вторник, 14 октомври 2014 г.

МАТРИЦАТА НА НАШИЯ ЖИВОТ ИЛИ КАКВО МОЖЕМ НИЕ

понеделник, 13 февруари 2012 г.                     
Ние живеем в една двойственост – добро и лошо, + и - , светлина и тъмнина
Трябва да намерим баланса в себе си и всеки да участва в това. Робското ни поведение е заучено, с цел създаване на роби! Истината е, че ние не сме сами и никога не сме били сами! Да ние живеем в да я наречем: „Зоологическа градина”, а бих добавил в „Матрица” и това ни беше подсказано умишлено от знаещите това /защото са длъжни/  в  едноименния филм! Но ние имаме право на избор – стотици паралелни пътя в живота от които можем да изберем /ако можем да ги видим/ а и това чувство ни е (умишлено подтиснато) и да преживеем така живота си, че да правим и работим това което ни харесва и ни доставя удоволствие! По принцип ние сме дарени от да го нарека „Космическия разум” с 12 сетива или чувства, но в продължение на хиляди години „просветена група” да ги нарека „Хора - ЦЪК" / ТОВА ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДНЕШНИТЕ СЪБИТИЯ ЗА КОИТО СЕ СКЪСАХ ДА ПИША - а именно подготовката на Хамериканците да нападнат ИРАН/ които имат интерес да е така са успели на базата на генетично въздействие и въздействие с други елементарни средства (най - елементарното е звукови вибрации и слово)  да ги сведат до 5. Затова има и израз „ Шесто чувство”, ако сте се замисляли някога. Всеки човек се ражда с тези дванадесет възприятия, но тъй като ние не знаем за това, то децата ни ги загубват до три годишна възраст! Сетете се за фонтанелата например. Ще ви дам и друг пример: Ако оставите едно дете да расте без да му говорите и без обич (което е вид енергия), то после никога няма да се научи да говори, а по принцип в съзнанието на човека са заложени всички съществуващи езици! Това е като програма в компютъра! Иконата стои на десктопа, програмата я има на хард диска, но не е ли стартирана в оперативната памет, даже забравяме за нея! Все едно да чертаете в Paint, вместо в AutoCAD. Стига толкова съм философствал!  Приятно, гледане, слушане и четене!








Николай Николов

17 коментара:

  1. Ники,има ли място и за ACTA,или по-точно връзката и с МОНСАНТО?

    МОНСАНТО И ДРУГИ ТАКИВА ФИРМИ ДЪРЖАТ ПАТЕНТИ ВЪРХУ ГМО СЕМЕНА. ВЕДНЪЖ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С ТЯХ, ТИ СЕ ЗАДЪЛЖАВАШ ДА КУПУВАШ ВСЯКА ГОДИНА НОВИ СЕМЕНА ОТ ТЯХ. НЯМАШ ПРАВО ДА ЗАПАЗВАШ ОТ СТАРАТА РЕКОЛТА. ЗАДЪЛЖАВАШ СЕ ДА ПРЪСКАШ ПОСЕВИТЕ СИ САМО С ТЕХНИТЕ ПРЕПАРАТИ. ИМА ОГРОМНА ОПАСНОСТ ЧРЕЗ ВЯТЪРА ИЛИ ПЧЕЛИТЕ ГМО ДА ПОПАДНЕ В ТВОЯТА НИВА, ДОРИ ДА НЕ ИСКАШ. ТОГАВА ИДВАТ ХИЛЯДИТЕ АГЕНТИ НА МОНСАНТО И ЗАВЕЖДАТ ДЕЛО СРУЩУ ТЕБ. ВЗИМАТ ТИ ЦЯЛАТА РЕКОЛТА, ЗАЩОТО ИМАШ ОТ ТЯХНОТО ГМО В НИВАТА И ТЕ ОСЪЖДАТ ЗА ОГРОМНИ СУМИ. ГМО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНО ЗА ВСЕКИ ЖИВ ОРГАНИЗЪМ И УБИВА ПЧЕЛИТЕ.

    http://www.youtube.com/watch?v=RS4-ZOCZ-vI&feature=player_embedded#!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Водите в Добруджа вече са силно замърсени от препаратите на Монсанто и подобните им,а навярно и в останалите земеделски райони в страната.
      Но кой го е еня?И да ви припомня нещо интересно:

      "Немски университет оповести резултатите от свое проучване. В него се отчита, че канцерогенният химикал глифосфат, използван в хербициди като Roundup на Монсанто, се открива във всички направени тестове на урина. Количеството на химикала надвишава между 5 и 20 пъти допустимата норма за питейната вода.

      По-ранно проучване също показа в тази връзка, че Монсанто замърсяват водите с Roundup. А трето проучване доказа връзката на Roundup със стерилитета, тъй като химикалите в него атакуват клетките на тестисите, което води до безплодие и до понижаване на нивата на тестостерон до 35%.

      * * *

      Бърз коментар: Първоначално Бил Гейтс и неговата „благотворителна“ фондация искаха да стерилизират мъже с ултразвук. После станаха ясни и намеренията им да съкращават човешката популация чрез ваксини. А гореизброените изследвания просто показват, че по евгениката се работи и на трети фронт – Монсанто, който може би дори е най-ефективният.

      Гейтс купува акции от тази биотерористична компания, без много-много да му мисли. Не всеки би подложил подложил половите си органи под експериментална ултразвукова машина. Не всеки би се ваксинирал. Но всеки яде! А целта на Гейтс и неговата Монсанто е да не оставят никакъв избор на храната. В урината на всеки вече има следи от канцерогенни пестициди ? какво по-показателно от това?!"

      Изтриване
    2. "Ами, оказва се, че „прочувствените пречки“ включвали „правото да имаш деца“. О, какъв ужас! Както излиза, Атънбъро мисли, че трябва да отнемем правото на хората да имат деца, камо ли да храним вече съществуващите човеци от гладните народи. (Той съвсем не е единственият, проповядващ въвеждането на лицензи за родители или насилствени стерилизации — бел. пр.)"

      http://www.otizvora.com/2013/09/5791/

      Изтриване
    3. Не е далече времето, когато парченце земя ще е много по-ценна от най-добрия апартамент, наблъскан с най-скъпата техника и намиращ се в най-шикозния град."

      http://www.otizvora.com/2012/09/4838/

      Изтриване
    4. "Връзката между „хуманитарните“ усилия на семейство Гейтс и плана за натрапването на ГМО по света става все по-ясна дори и за скептиците. Golden Rice Project (GRP) е новото доказателство за това, че совите не са това, което са. Приветстван като решението на хранителния недостиг в развиващите се страни, GRP всъщност е троянски кон, с който се цели да бъдат въведени ГМО в страните, които досега ги отхвърляха."

      Що за светци са Бил Гейтс и Монсанто?

      http://www.otizvora.com/2012/02/3826/

      Изтриване
    5. Дано поне трима прегледат материалите за Монсанто и Бил Гейтс и поне двама от тях да осъзнаят че времето на молитвите и хленча е изтекло.
      Какво правиме МИЛИ РОДИТЕЛИ за ДЕЦАТА си!!?
      Първо ги СТЕРИЛИЗИРАМЕ а после ги "ОГРАМОТЯВАМЕ" за да са добри РОБИ на тези които направиха майките им ПРОСТИТУТКИ а бащите АЛКОХОЛИЦИ!!!!
      Поклет да е този който продължи да си затваря ОЧИТЕ!

      Моля да ме извините за тона.
      НИКИ , МОЛЯ да отвориш тема ,сам измисли заглавието (Кога нашите деца ще заприличат на тези от клипчето) или защо не "Здрав дух-в здраво тяло"

      Аз лично завиждам благородно като го гледам:

      http://madpanda.tv/video/69

      НИКИ ТВОЙ РЕД Е ПРИЯТЕЛЮ!

      Б-к

      Изтриване
    6. Бурнак, писал съм толкова по този въпрос из блога, че е необходимо само да променя датите и да го пребубликувам. Едно нещо ми е интересно и не мога да разбера - народа ли ни е прост или не схващат как ни съсипват бавно и славно. Ще изпълня твоето желаниевсе пак. Ти как си приятелю?!

      Изтриване
  2. Я тук имало нещо "свежо"от парламента за марихуаната/Ники сроро писа за нея/.

    http://www.youtube.com/watch?v=sC_Kwb9S3jA&feature=player_embedded#!

