четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Кой реално управлява света? - част втора


Структурата на глобалния контрол представлява един вид пирамида в пирамидата. Много често, подобно на руските матрьошки, едната кукла е разположена в другата. Ако погледнете коя да е организация от днешните, ще видите че всички те са структурирани като пирамиди. Тези от тях, които се намират в ниската част на голямата пирамида, нямат и представа в каква, и за каква организация реално работят. От своя нисък етаж те просто вършат своята работа, всеки ден ходейки на работа и от работа в къщи. Хората от ниските етажи на пирамидата не знаят как и по какъв начин се осъществява връзката им с другите хора над тях и как това допринася за общия модел и насока. Само много малка част от тези, на върха знаят насоката и връзките. Така по този начин малцина могат да манипулират хиляди в една организация, развиваща се по план за която хилядите даже и не знаят че съществува. Това е глобалната версия на онова, което манипулира милиони по един и същ начин.Тези индивидуални организации биха могли да бъдат банки, транснационални корпорации, медия империи, Нато и т.н., всички те прерастващи в по-голямата пирамида. Така например вие откривате, че на върха на глобалната банкова пирамида всички банки се контролират от едни и същи хора-илюминатите. Същото се получава и при транснационалните корпорации, медиите и т.н. Съществува една глобална пирамида, която обхваща пирамидите на банките, бизнеса, медиите, военните, политиката и другите институции, които управляват социалния живот на планетата. На върха на тази пирамида вие ще откриете елита на илюминатите, който оркестрира плана за глобален контрол чрез множество не свързани помежду си организации.


Ето защо непрекъснато се наблюдава неспирен стремеж към глобализация на глобалната власт във всичките и области на живот банки, бизнес, медия, политика и какво ли не. Тя е оркестрирана от едни и същи хора, в синхрон с един и същ план. Вие ще откриете невероятно разнообразие от статии върху тази интернет страница, която детайлно ще ви разведе из целия план, но в същото време съществува и безкрайно количество информация в моите книги, които бихте могли да поръчате чрез тази интернет страница.


Илюминатите манипулират човечеството чрез ума и емоциите. Има толкова много хора, и толкова малко илюминати, за да се осъществява физически контрол върху хората. Ето защо, Илюминатите манипулират начина по който масите мислят и чувстват. Така че ние прекарваме нашите животи и възприемаме света по начин който действащите илюминати пожелаят да бъде наложен.


Така например най-мощният от методите за манипулация, това е метода-техника, можеща да бъде именована: Проблем-реакция-решение.


Този метод действа по следния начин:


Искате да представите някой пред хората, така че да не го харесат. Това би могло да се отнася за полицията, за да се създаде ерозия върху основните свободи. Вие знаете, че ако вие предложите на хората открито всичко в началото, хората ще реагират веднага срещу тях и така вие създавате проблем, повишаващ се ръст на престъпленията, повече насилие, терористични актове, колапс в управлението, или пък създавате една от тези илюминатски кукли, като Садам Хюсейн, готвещ се за война.


Вие сте сигурен, че никой не е виновен за този проблем, нито вие, нито хората, стоящи зад него. И така вие създавате ситуацията, “подплънката” или декора, така както това го наричат в Америка. Би могло да бъде Тимоти Маквей или Лии Освалд. Тогава вие използвате вашите медии, как би трябвало хората да мислят за произведеното събитие и кого те би трябвало да винят за него. Това води до Стадии номер 2 на техниката или т.нар. Реакция, произлизаща от масите, от народа, изразена чрез – “така не може да продължава повече какво са намислили те да правят”.


Всичко това позволява на “Тях” или “Те” – Илюминатите или Контрольорите, да постигнат третият стадии на Техниката, т.нар. Решение-“разрешение на проблема”, който е бил създаден нарочно: - така например новото законодателство, което предшества техния план за централизация на глобалната власт или ерозията върху основните свободи. Тази техника е била използвана през цялото време на еволюция на човешкия разум и емоции, не само за да се поддържа под контрол младото поколение, но и възрастните, които полудяват с исканията си за оръжие, както и следствието в лицето на съответното законодателство. Аз твърдя всичко това, като някой, който не носи оръжие и вярва безрезервно в ненасилието.


Но ако ние имаме намерение да помъдряваме от всичко онова, което ни се случва по улиците, ние би трябвало да видим онова, което стои отдолу и да разберем, че илюминатите търсят систематично как да разоръжат тези, които биха използвали оръжие срещу тях. Много преди Адолф Хитлер да започне да използва концентрационните лагери, той вече бе въвел същия вид законодателство срещу носенето на оръжие и това удивително напомня нашите дни.


Сега ние се намираме в критична точка в нашата история от осъществяването на плана. Толкова много карти се очаква да бъдат разиграни от Илюминатите в следващите 12 месеца.


На кръстопът в човешката история сме! Бихме могли да изберем свободата или да изпаднем под контрол на глобалната фашистка държава, представляваща много по-глобална версия на нацистка Германия.


Това не бива да се случи, но за да бъде то спряно е необходимо да бъдат отстранени част от веригите.


Затова и настоящата страница и книги ви дават възможност за информиране, а оттам и възможност за избор. Онова което вие сте прочели тук е просто част от онова, което ви предстои да узнаете, а иначе картината е много всеобхватна и много по-необичайна от онези прости контури, които сте били в състояние да уловите. Вгледайте се задълбочено във вътрешното съдържание.


Дейвид Айк

6 коментара:

 1. da be, gluposti na turkaleta. pusnaha edin film za nqkakvi iliuminati i vednaga ideqta be dorazvita v globalna konspiraciq

  ОтговорИзтриване
 2. Извинявай, но си доста тъп. Филма го направиха по неговите книги.Пожелавам ти ако си млад да дочакаш това мреме, но аз вече няма да съм жив!Весел и щастлив живот ти пожелавам! Извинявай за откровеноста!

  ОтговорИзтриване
 3. И все сте анонимни бре майкаму стара! Нали сте много образовани и смели?! Излизайте с името си!

  ОтговорИзтриване
 4. Почети малко преди да излезе филма! Приятелски съвет, нищо лично..

  ОтговорИзтриване
 5. Да кажеш глупосги, е най - лесното нещо! Трудного е да се замислиш и да направиш нещо!

  ОтговорИзтриване
 6. На който му е интересна темата може да гледа "The Arrivals", това са около 50 филмчета по 10-15 мин. има ги с български субтитри в торентите. Могат да се намерят и в youtube - http://www.youtube.com/view_play_list?p=CC271F01F7886786

  ОтговорИзтриване