вторник, 9 февруари 2010 г.

Предсказанията на Нострадамус за 2010 год. / През ноември ще започне третата световна война /

Изследователите на пророчествата на Мишел Нострадамус говорят за тайнствена "Дева", която "желае да убие", както и за пристигането на "безсърдечен и кръвожаден" владетел, който ще се управлява "с огън и меч.

Павел Глоба обаче заяви, че руснаците ще заживеят по-добре, но Европа и Съединените Щати ще се изпитат нов икономически спад.

Известни експерти по Нострадамус вярват, че в неговите четиристишия се съдържат следните данни за 2010 г.: - Може би през ноември ще започне трета световна война с използването на бактериологично и химическо оръжие.

- Западна Европа и САЩ ще са в конфронтация. Конфликта ще е между Великобритания и Франция. На Кримския полуостров може да настъпи и въоръжен конфликт. - Европа ще изпадне в рецесия. В Япония ще се появят подводни ферми и селища. - Черно море ще бъде сполетяно от катастрофа, свързана с водородния сулфид. Ще настъпи и края на финансовата криза.

Според известния астролог Алан Мис, икономическите проблеми през 2010 г. само ще растат. Много големи фирми ще фалират. Следователно следват глад, екологични проблеми, религиозни и етнически конфликти ... Глобалното затопляне ще причини големи щети на селското стопанство. Възможен е и въоръжен конфликт в Централна Азия.

А руският „пророк" Павел Глоба смята, че за Русия  следващата година ще бъде по-лесна, въпреки че Европа и Съединените щати ще ги сполети нов икономически спад. Това се случва поради факта, че руското правителство ще промени своята финансова политика.

През септември тази година в Ру-нет се разпространяват прогнозите на някаква ясновидка Екатерина. Те съдържат следната информация:

В Русия се очаква вълна от силни земетресения. Едно от тях ще срути огромна сграда. Много бедствия ще се случат в Америка. През ноември 11, 2010 г. ще започне война между две големи държави. Ще оцелеят тези , които ще се укрият на изток и в Кавказ. В Русия, при това ще загинат 50 милиона души. Тогава ще настъпи мир, но той ще е за кратко.

В края на ХХ век. такива известните експерти, Х. Вамбах, Б. Голдберг и Ч.Б. Сноу формулираха следната научно обоснована прогноза за 2010 г.:

- Слънчевата активност ще спадне. - В Югоизточна Азия ще се увеличат наводненията. - В Европа, плодородието ще започне да спада. - Русия и Беларус ще изпитат икономически растеж. - Ще започне ерата на матриархата, която ще продължи 23 години. - Ще има нов съюз, който ще включва Америка, Европа и басейна на Тихия океан. Ще започнат да се формират нови политически и икономически теории, които радикално ще променят живота на хората в бъдеще. Ще има роботи андроиди, които ще бъдат въведени в ежедневния живот. - Ще се намерят научни доказателства за съществуването на душата. Ще има авария с адронния колайдер, и ще се получи черна дупка с изкуствен произход.

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар