понеделник, 13 октомври 2014 г.

САЩ НИ ГОТВИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ФАЛИРА.....

В Кремъл не разбраха веднага, колко сериозно са се заели американците с Украйна, и затова реагираха със закъснение. Западът е пред крах, затова за него световната война ще е изход, и с цялата мощ на държавната пропаганда, за свои врагове представят Русия и Китай (Г.С: Русия – да, но срещу Китай пропагандата е само за заблуда!) твърди Киеза. Ако украинската държава се съхрани, тя още тази есен ще е в НАТО, както и Грузия. Европа изцяло е под петата на САЩ, и даже у относително приятелските на Русия страни, впечатленията за нашата страна са чудовищно изкривени. Никаква свобода на словото няма на Запад, а има само военна пропаганда, продължаваща години, без никакво спиране.

Свободата на словото на Запад отдавна е изчезнала. И сега представянето на украинските събития го потвърждава. Там има само една позиция: Русия е окупирала Украйна, а Западът я защитава. Два дни преди свалянето на Янукович, пиех капучино в бара край дома си в центъра на Рим, имаше още шест човека, които добре ме познават. Един от тях се поинтересува за мнението ми: какво се случва в Украйна? — и аз казах, какво мисля. А те ме гледаха с голямо учудване, понеже им казвах неща, които са им напълно неизвестни. Те бяха напълно единодушни, че Путин е окупирал Украйна, и то, още преди бягството на Янукович и референдума в Крим! И това са нормални хора, но те просто отразяват общественото мнение и силно цензурираните кадри, които им показват западните медии.

Европа е напълно подчинена на Америка. Днес никой от европейските лидери не е свободен човек, даже и ръководителите на «сърцето на Европа» – Германия... Америка създава пари от нищото, и това не може да продължава вечно, а година-две, не повече...
Не случайно Обама открито заяви, че САЩ ще доставя газ на Европа, вместо Русия, и така ще ви нанесат загуба от 100 милиарда долара годишно. И европейските лидери нямат сили да се противопоставят на този план, защото са под всеобхватния контрол и шантаж на САЩ, и са загубили свободата си на действие. Прибавете нарастващия дефицит на природни ресурси – енергийни, селскостопански, и това, при бурно растящото население на планетата... Когато обедините всичките тези фактори, ще видите, че се готви Третата световна война, и натискът на Америка над европейските лидери става все по-силен и откровен. Да не говорим за бизнеса, където много хора искрено искат да работят с Русия.
Украинското правителство е правителство от наемници на САЩ. Те завзеха газопроводите (и това е ключов момент), а в края на годината Украйна ще влезе в НАТО. Това не е предположение, не е прогноза, а реален сценарий!!!
А за да не се съпротивява руското население от украинския изток, с тях започнаха война, със предварително подготвените от американците сили на бандеровските отряди.

Но Путин няма избор. Всичко се случва, пряко желанията му. Него го удрят и той е принуден да реагира. Той не напада, а се отбранява. Нека сравним: западните лидери бяха на Майдана 47 пъти: Виктория Нуланд, Джон Маккейн, Кетрин Ештън, Доналд Туск и други, вкл. Министрите на вътрешните работи. И ни един руски министър. По мои сведения, на руския посланик в Киев е било дадено указание да си стои в посолството и въобще да не се появява. Защо ? Според мен: руската власт отначало не разбра че е започнала много сериозна атака, и че САЩ са тръгнали ва-банк. А когато Путин изпрати в Киев Владимир Лукин, той, престоя няколко часа, и отлетя обратно, защото стана очевидно, че всичките решения вече са взети и вече не може да им се повлияе. Наблюдаваме началото на световна война.., ЗА СЪЖАЛЕНИЕ….. а това и Ванга го е казала. Може веднага да го намерите в YOU TUBE!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар