вторник, 21 януари 2014 г.

ЛАБИРИНТИ НА ИСТИНАТА - първа част - /РИМЕЙК/




Много е текста и нямам в момента сили да Ви го дублирам на български, но всичко се разбира. Ползвайте пауза, ако Ви е интересно,  връщайте назад и четете внимателно! Приятно гледане Ви желая!















Николай Николов

13 коментара:

  1. здравеи Ники явно добре си си починал и си имал забавления за това ти пратих малко материал история и археология на скаипа свързано потемата всъшнос не е малко понежеса поредици, създавамти малко работа данесе отпускаш.iki.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Николай,добре си написал ,че даваш разрешение на хората за скайпа си и още по- добре ,че даваш правото на ония ,които искат да те плюят и обидят,да го направят директно.Сега аз искам да те попитам нещо в този смисъл.Преди около 3 седмици исках да поговоря с теб съвсем на приятелска основа по теми ,свързани с блога ти,други такива сходни и изобщо да коментираме на глас идеите за които пишеш в блога си.Тогава ти написах същите мотиви в един коментар и че ще ти искам достъп до скайпа .Представих се като Манчо,защото по това време нямах никаква регистрация в интернет и следователно бях анонимен.След това поисках скайп-разрешение за контакт с теб.В текста там записах ,че аз съм този Манчо ,които е искал да поговори с теб.Поканата седя няколко дни за разрешение.Въпроса ми е ,защо не ми даде такова в онзи момент?Ако не си влизал в скайпа си, е разбираемо,но ако е така,е можело да ми отговориш поне на коментара ,в който съм споменал, че ще те потърся.Ако пък изобщо си пренебрегнал молбата ми за контакт ,това също е разбираемо.Сега искам да попитам,ако изобщо си пренебрегнал една молба за комуниникация с благородна цел,защо в горния текст даваш право на хората хем да те плюят,хем и ти да им отговаряш,при това на глас.Защо би предпочел да те обидят ,а не би предпочел да си говорим приятелски.Мисля ,че ако вземем едното ,не бива да отхвърляме и другото.Нека обидите и добрите пожелания вървят заедно,както двете страни на една монета,както двата крака на човек....
    Сега нека да ти се представя с истинското си име-Мио,сътрудник съм в блога на сериозните хора

    ОтговорИзтриване
  3. Познавам те от доста време виртуално и ако не греша си от Бургас! Утре ще си отворя реално Скайпа и ще говоря с теб каквото пожелаеш! Не съм те игнорирал! Просто не съм бил пред компютъра, защото нямам пари за оцеляване и се чудя какво да работя! Никакви претенции за робота нямам. Мълча като тъпанар и на въпроси само отговарям, но като разберат, че от тях повече знам, ме гонят! А като усетят, че дядо ми е бел кмет на Бургас, направо ме изселват да кофите с боклук! Жалко е за мен - но не се оплаквам! Просто ти разказвам! Утре ще се пусна специално за Теб Скайпа и ще говорим каквото пожелаеш! Кажи ми кога да го отворя! В колко часа!!! Извинявай, ако съм те обидил!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодарим за отговора Ники,какви обиди какви 5 кинта,хехехехе,аз съм с дървена тиква, нема се плашиш да си ме обидил...хехехех...верно сме от един град.ще обсъдим едно друго ,щом може,бравост...хехехехе....много ми е весело затва се хиля като простак по цял ден.Чувай сега ,ако искаш утре сабалем,като се наспим до към обеда,да се чуем след тва.аз ще се намъкна в скайпЪТ,ако искаш след 12 на обед ,таман ще си си починал хубаво,та когато се обадиш аз ще съм там до към 16 часа, говорим за бг време ,да знаеш.ако не можеш да влезеш между 12 и 16 ч,тогава вечерта, когато може,то не е кой знае какво да се дудне,щото приказките са изприказвани,нали тай....ама ,мисля,че ако обменим по някоя идея около блоговете и темите из там,кой знае може на всеки поотделно да му щукне ненадейно решение за нещо дето дири да оправи отдавна,нали така?....хехехехе,аз така мислим де...айде до скоро...ника ми там в скайпа е :miodjeralvombo.нема други маймуни с таквози индианско име ,та нема да ме объркаш..хихихихихехехехех....

    ОтговорИзтриване
  5. За тези които им е интересна поредицата и я изгледат докраи ще добавя някои неща които са пропуснали да споменат и ли омишлено са избегнали за тяхен итерес но даневи очудва това,филма е направен от съботяните това ще го разберете по на татак като споменават съботния ден за наи важния в заповидите в стария и новия завет но в стария завет главна заповет е тази, да убичаш господа своя бог с цялотоси сърце с всичкияси ум с всичкатаси сила и само на него да се кланяш и потчиташ да нямаш други богове освен него и вторара е да убичаш ближния си както обичаш себеси в това се изпълнява целия закон ,Исус даде още една заповед на ученицитеси дасе убичат така както тои ги обичаше в смисал ако тои даде животаси за тях то и те така трябва да правят за братятаси по вяра и дела да дават животаси
    понеже казва когато доида отново мнозина ще доидат и рекат господи не в твоето име ли бесо ве изгонвахме не втвоето име мъртви въскресявахме и извършихме толкова велики дела а тои ще им рече махнетесе от мен вие които вършите безаконие? но защо защото никои от тези които нарича себеси християни избягват да изпълнят тези три заповеди и учат хората на какволи не нито евреите нито мюсюлманите испалняват това ,религи те в тази позната ни форма са зло понеже скрива истината за света и историята надявамсе Ники да ви пусни мако история и археология да ви стане ясно какво всъшност са и кои седи зад тях и какво са скрили от нас и защо и като саберете това което ники е написал преди и това което ще научите щеви стане поясно каква е истината за нас и за тях .iki.

    ОтговорИзтриване
  6. .iki.,искам да те попитам нещо .щото гледам че си компетентен по тез въпроси.мисля да стана верващ човек за напред ,ама не знам коя религия да захапя.по скоро не ми е ясно кой клон на християнската религия ,де.то щото ще е християнска ,така ще е,ама нема кой да ме светне де е истинската религия.та като гледам ти поназнайваш доста от тез работи,та най смирено те моля да ми обясниш де да положа усилията си,в кой раздел на християнството.прекомерно Ти благодаря предварително,ще чакам компетенцията ти с най големо нетърпение,настървение и всички добри чувства.Твой брат во Христа-Мио

    ОтговорИзтриване
  7. здравеи Мио вярващ в исторически превод значи знаещ или разбиращ човек които е много на ясно с това което говори или върши наричалисаги свещеници мъдреци пророци хора които не само са говорели като сегашните но иса вършели много свръх естествени за останалите хора неща което е било непонятно за тях примери можеш да намериш несамо в библиата но и в Индиската култура Китаиската. А колкото до Християнската религия тя е била искревена и маниполирана от някои? които желае цялата власт и не иска хората да знаят истината това което направи ХРИСТОС е че каза и показа истината на хората като несамо говорише но и вършише. които търси ще намери и истината щего направи свободен.iki.

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте! Започнах да се притеснявам какво е това затишие. Намерих интересни неща:
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-07-27-4202
    и
    http://vbox7.com/play:e963d534
    и
    http://vbox7.com/play:842a946f
    Какво става _ ще оцелеем ли, как мислите?

    ОтговорИзтриване
  9. Мисля, че ДА! Просто много си изморих от задължения необходими и да си призная - ме домързя да пиша! Ще се възстановя, и ще Ви пусна много неща, които трябва всички да знаят, защото ще ни постигне съдбата на тези живели преди 3 600 години! На мен не ми пука, защото всицки умираме с малки изключения, но аз ги ненавиждам тези изключения!! Защо не Ние а те???!

    ОтговорИзтриване
  10. Вижте поредицата:
    Когато Земята Спре да се Върти Последици
    http://vbox7.com/play:7b5da488&al=1&vid=4815197

    ОтговорИзтриване