четвъртък, 30 октомври 2014 г.

РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПОСВЕТЕН В ТАЙНИТЕ НА МАСОНСТВОТО И… 2 ЧАСТ

НЕДЕЛЯ, 8 ДЕКЕМВРИ 2013 Г.

“Какво означава „фамилия от елита”?
Отговор (О):
Това е изразът, който повечето използват.
Фамилии, които за дълъг период от време са управлявали хора, които не са част от тези кръвни линии.
В:
Какво е мнението ви за „петролния пик"?
О:
В определени кръгове се знае, че петролът се възстановява.
Земята произвежда повече петрол/газ, отколкото се използва и вярвате или не, това е естествен процес.„Колкото повече взимате, толкова повече се създава, за да се поддържа балансът”.
Изучавайте пчелите и начина, по който те произвеждат мед и ще разберете. На всичкото отгоре има много места с големи количества природни ресурси, които не са докосвани.
В:
Какви общи черти споделят кръвните линии? И правил ли сте някога секс с дете?
О:
Разберете, че кръвните линии са били избрани да управляват, те не са се появили просто така от въздуха. Душите, които се инкарнират в тези кръвни линии, които управляват, са доведени тук от Вселенския закон.
Друго не си заслужава да се споменава. Вторият въпрос показва, че четете прекалено много Айк – той е инструмент, който бива използван. Но на въпроса, не.
В:
Съжалявам, но никой не ме, и няма да ме управлява!
О:
Една стара приказка: Перфектният роб е този, който казва „Аз не съм роб”.
Това е както алкохоликът, който казва, че не е алкохолик, поради което той винаги ще бъде алкохолик. Улавяте ли нишката?
В:
Къде елитът държи свои хора с ментални увреждания, предизвикани от кръвосмешения?
О:
Мит е, че кръвосмешенията винаги предизвикват проблеми.
Ако двама души, които се възпроизвеждат, са носители на гени, които са с по-добро качество от това на останалите...
В:
Защо ни позволявате да се размножаваме като плъхове, ако популацията е това, което чувствате, че ви заплашва?
О:
1. Не сме позволявали това, имате повече сили, отколкото предполагате.
2. Популацията не ни заплашва по никакъв начин, това е още един мит.
Въпрос от собственика на форума:
Любопитен съм, какво мисли член на елита за GLP (Настоящия форум). И така, какво мислите?
О:
Колкото по-разделени са хората, толкова по-лесно е да бъдат управлявани.
Да ги накараш да вярват, че имат в ръцете си меч, който им дава мощ и ги прави способни да се борят срещу „Тъмните сили”, докато това е просто клечка за зъби. Трябва да бъдете много внимателни на кого давате този въображаем меч, Trinity. Знаете ли, че не само изречените, но също и написаните думи имат определена вибрация, която оказва непосредствено влияние? И аз бих казал, че голяма част от написаните думи тук не помагат на каузата, за която си мислите, че се борите.
В:
Какви са религиозните ви възгледи?
О:
Религията е създадена от „нас”. Властващите в момента религии са едно от нещата под тотален контрол. Не съм много компетентен по този въпрос, но християнството/юдаизма/будизма са леко остарели, да се изразя така. Има зрънце истина, но то се дави в море от извращения... ако имаш късмет, то ще изплува. В какво вярваме ние, няма никакво значение, всичко се върти около Вселенския закон, на който сме проводници.
В:
А какво ще кажете за световната икономика?
О:
Едно от нещата, в които конспиративните теоретици са прави, е че тя се базира на пари, които не съществуват, никога не са съществували и няма да съществуват.
Тези, които притежават банките, притежават също медиите и политиците, така че можете да си представите начина, по който те искат да ви убедят да повярвате.
В:
Кога житото ще бъде отсято от плявата? Искате ли да се отървете от житото и да оставите плявата за ваши роби? И ако да, кога ще стане? (Писна ми от фалшиви дати – моля, бъдете честен този път!)
О:
Знам със сигурност, че няма край на времето, поне не както се описва в религиите, медиите и т.н. Никога не се е предвиждало това място да свърши, не и по начина, по който се описва.
Ще има време, в което всеки ще бъде освободен, но това няма да е масово събитие, а ще става един по един... работете върху себе си.
В:
Любопитен съм защо елитът не изпълнява управленски функции? Той изглежда по-скоро като паразитиращ на гърба на обществото.
О:
Една риба в океана не може да види птиците, които летят в небето.
В:
Участвал ли сте вие, или някой от фамилията в окултен ритуал и ако да, каква е била същността му?
О:
Ритуалите имат значение, което не може да бъде разбрано от повечето. Те са осъществяване на връзка с по-висши същества, управляващи тази реалност. Ние си вършим работата.
В:
Трябва да кажа, че вашият Вселенски закон разказа играта на тази планета и на хората доста успешно!
О:
Селяните като вас не разбират, че вие направихте това и никой друг. Между другото, с това изказване удължихте престоя си на Земята с още един живот... моите съболезнования.
В:
Често ли посещавате Бохемската гора и често ли участвате в церемонии и жертвоприношения в чест на Молох... секс с мъжки хомосексуални проститутки, оргии и т.н.?
О:
Тези и подобни на тях места са предназначени за политиците и медиите, те са задължителни.
Понякога кръвна линия ще присъства, но няма да участва в тези актове – това не са ритуалите, които правим.
Коментар от Посветения:
Accidental Stoner, Това бяха много въпроси. На повечето бих отговорил с да, на някои с не. Не вярвайте на всичко, което „гурутата” казват за нас и ще бъдете добре.
В:
Отчитате ли преобладаващият успех на фамилии от организираната престъпност като провал на вашата обща воля?
О:
Те не са там без причина. Въпреки това не са толкова успешни, колкото изглеждат, те са свършени.
В:
Защо продължавате да се опитвате да контролирате масовото съзнание чрез разпространяване на страх по всеки възможен начин? Защо не направите знанието свободно – така, както е замислено да бъде преди много години, писменият свят разгръща силата на истината.
Мечът бе даден на „овцете” и скоро ще настъпи денят на преброяването.
Не вярвам в никакъв Закон на вселената или йерархии, ние всички сме равни в очите на създателя и поради това всеки трябва да отговаря за постъпките си навреме Смирените сега са наследници на Земята, моля се за вас.
О:
Ако такава беше целта, това щеше да бъде направено незабавно. Не разбирате какво наистина представлява светът, в който живеем.
В:
Нямам въпроси. Искам обаче да заявя нещо. Дойде времето за преброяване.
О:
Не е.
В:
Най-добрият роб е този, който се мисли за свободен. ...в края на краищата всичко е въпрос на гени, нали? Какво мислите за само клонирането?
Вярно ли е, че планетата е изпълнена с фалшиви врагове и съюзници?
О:
Това е начинът, по който стават нещата поначало... относно робите. Ако четете внимателно, ще разберете. На последния въпрос отговорът е да, няма истински съюзници или врагове.
В:
Ако наистина сте този, за когото се смятате, тогава ще знаете, че вие и вашия род сте в голяма опасност. За кратко сте тук и тези, към които принадлежите, и които са във вашето пространство, както казваме ние, вече го знаят!
Представям си, че са много заети точно в този момент. Но разбира се, трябва да запазите самообладание, дори когато знаете, че битката, която водите, е предварително обречена на загуба.
Лично аз ще бъда много щастлив да доживея този ден... той ще настъпи по-скоро, отколкото вие смятате ;)
О:
Няма край на времето.
Преди време, хората почти докараха нещата до там и тогава ги сполетяха беди... какво виждате сега?
Наистина ли живеете на планетата, на която си мислите, че сте?
В:
„По-висшите същества, контролиращи тази реалност”– служите ли им? С какво име ги наричате? Виждал ли сте ги някога? Къде се намират?
О:
Те проникват навсякъде и са добронамерени.
В:
Пропуснахте въпроса ми за Пентагона, това означава ли, че няма да отговорите?
О:
Има ли значение какво го удари?
В:
Прекалено много измъквания от въпроси.
О:
Не съм подписал договор, гласящ, че трябва да отговарям на всичко.
Някои въпроси не се нуждаят от отговор, а други не означават нищо, дори да си мислите обратното. Ще се върна утре.
Изявление на Посветения:
Колко странно, че някои от вас, които говорят за любов, светлина и мир, са същите, които две изречения по-късно ругаят и говорят за убийства на други, самодоволни от убедеността си, че това ще е скоро.
Сигурни ли сте, че сте на „добрата” страна?
И коя е Наташа?
За тези, които са малко по-умни – питайте и ще ви отговоря по начина, който избера.
Преди да зададете въпрос, насилете се и се опитайте да помислите извън рамките и ограниченията, които другите са създали у вас... задайте истински въпрос, за който сте мислили, формулирайте го в детайли.
Относно останалите, ако успеете да се отървете от ругаенето, омразата, фанатизма и предубежденията (които са базирани на невероятната мъдрост на вашите гурута), това ще покаже, че сте на малко по-високо еволюционно стъпало от обичайното.
Няма да отговоря на всички въпроси – понякога, защото просто е очевидно, ако помислите, че на тях или на части от тях вече е отговорено. Друг път, защото просто нямам задължение да го направя.
В:
Бил Гейтс по-високо в йерархията ли е от вас?
Ами кралица Елизабет? Арабин ли сте? Можете ли да контролирате петрола вместо арабите?
О:
Тези, на които знаете имената, не са истинските кръвни линии, както ви е било казано от теоретиците. Те не са тези, които поръчват музиката. Тези, които споменахте, просто правят това, което им е казано, по начин, по който им е казано. Няма значение от каква раса съм, това не оказва влияние на нищо. Петролът е вече под пълен контрол, както всички природни ресурси.
В:
Защо визуализацията работи?
О:
Тя не работи за всички, човек трябва да достигне определено ниво на духовно развитие. Това означава да живее по стриктни правила, които да прилага върху всичко, което прави в живота. Повечето хора нямат дисциплината, необходима за достигането на такова ниво.
