понеделник, 15 февруари 2010 г.

Кой е Иво Инджев?!


Абе кой е Иво Инджев? Толкова се компрометира и продължава да ни внушава разни идеи и да пише? Докато той се възползваше от комфорта на неизвестността в БТВ, аз го гледах и приемах коментарите му едно към едно. Но какво стана? Оказа се, че е агент на службите. Абе човек, защо повече пишеш?! А…? И аз съм живял при този строй, но никога не съм ставал доносник! Нямам нищо лично към теб, но защо не си каза истината от началото? Знам, че си умен и ерудиран – просто няма спор, но защо така направи? Страх ли те хвана? Знам, че си умен, но защо позволи да те манипулират, тези простаци от службите? Заради поста ли? Явно заради него. Не им ли хвана цаката? Когато си ценен кадър, то просто протакаш и нищо не могат да ти направят. С уважение: Николай Николов!

3 коментара:

  1. Благодаря г-н Николов за изявената гражданска позиция. Нямам нищо против миналото на въпросния господин, но той в двадесет и първи век продължава да доносничи от собствения си блог, блокирайки опитите за изказване на мнение различно от неговото. Това, което си позволи да направи с Вени Марковски упорито отказвайки да признае грешката си е ясен знак, за кого работи. Да благодарим за новия демократ отново на фондацията 'Америка за някои българи'

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Безспорно г-н Инджев е умен мъж, но не му прави чест това, което направи в блога си с бивши свои колеги от БТВ. Да плюеш там, където доскоро си си вадил хляба, не е признак на професионална етика.

      Изтриване