    ОтговорИзтриване
  3. приятели щеви напомня че когато доиде тои няма да има милост към никои нито малаки нито голям и несе боите от този които убива плата а от този които и плъта и душатати може да убие , и ви уверявам че така ще стане не останаха много пророкувани неща всичко до сега се е сбъднало щесе се сбъдне и това което устава да се случи, пазетесе предстои да видим още много шокиращи неща които могат да ви заблудят и да ви измавят , пазете се ще станат още по трудни времената така е описано ,ики,

    ОтговорИзтриване
  4. НИКИ ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС, АКО ИМАШ НЯКАКВА ИМФОРМАЦИЯ СПОДЕЛИЯ , ИНТЕРЕСУВАТМЕ ЧЕРНИТЕ ДУПКИ ПО КОЕ ВРЕМЕ СА СЕ ПОЕВИЛИ СЛЕД ЗВЕЗДИТЕ И ЛИ ПРЕДИ ЗВЕЗДИТЕ ТОЕСТ ГАЛАКТИКИТЕ КОИТО ПОЗНАВАМЕ СЕГА , МОИТЕ ТЪРСЕНИЯ СТИГНАХА ДО В ПОСЛЕДСТВИЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ НО ТОВА Е В МОЯТА СВЕРА НА ПОЗНАНИЕТО ЗА СЪТВОРЕНИЕТО ДАИМИ НЕЩО ОТ ТОВА КОЕТО СИ СИГОРЕН И Е ДОКАЗАНО,ики,

    ОтговорИзтриване
  5. ИКИ, ТОВА Е НЕЩО КОЕТО САМО БОГ МОЖЕ БИ ЗНАЕ, СПОРЕД МЕН СА СЕ ПОЯВИЛИ ЕДНОВРЕМЕННО, СПОРЕД ДРУГИ ПО-УЧЕНИ В ПОСЛЕДСТВИЕ, А СПОРЕД ТРЕТА ТЕОРИЯ НИЕ /МАТЕРИЯТА/ СМЕ ЕДНО РАЗРЕЖДАНЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, НЕЩО КАТО ВЪЗДУШНИТЕ МЕХУРЧЕТА ВЪВ ВОДАТА, ТОЕСТ ВСИЧКО ОКОЛО НАС Е СВРЪХ-ПЛЪТНО, ОТ КЪДЕТО АЗ ПЪК СИ ПРАВЯ ТЪПИЯ ИЗВОД, ЧЕ ЖИВЕЕМ В КОМПЮТЪРНО МОДЕЛИРАН СВЯТ ИЛИ МАТРИЦА КЪДЕТО ВСИЧКО Е ВИРТУАЛНО НО Е РАЗПОЛОЖЕНО В ДОСТА ПЛЪТНИТЕ ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ /ПАМЕТ/, ТВЪРД ДИСК И Т.Н. НО ПУСНАХ ПУБЛИКАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС! СЛЕДВАЩАТА - ПО-ГОРНАТА!

    ОтговорИзтриване
  6. вярно е Ники но явно всичко това е и реално нещо като вертуална матери ако мага така да го нарека с такова име ,ики,

    ОтговорИзтриване
  7. всъщност Ники тиорията ти е правилна тази с водата и мехурчетата понеже е казано в библията че ниесме в бога и бок е в нас , и примера с водата е много правелен понеже тя има три агрегатни състояния и носи живот и имформация, за които говори и библията бок отец син и святия дух, три в едно и обратно ,ики,

    ОтговорИзтриване
  8. намерих едно от ученията за светъ , в началото твореца понеже е светлина е осетявал всичко и е започнал творениятаси на тези светове но преди това е създал и така наречените арахангели херовими един от първите е бил луцифер тои също е участвал в сътворението на световете и е бил забележи наречен е херовим засеняващ незнам сега точната дума на превода но сянка ми звочи като нещо което непозволява дирекно излагане на светлината , впоследствие превърналсе в тъмнина, и другите същества населяващи другите планети но сле падението му тои потулва всичко в тъмнина и тогава твореца създава слънцата и много по късно и нас хората това е едно от екзотеричните учения от които има споменато и в библията ,ики,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Я първо се научи да пишеш правилно на родният си език,а тогава просвещавай хората,освен ако и авторът,и коментаторите не са един и същ човек.

      Изтриване
  9. ИКИ, ДА НЕ ТИ ОБЕЩАВАМ, НО АКО СЪМ УТРЕ ДОСТАТЪЧНО СВОБОДЕН ТО ЩЕ ТИ ПУСНА КАТО ПУБЛИКАЦИЯ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС. АКО НЯМАМ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ТО ЩЕ ПУСНА НЕЩО ДРУГО КОЕТО ЩЕ МОГА ДА ГО НАПИША ЗА 10 МИНУТИ И С ПУБЛИКУВАНЕТО -20.

    ОтговорИзтриване
  10. Не са на един същ човек! ИКИ от дълги години работи като автомонтьор в Белгия. Това, че му е трудно, като пише не значи, че е тъп. Познавам го!!

    ОтговорИзтриване