Някои тук твърдят, че са достигнали това ниво, но аз знам, дори без да са ми известни никакви факти за техния живот, че те са много по-далеч от това, отколкото си мислят.
„Визуализацията” работи, защото тя е съществена част от процеса на творене в тази материална вселена.
Вселената е живо същество, което използва своето съзнание, за да твори и съществата, които създава, могат да имат същата сила в определени граници.
В:
Кой използва Айк? И, по-добрият въпрос е, защо?
О:
Айк има свое ядро от истина, която се опитва да разпространи. Каквото той не осъзнава, е че това всъщност работи срещу него. Частта с рептилиите беше посята чрез агенти, работещи за кръвните линии. За период от 7-8
месеца, той беше бомбардиран с „жертви”, свидетели на рептилианска трансформация,
сатанистки ритуали и пр.; по такъв начин, че той да не може да не повярва. Понякога „свидетелите” бяха водени при него по няколко пъти на ден, в зависимост от местонахождението му.
Други като Айк (и има много повече от тях, отколкото си представяте) са били захранвани с подобни истории. Аз наистина не съм рептилия. Въпросът „защо?”, не се нуждае от отговор.
В:
Здравейте, Посветен!
Част ли сте от Вселенското братство? Себе си ли сте? Или част от манипулиращите Матрицата? Будните умове биха искали да знаят, поне аз съм напълно объркан. Казвате, че ние ви презираме, но аз не мога да си представя презиране на същност от Вселенското царство.
След това, държите се като част от „Елитните кръвни линии” на Земята, но какво общо имат те с духовния свят? Тук отново съм объркан. Може ли да внесете яснота? Просто, какво Е Елитът, когото казвате, че презираме, и който очевидно държи всички „скрити козове”???
О:
Объркан сте, защото сте приел версията на другите за „истината” и мислите, че имате визия за
общата картина, но това, което казвам, разрушава голяма част от нея. Има грешно разбиране относно кръвните линии... определено въпросите, които се задават тук, доказват това.
Но има причина за това и тя обслужва важна цел. Ние манипулираме този свят само доколкото ни е позволено от Вселенския закон. Ние ви снабдяваме с инструментите и след това зависи от вас да определите начина, по който ще ги използвате. Те могат да бъдат използвани по вреден начин, но никой не ви принуждава да ги използвате по такъв
начин... вие сами избирате. Така че презирането на тези, осигуряващи ви инструментите, които вие доброволно избирате да опорочите, е нещо като опит за прикриване на следите от ваша страна.
Получавате това, което заслужавате, това е начинът, по който вселената работи. Ние изпълняваме дълга си, правете го и вие.
В:
Има много стара мисъл, незаписана в съвременната история, че „дяволът не знае, че е дявол... той мисли, че е Бог.”
О:
Невярно. Това всъщност показва, че хората, които се борят със „злото”, всъщност се борят с „доброто”.
В:
„Не разбирате това, което този свят наистина представлява”. Можели да обясните по-подробно това ваше изказване?
О:
Само ако формулирате въпроса и разберете, че определени въпроси имат нужда да бъдат отговорени от самите вас, в противен случай те нямат смисъл.
В:
Следващия път няма да се върна на вашата планета. Нека ви е яд.
О:
Какво ви дава впечатлението, че имате думата по този въпрос?
В:
Каква е причината, поради която дойдохте на тази планета?
О:
Почти същата като вашата.
В:
Кои „елитни” фамилии са достатъчно добре известни, за да бъдат „презирани”? Dubya, ти ли си това?
О:
За да изясним това веднъж завинаги... семейство Буш не са кръвна линия... всъщност те са част от вашия вид и искат да бъдат обожествявани от него. Ще обобщя отново накратко – тези, които притежават добре познати лица или имена не са преки кръвни линии.
Те не са творците и командващите, те просто правят това, което им се казва.
Буш, Клинтън, Шарон, Арафат, Хитлер, Далай Лама, Мандела, Блеър, Гор, Чавес, Ганди, Кенеди, Ленън, Дилън, Айнщайн, Микеланджело, папите, Цезар, Аристотел, Херодот, Ехнатон. Те всички действат или са действали според нарежданията. Тези хора, които жадуват за признание и възхвала от страна на вашия вид, дори не биха били
допуснати в една стая с някои от хората, с които съм свързан.
Въпрос от собственика на форума:
Посветен,
вместо да им дам меч (или клечка за зъби), аз им давам лист и химикал. Както казахте, думите имат вибрация и влияние. И въпреки, че много от написаните тук думи противоречат на единното съзнание, някои звучат правдоподобно. Ако бяха по-малко думите, щеше ли да има по-голямо значение? Наскоро един мой приятел ме попита: „Какво правиш, когато водиш в играта?” Това изглеждаше като въпрос, който може да се приложи и във вашето положение. Моят отговор беше:„спасяваш толкова, колкото можеш”. Любопитно ми е да разбера, какъв е вашият отговор?
О:
Ако има бързо действие, това вече не е текст и перо, а меч – въображаем, но все пак меч. И той не действа по начина, по който си мислите, че действа. Казвате, че повечето противоречат на единното съзнание и това е вярно, всъщност всички противоречат.

Следва продължение на разговора...

Николай Николов

4 коментара:

 1. ,,... писменият свят разгръща силата на истината... ,,

  ОтговорИзтриване
 2. ,,...Аз наистина не съм рептилия. Въпросът „защо?”, не се нуждае от отговор...,,

  ЗАЩО ОТРИЧАТЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩОТО , Г- Н АНОНИМЕН ПОСВЕТЕН ?! / EVA/

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря много! Ще чакам продължението с небивал интерес! Кое, как, защо, какво... вече се оплете съвсем и предстои развързване... Това е нашият свободен избор... С най-големи пожелания за успех! Истината трябва да възтържествува и нека бъде за всички!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Капацитета , силата на Разума , неговият размах , неговото израстване в духовен аспект , АЗ-ът - това е Истината ! Вибрацията ....... изпращана към .......... така нареченият Космос - Вселена . Защо крият от хората Силата която се крие във всеки от нас - концентрирана в една малка шишарчица в човешкото тяло , защо свячески се стремят да притъпяват Сетивата ни ? Защото ТОГАВА ние ще сме тези които "контролират" живота си , тогава ние хората ще станем неконтролируеми за "тях" - просветените , просветени - защото те знаят как да контролират "естественият ход " на живота ! Мое мнение разбира се , коя съм Аз , една от многото НЕ просветени ! Крис . Хубав и спокоен ден на всички - ТРЯБВАТ ОЧИ ЗА ДА ВИДИШ , УШИ ЗА ДА ЧУЕШ И РАЗУМ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ - НАМИРАНИ МНОГО ТРУДНО В СЕГАШНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ , НО ПЪК ТОЗИ КОЙТО УСПЕЕ ......... И КОГАТО СТАНАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ..........

  ОтговорИзтриване