понеделник, 13 октомври 2014 г.

КАКВА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК - РИМЕЙК


ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЗАЩОТО КРАДЦИТЕ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ЗАМАЗАХА НЕЩАТА!

,,Уважаеми колеги, моля ви още в началото, да няма политически изстъпления във връзка с моя коментар!"

Става въпрос за следното. Аз лично имам приятел (чех), който работи в ЗПА (ако сте забелязали, част от електромерите на ЧЕЗ са с марка ЗПА). 
След един напоителен разговор в Skype и оплаквания от моя страна във връзка със скапаните ЧЕЗ /това важи и за другите две компании/  и как доят държавата ни, както и безбожната ми сметка за ток за месец декември (за 38 дни се оказва че съм изконсумирал 4,4 МЕГАВАТA електроенергия), стигнахме до момент, в който човека ми каза един два детайла от кухнята на електромерите, но не пожела да сподели повече. 
Оказва се, че ЧЕЗ  имат достъп до системните режими на електромерите си през инфрачервеният порт, предвиден за отчитане на консумацията. 
По - просто казано, ЧЕЗ имат възможност, да задават коефициент/ 1, 2…до 5 /  на електромера, без да го разпломбират. С други думи, могат да го настроят така, че при реално изконсумиран от потребителя 1kW, електромера да отчете 2kW, 5kW, или колкото е коефициента.
В една нормална държава, щеше да има орган, който да следи, това да не е възможно!!! НО НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ БРЕ КОЛЕГИ СЪНАРОДНИЦИ!!!

Защото какво се получава в крайна сметка?!! Пускаш жалба при идиотите от ЧЕЗ, че електромера ти "върти" като вентилатор и те идват, „оправят му през инфрачервения порт коефициента”, което се случва буквално за секунда, а ти после ако искаш и в лабораторията в ЦЕРН го занеси да го проверяват, дали е изправен. После съответно, становището на лабораторията е, че електромера ти е отличен и когато ЧЕЗ дойдат да ти го монтират, пак го светват с "вълшебното дистанционно" и той пак започва да върти като вентилатор. Естествено ти обясняват, че на електромера явно всичко му е наред!!  Та нали преди месец е бил за проверка в лаборатория.
В една НОРМАЛНА държава, при един НОРМАЛЕН съд при условие, че доставчика има възможност да бъзика системните настройки на електромера, би отменил всички сметки, отчетени с такъв електромер.,,""
И ПРОСТ СЪВЕТ ОТ МЕН - ОТКАЧЕТЕ КАБЕЛА КЪМ МАСА
/ ВРЪЗКАТА КЪМ - 12 ВОЛТА/, КОЙТО Е ТЪНИЧЪК, С ДЕБЕЛИНА ЗАЕДНО С ИЗОЛАЦИЯТА - ОКОЛО 2-З мм В ДИАМЕТЪР. Това е връзката към безжичният Интернет и връзката  към инфрачервения порт НЕКА сега НИ ГО ДУХАТ БЕЗБОЖНИТЕ ЛЪЖЦИ! НЕКА ДА ВИДЯ, КА ЩЕ ГО МАНИПУЛИРАТ!
Николай Николов 
Със здраве!!!

15 коментара:

  1. Национална кампания под надслов "ДА ПОМОГНЕМЕ НА ЕРП-тата ДА ФАЛИРАТ" :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Абе няма ли някой гений да е изобретил домашна машинка за "корекция" на новите електромери!!!
    Не открих нищо по форумите,ако има изобретение- сега му е времето да се "обнародва".

    ОтговорИзтриване
  3. От доста време чета всяка твоя статия,Ники, и както винаги много ти се радвам, защото освен начина по който осветляваш разискваните от теб теми, имаш и това чувство за хумор, което доста ме разведрява.Иначе всичко което казваш не само че е вярно, то е доста страшно ,особено когато опознаеш нещата малко по-отвътре. Чета естествено и коментарите на хората...Добре че има и събудени,заради които си заслужава да пишеш и които ще са ти благодарни,дори и да остават в сянката на анонимността. А за тези които не желаят да си отворят очите, мога само да кажа,че си е за тяхна сметка...Просто времената са такива-всеки да си понесе отговорността за избора....Ох,Честита Баба Марта !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Ники,няма да ровя,може и да си писал по темата но пък си струва точно сега да "поразчепкаме" тази тема:
    НА какво ОСНОВАНИЕ нашите истински панриоти са съставили е те това:
    http://holocaustteaching.eu/bg/biblioteka/archivni-snimki
    Закон за защита на Нацията?
    А по мои скромни наблюдения ХАЗАРИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ по ушната мида(нямат висулка,мингиш или мека част)
    "Да ви е обеца на ухото"
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.manager.bg/sites/default/files/news_photos/nikolay-mladenov.jpg&imgrefurl=http://www.manager.bg/news/nikolay-mladenov-otteglyame-podkrepata-si-za-shengen-ako-ne-ni-priemat&h=300&w=301&sz=15&tbnid=ex7VJ8_2arEKfM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B9%2B%25D0%25BC%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B2%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9+%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2&usg=__-9kq_98e_aELiclkEAsVgRx1F-0=&docid=Wc_goXh7t4N3lM&hl=bg&sa=X&ei=9G8yUa7FBtHGtAbApICIDA&sqi=2&ved=0CDwQ9QEwBQ&dur=4335
    Ако искате проверете сами,разгледайте снимки америчкото правителство и съветника на президента им по време на 2-рата св. война,министъра на войната на Англия по същото време!
    Не казвам че ушната мида е критерий, а че са напаст с която трябва да се съобразим и да се борим ,точно както със гнидите на въшките!!!
    Лека нощ и дано си заслужим ИСТИНСКИЯ 3-ти МАРТ",защото от 100 и кусур години само се заблуждаваме че имаме ОСВОБОЖДЕНИЕ!
    Родил съм се да мога и Мога,а не мога!
    Родил съм се да имам и Имам,а всъщност нямам!
    Родил съм се българин а губя България!!!
    Но ще се боря дори да съм Сам!

    ОтговорИзтриване
  5. ПРАВ/А/СИ! НЯМА НУЖДА ОТ МОЙ КОМЕНТАР. КОИТО ИСКА МОЖЕ ДА ОТВОРИ ЛИНКА, ДА ПРОЧЕТЕ И РАЗБЕРЕ!

    ОтговорИзтриване
  6. Ами но е ясно : http://holocaustteaching.eu/images/stories/pdf/archivi/snimki/scan0075.jpg

    ОтговорИзтриване
  7. Привет, от доста време с един приятел четем постингите Ви, но едва днес съм Ви официален последовател. бях един от организаторите на протестите- всъщност започнахме около 10 човека, но уви протестите се яхнаха от сила и др. партийни организации. затова една част решихме да се отделим и да не викаме Неволята, ами да поемем нещата в свой ръце. тръгнахме към създаване на пол организация, че като гледам засега само ние предлагаме алтернатива на досегашната система. молбата ми е да погледнеш във ФБ група за чиста и свята република/ във файлове/ и в сайта ми в блог.бг/ demokrat/ и ако искаш идвай към нас, трябва хората с чисти сърца и помисли за благото на народа да се обединяваме. Ето връзка към страницте:http://www.facebook.com/groups/320956871318441/files/
    http://demokrat63.blog.bg/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. извинявам се, че те приех малко късно, но имах дела в провинцията и не си взех лаптопа. вече можеш да се запознаеш с всички материали и е добре да се свържем на лични и да уточним по- нататък действията си. дойде време да се обединяваме. днес в общината в софия по казуса Топлофикация направо си беше словесна война. много разумни предложения направихме групата от страна на протестиращите до дни ще излезем и с официален доклад от еспертната комисия на проф Калоянова- дано всичко стане както трябва, че днес чух ужасяваща статистика за София- за 2 месеца- 140 самоуийства

      Изтриване
  8. Тъй като съм и юрист/ адвокат / и в случая става на въпрос за престъпление ще сезирам официално Гл. прокурор по този материал с жалба.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прегледах блога ти,и те приветствам за позицията!
      Поздрави.

      Изтриване
    2. Това ако се окаже истина сезирайте официално Гл. прокурор. Мирише ми на картел, но пипалата на мафията са толкова навътре в системата, че си е направо недоказуемо. Искам технологията на Кеше да пресъства във всеки дом и да спрем да мизерстваме и да работим за едното топло и светло.

      Изтриване
  9. Знаех си , че в България все още има умни , действени и честни хора , които мислят и за обикновения човек.Значи надеждата на бълг. народ не е напразна.
    Благодаря,че ви има!

    ОтговорИзтриване
  10. Добре, ще резна тая жичка ама той като вече е конфигуриран да отчита по-високи стойности това няма ли да си остане така пак на същия режим? Ако ми отговориш и разясниш малко повече ще съм ти благодарен! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Няма! Той се рестартира и връща към нормален режим. Освен това не го включват чрез Интернет от енергото постоянно, а в пиковете месеци. Спомняте си защо падна предишното правителство на ГЕРБ. А защо заведоха дело срещу мен и платих 200 а ми върнаха 400 лева. Те никога не са печелили дело!! Причината - на таблото му се счупи пантата и се самоотвори. Но ако размивате или режете, го режете поне на половината електромери! Иначе ще сте вие виновен, въпреки, че си отчитат реално!!! Те са свикнали да ни крадат!

    ОтговорИзтриване