събота, 18 октомври 2014 г.

666 (ШЕСТСТОТИН ШЕСТДЕСЕТ И ШЕСТ) - Първа част


Част от Новия световен ред е „безкасовото общество“. С въвеждането на електронните дебитни и кредитни карти, телефонни карти, карти за медицински осигуровки, талони за бензин на отделни петролни концерни и т.н. хората всъщност се подготвят за това. С аргумента, че безкасовите плащания били по-сигурни, по-удобни и по-практични, ще бъдат убедени масите в предимствата на системата. Тъй като човек ще трябва да носи със себе си много и най-различни електронно четими карти, ще се обясни, че би било много по-лесно и практично да има само една карта за всичко.
Това ще е т.нар. „дебиторна карта“, т.е. ЕДНА КРЕДИТНА КАРТА ЗА ВСИЧКО, която вече е въведена в Нова Зеландия, Австралия и Канада. Там съществуват и други кредитни карти, но дебиторната карта вече е в обръщение.
Бъдещето обаче е в лазерните татуировки. Невидимият за окото бар — код ще бъде татуиран на дясната ръка или върху челото. Това означава, че кодът върху ръката ви ще служи като дебитна карта и същевременно като идентификация. Достатъчно ще е само той да се сканира и всяка желана информация ще е налице.
Подобни неща са вече горчива истина. Лазерното татуиране е тествано в продължение на 15 години в Дисниленд. На хората, които прекарват по няколко дена там, им се дава възможност да избират между дългосрочна карта и лазерна татуировка на лявата ръка. Така можело да се провери реакцията им и дали ще привикнат в бъдеще с лазерния знак.
Това са тестове за привикване, преди тя да е станала задължителна. В Холандия от 15 години се правят татуировки на бездомници. Твърдението е че те са с цел намаляване на престъпността, специално за Амстердам. Междувременно тази лазерна татуировка отчасти е въведена официално.
С аргумента за по-бързо обслужване на хората в служебна командировка, американските летища са снабдени с уреди за разчитане на невидимата маркировка, татуирана върху дясната ръка. Броят на тези, които приемат този тип обслужване, постоянно нараства: времето е пари.
Няма непременно да ви принудят да приемете маркировката, но няма да имате други варианти, освен ако не сте самоосигуряващо се лице. От даден момент в магазините повече няма да се приемат пари в брой. На хората ще се демонстрира колко по-сигурен е новият метод. Кражбите няма да са възможни, защото там, където няма пари, няма какво да се краде. Всеки престъпник ще може да бъде открит чрез сателит заради лазерната татуировка и нелегалното преминаване на границите няма да бъде възможно.
На практика обаче това означава абсолютен контрол върху хората. Край с личния ви живот — всяка ваша стъпка ще се следи. Всичко, което правите, притежавате, вашите капитали, къде прекарвате времето си, какво купувате и продавате — цялата информация ще бъде изпратена на „Големия брат“. Прочетете книгата на Джордж Оруел „1984“ — тя добре описва тази робска система на Новото време.

В Откровението на Йоан 13:16–18 се казва:
„… и принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.“
Стига толкова, че стана дълго! Продължаваме в следващата по-горна статия........

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар