николай Николов

2 коментара:

  1. БОГ да прости нашия съгражданин Ангел Грънчаров (Елтимир)! Чак сега разбрах, че е напуснал този свят на 25 ноември 2013 година. Съболезнования на близките и приятелите му. Никъде в медиите не прочетох за това, въпреки, че той е работел като журналист? Много българи си отидоха и ежедневно си отиват така в мизерия, и безперспективност.
    http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3783&st=0
    "...На 25-и ноември, понеделник почина Ангел Грънчаров - Елтимир. Бърза помощ отказала да дойде. С него се видях преди месец, тогава излизаше все пак. След което състоянието му се е влошило до степен, че не е могъл даже да става от леглото. На погребението са присъствали само близките му и съседи..."
    http://forum.vestnikataka.bg/index.php?topic=36153.0
    "...Най новите ДНК експертизи доказаха, че днешните българи нямат никакво кръвно сходство с тюркските и монголски народи. Обаче , все още има хора, като покойният вече Елтимир, както психически проблемният- Йоло Денев и още няколко подобни , които се изчерпват с твърдения, изсмукани от пръстите, за които нямат никакви доказателства, като дори са сътворили върху тази измислена теория- цяла култура..."
    http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/11/27/napusna-ni-edin-dostoen-chovek-eltimir.1211710
    "...19. seasonofthewitch - Няколко пъти започвам да пиша ко...
    28.11.2013 15:16
    Няколко пъти започвам да пиша коментар и не се получаваше.
    Елтимир беше човек,който живееше с огромен заряд.Не съжалявам,че не е сред нас,защото на всеки ще дойде земният край.Съжалявам,че си отиде по този нелеп начин през 2013г,сред европейски граждани,претенденти за интелект.Мисля колко му струваха осигуровките,заради които спешна помощ е отказала да отиде и заради липсата на които болниците са му отказали лечение-700лв?Мисля за това ние тук,които всички сме умни и "заможни" не можахме ли да съберем по някой лев и да му ги платим,за да е сред нас дори и с различни възгледи?
    Той беше мъж-боец и го уважавах за това..."

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ДА, ПОЗНАВАМ ЕЛТИМИР ОТ БЛОГА МУ И ОТ БОРБАТА КОЯТО ВОДЕШЕ. НО ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ НИ СЕГА И ПРЕДИ СА ИЗРОДИ И ТОЙ НЕ ИМ БЕШЕ ИЗГОДЕН! ПОСЛЕДНАТА МИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО И ОТ НЕГО Е, ЧЕ ЖИВЕЕ НЯКЪДЕ В РУСИЯ. МОЖЕ БИ ГРЕША - НЕ ЗНАМ, НО БЕШЕ ДОСТОЕН ЧОВЕК КОЙТО СЕ БОРЕШЕ ДО КОЛКОТО МОЖЕ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ.... НЕ ЗНАЕХ ТОВА, А И КОЙ ЛИ ОТ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ ГО КАЖЕ?!

      Изтриване