четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Кой реално управлява света? - част първа

Дейвид Айк



Написал съм десет книги включително последната ” Най-голямата тайна”, както и “Истината ще ви направи свободни”, “Аз съм Аз, свободен”, публикациите от поредицата “Мостове на Любовта”. Моят издател също е публикувал и няколко видео касети, включващи “Пътят на свободата”,”Разкритията на Майка Доброта”, “Обръщайки се срещу течението”, както и “Планът на Рептилоидите”/рептилоиди, респ. клас"рептили”, влечуги/.


В тях аз разкривам как тайното, глобално общество, наречено “Илюминати” (Просветлените, тъй както те се наричат) е държало юздите на властта над целият свят от древни времена, разширявайки своята власт навън от Близкият и Средният Изток в посока да контролират първо Европа и достигайки Британската империя, както и другите европейски страни, докато са достигнали Америка, Африка, Австралия, Нова Зеландия, Азия, и къде ли още не.


Когато всичките тези техни завоевания са се появявали, Илюминатите винаги са оставали скрити в своята тайна мрежа сред обществото, както и в т.нар. “кръвни линии” на Илюминатите. И така те са продължавали да контролират и оркестрират събитията до наши дни.


Съществуват два типа затвор или диктатура. Първата разновидност е “отворената” форма, чистата диктатура в лицето на комунизма и фашизма и т.н. Но има и една много по-ефективна разновидност – “закритата”, “затворената” форма на диктатура, диктатура маскирана като свобода и демокрация.


Хората не въстават срещу това, че не са свободни, тогава когато те мислят че са свободни. Илюминатите дълго време са работили върху един дългосрочен план, добре координиран, създаващ Световно правителство, Централна банка, армия, включваш въведен микрочип в населението, привързано по този начин и държано под контрол чрез глобалния компютър. Всеки би забелязал, че всички тези реалности стават очевидни и много бързо се разширяват като структури


В тази глобална конструкция на властта се намират разположени и т.нар. супер държави, като ЕС, еволюирала форма на “ЕЕС”за свободна търговия /бивша Европейска икономическа общност/, Американският съюз (в който трябва да се превърне сегашната “NAFTA” за свободна търговия) и Тихоокеанският съюз, който е еволюирала форма на “APEC” за свободна търговия.


НАТО, която възприе умиротворителната деятелност на Обединените Нации и е планирана да бъде т.нар. Световна армия, Световна полиция, поддържаща ред в страните, които не желаят да изоставят своя суверенитет и да влизат под контрола на Илюминатското световно правителство, което в същност се намира в основата на ОН, които също трябва да еволюират.
Николай Николов

1 коментар: