сряда, 29 януари 2014 г.

ЛЕЧЕНИЕ С ВЪЛНОВА ГЕНЕТИКА - ПЬОТЪР ГАРЯЕВ

Пьотър Гаряев сканира снимката с лазерен лъч. Уредът прочита генетичната информация от слой, който според думите на изследователя се намира над снимката.Член на Руската академия за естествени науки твърди, че с помощта на снимка от детството и обикновен музикален плейър е изправил на крака десетки безнадеждно болни, от които са се отказали всички лекари.
Данните се предават на компютър и се преобразуват в аудио-визуален файл. Пращенето и шумът, които се чуват, са всъщност панацеята срещу всички болести. Гаряев твърди, че в този звук е шифрован генетичният код на здравия организъм – на човека, който е запечатан на снимката. И ако с него се въздейства върху поразеното тяло, то ще си „спомни“ първоначалното си състояние.
Наскоро при Гаряев дошли фенове на Михаел Шумахер да го молят да помогне на кумира им да излезе от комата, в която пилотът се намира от повече от месец.
„Нека се опитаме да излекуваме Шумахер, необходима ми е негова детска снимка. Стопроцентова гаранция не мога да дам, не съм Господ, при него процесът може да е напреднал, но въпреки това“, казва Пьотър Гаряев.
Предложението за спасението на пилота вече е изпратено от поклонниците на Шумахер до екипа на Ферари. Сега почитателите му чакат отговор.



Това обаче не е всичко. Пьотър Гаряев твърди, че може да спре старенеето и да върне младостта. Как става това и какви други „чудеса“ извършва руският биолог, можете да разберете от видеото и сами да прецените дали предлаганият от него метод е реален. 
Докторът на биологичните науки Пьотър Гаряев твърди, че може да направи лекарство срещу СПИН, птичи грип и всъщност срещу всяко заболяване. Но то ще действа само на конкретен човек.
Лекарството, което предлага Гаряев, са вълни кодирана информация. Въздействието на тези вълни може да регенерира всеки орган и да направи човека безсмъртен.
„Ако не сте успели да замените старите си органи с млади – сърце, черен дроб, съдове и т.н., то вие ще стареете. Ако сте успели да ги замените, значи ще бъдете вечно млади и ще живеете дълго, така както преди хиляди години са живели нашите библейски старци.“
Първи пациент на метода „вълнова генетика“ бил самият Пьотър Гаряев. Той записал информация от собствените си космени луковици, прослушал записа и… забавил стареенето. Резултатът, както се казва, е налице. Гаряев е на 68 години.
„Прекрасно си спомням всички свои физически показатели, които имах, на 25 години. И сега ги повтарям, тоест аз правя по 100 лицеви опори, мога повече – рекордът ми е 200. Всеки ден бягам по един час, преплувам 100 метра за по-малко от 1,12 мин. Тоест аз повтарям тези показатели, което е доказателство, че нашите технологии работят.
Ето как работи методът на „вълновата генетика“:
С помощта на квантов компютър се разчита генетичната информация от обекта. След това звукът и видеоизображението  Лекарството е готово. Този запис от време на време трябва да се прослушва.
„Чувате ли какъв интересен звук издават нашите лимфоцити? Уникален звук. Едновременно информацията от тях се подава върху нас. И ако човек е болен от рак на кръвта, вие му подавате здрави клетки. Информацията, разчетена от здрава клетка, подавате на болния човек, който боледува от рак на кръвта, и този спектър говори: „Прави като мен.“ Аз много го опростявам.“
За да се забави стареенето, като обект на запис на информация Пьотър Гаряев предлага да се използва пъпна кръв от новородено.
„Това действа преди всичко на самото дете, когато то започне да старее след 30-ата година – веднъж, а едновременно ще поправи цялата му патология и болести, тоест детето ще бъде напълно здраво. Действа и на таткото и майката, естествено, и на бабите и дядовците от страна на майката и бащата. Тоест близките роднини са сферата на действие на тази матрица.“

Зад гърба на академиците има много експерименти. Резултатите на някои от тях са просто потресаващи. Например през 1991 година той съвместно с група учени от университета на Торонто в Канада регенерирал панкреаса на мишки. Информацията била снета от панкреаса на новородени мишлета. По-късно експерименти започнали да се правят с хора. През 1995 година един от първите пациенти станала 60-годишна жена, страдаща от диабет. Информация била снета от кръвта на 10-годишния ѝ внук. След три месеца тя изведнъж се оплакала, че челюстта ѝ силно се е подула и я боли.
„Подуват се горната и долната ѝ челюст, тя не разбира какво се случва, тя няма зъби, само един-единствен ѝ е останал, и отива да снима на рентген своята челюст, за да разбере каква е причината. И за удивление, за шок за лекарите и за нея самата изведнъж ѝ откриват три зъба.“
Това са рентгенови снимки на жената с трите нови зъба след лечението.
„Причината за регенерацията на зъбите на жената е това, че при нея е имало стволови клетки на зародиши на тези зъби и ние сме ги стимулирали да се развият.“
След този непланиран експеримент забранили на Пьотър Гаряев да работи повече. Но той не е свикнал да спира. Сега Пьотър Петрович с гордост показва снимки на пациентка от Украйна. Тя страда от синдром на Шарко Мари. Ето наложени една върху друга снимки на момичето преди и след началото на лечението. Изкривените крайници значително са се изправили, появили са се мускули.
„Сами не очаквахме. Това е единичен случай. Всичко се прави под контрола на лекарите, за да се избегнат всякакви усложнения.“

С помощта на ЛУСЕСИТА                                         

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

17 коментара:

  1. " С това геноцидът спрямо социалното множество от определени региони на провинцията ще бъде още по-жесток. В момента според НСИ смъртността на жителите на столицата София е 11,92 промила. В Северозападна България, например във Видин, смъртността е много по-голяма – 23,21 промила, около два пъти. Това означава, че на всеки един починал софиянец се падат по двама покойници от провинцията на север от София.

    Пак според НСИ, заболелите и починали от болести на органи на кръвообращението български граждани, живеещи в Северен централен район, са с 32% повече от живеещите в Югозападния район, включващ и София, т.е. на всеки трима починали по тази причина от този регион се падат четирима починали от региона, в който са Велико Търново и Русе. Така стоят нещата и по отношение на раковите заболявания и т.н. Всичко това е ярка проява на пристрастеност само съм интересите на даден регион – столицата – за сметка на интересите, благоденствието, здравето и живота на хората в другите български региони.

    Тази убийствена практика е известна като регионализъм. В някои случаи той е по-лош от комунизма и фашизма, защото напълно безнаказано и неусетно обрича на мизерно съществуване, на болести и ранна смърт (поради липса или лошо здравеопазване, липса на аптеки, недостиг на средства за лекарства, мизерия, глад, депресия и др.) огромно множество български граждани.

    Всички виждаме как националното богатство на България се употребява само и единствено в полза на богатите софиянци. За тях се строят с народни пари магистрали, за да могат лесно и удобно да стигат до черноморските плажове, за тяхно удобство се строи метро, строят се зали, като в същото време инфраструктурата в много провинциални селища е плачевна и опасна. Всички пари по европейските проекти преминават през софийски министерски филтри. Наскоро станаха известни парите, които служебни лица в Регионалното министерство са усвоявали под формата на фиктивно участие в това, което е трябвало само да подпомагат и да контролират.

    Продължаващата с десетилетия дискриминация по признак местоживеене с течение на времето се превръща в геноцид по същия признак. Налице са брутални нарушения на Закона на дискриминацията (чл. 4, ал. 1 и ал.3), видни от реалните обстоятелства за живот, които за една част от българите непрекъснато се влошават, а за друга част стават все по-неприемливо луксозни без основание.

    Ако имаме предвид ратифицираната от България Конвенция предотвратяване и наказване на престъплението геноцид на ООН, всичко това наистина наподобява геноцид срещу тях, тъй като е налице съставът на нейния чл. 2, т. „в“, който посочва, че действията по „умишлено налагане на групата на условия на живот, целящи физическото и унищожаване изцяло или отчасти“ представляват осъществяване на престъплението „геноцид“ по признак местоживеене.

    Осъществен е съставът на престъпление по чл. 416, ал. 1, т.“б“ на Наказателния кодекс, което ясно се вижда от официалните статистически данни за смъртността на населението и за самоубийствата на българските граждани (по самоубийства сме на първо място в света). Има тежки нарушения на правата на човека, изложени в международната Харта на основните права, ратифицирана от Република България.

    Тези нарушения и престъпления трябва да бъдат час по-скоро спрени и наказани с цялата строгост на българските и европейските закони. Това е единствената алтернатива за съществуването на и без това най-бързо намаляващата в света, най-болна и умираща българска нация."

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Или -как да живеем в "нашето" измерение!

      Ники надявам се това да не го триеш!!!

      Или пък трий,ако Тел Авив ти го нарежда! :)))

      BURLAK

      Изтриване
    2. А на любознателните "луди" препоръчвам и това:

      http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=5vlp33jbkupdr51a1qut5moe82&topic=15.615

      Изтриване
  2. Стига глупости! Даже и идиотите не трия! Трия само по изключение, само когато някой от тези богатите за които в момента си написал просто прекалят с обиди и то към мен. Сякаш не ме познаваш. Това са сигурно 5 случая зя 5 години! Даже и тях оставям, то другите коментиращи ги "оправят"!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз несъм умен но одоста време чета блога това за мен е прозорец за доста неща. Бъди Здрав тое залог за успех имам предвит такива като мен. Благодаря за Блога. За негативните кометари Турисиги на оная работа. Още веднъж благодаря. Имато ми. Юлиян Тошков

    ОтговорИзтриване
  4. Този сайт е една невероятна боза . Ама наивници бол .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Първо това не е сайт, а блог! Второ правил ли си някога сайт, защото аз съм правил стотици. Ако си правил на какъв език ги пишеш?! Предполагам, че на "ХЕЙТРСКИ". казано с едно изречение - "Свят Широк - диванета всякакви".
      И накрая що не си пийнеш бозата?! А щом не ти харесва тази боза какво ти прави педераския гъз тук?!

      Изтриване
  5. Тези , дето си спомнят Кашпировски например , добре знаят какъв е краят на такива " чудесии " .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КАШПИРОВСКИ, ДЖУНА И ТАКА НАТАТЪК Е КОЛКОТО РАЗЛИКАТА ОТ "КАПИТАН НЕМО" НА ЖУЛ ВЕРН И ПОЛЕТИТЕ ДО МАРС. ЗНАМ, ЧЕ ВИНАГИ ИМА ИДИОТИ И ПЕДЕРАСИ И ЩЕ ВИ ГО КАЗВАМ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ - ВИЕ СТЕ ХОРА ПРОДАЖНИ, КОИТО МРАЗЯТ ВСИЧКО, ДАЖЕ И СЕБЕ СИ!

      Изтриване
  6. Йордане, като за начало ще ти пусна "сайта", после на кой адрес и номер живееш и накрая ще ги пратя "приятели" на гости: https://plus.google.com/105759047170801045027/posts
    А и още малко данни за сега ще пусна за теб: http://www.youtube.com/user/jjordanof66 . Всичко добро!

    ОтговорИзтриване
  7. Добре, защо за този г-н Гаряев не намерих има ли клиника, къде лекува хората, какви пари и т.н. За съжаление има много тежко болни хора, които биха искали да опитат такъв тип лечение. И защо никога няма как това да стане.
    И Мехран Кеше е писал, че лекува всичко - само дето не знаеш къде да идеш да се излекуваш...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е линк към страницата на института на Гаряев. Явно лекуват - има отзиви от пациенти... Дано съм помогнал на някой. И ако някой както се казва "проправи пътека" в България за това нещо нека пише - какво е лекувал - колко е платил и т.н.
      http://wavegenetic.ru/index.php

      Изтриване
  8. Каква клиника, та той е учен изследовател. в научно изследователски институт - откривателя на вълновата генетика Другите трябва да се възползват от откритието му. Все едно Цилковски да е изстрелял ракета!

    ОтговорИзтриване
  9. САМО, ЧЕ МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ НЕ ИСКА! !!!!!!!! КОЛКОТО НАШИТЕ ДЕПУТАТИ ДА ИСКАТ ДА НЕ СА ДЕПУТАТИ!

    ОтговорИзтриване
  10. http://muzofon.com/search/%D0%BF%D1%91%D1%82%D1%80%20%D0%93%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B5%D0%B2

    ОтговорИзтриване