неделя, 21 февруари 2010 г.

Нострадамус и Глоба предсказват нов СССР


На тези прогнози и аз не вярвам. Но на това се натъкнах вече на два пъти. Смешно е, че и прогнозите и на двамата съвпадат. Това нищо не доказва! Просто - съвпадение ...

Извлечение от календара на бъдещите събития в човешката история, които се основават на тълкуването на четиристишията на Нострадамус, направени от С.В. Корсуном през (1990), Манфред Димде през (1996С.А. Хворостухиной (2002), А.П.Краснящих (2005) и Антон Деникин (2006).
"- 2008-2011 – ограничаване на демокрацията и самоуправлението в Украйна; Емиграцията на част от населението в Русия”.
- 2008-2010 -- сближаване между руските, украинските и белоруските народи, и зараждане на идеята за на пан-славянска конфедерация.


- 2009-2012 - криза на държавната власт и държавната структура в Украйна и в Съединените щати.


В началото на 2011:


"В Света ще се появи нова федерална държава, която ще включва почти всички бивши републики на СССР. С такава прогноза излезе на 16 януари, по време на пресконференцията на астролозите Павел Глоба . "Новата федерална държава ще се състои от Русия, Украйна и Беларус,и след това към тях ще се присъединят Казахстан, Грузия, Армения и всички републики от Централна Азия с изключение на Таджикистан. В Резултат на това новата държава ще се състои от 10 републики. А Молдова ще се присъедини към Румъния ", - предрече Глоба. Въпреки това новият съюз не ще се превърне в нов „Съветски съюз”, които, според астролога никога не ще се съживи. "Съюзът в държавата ще бъде осъществен от други хора, други органи и друго устройство, в сравнение със СССР. Той ще бъде като европейския съюз , но с по-строга структура и с един президент, който ще бъде избран от общ парламент ", - предрече Глоба!

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар