събота, 4 октомври 2014 г.

ИСТИНАТА ЗА СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ НАКРАТКО



В едно писмо от 15 август 1871 г. до водача на Илюминатите Мазини, ПАЙК излага в общи черти плана за покоряване на света чрез три световни войни — пътя за създаването на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало да се инсценира, за да може Царска Русия да падне под прекия контрол на Илюминатите. След това тя щяла да се използва като вражески образ, за да се насърчат идеите на Баварските илюминати по целия свят.

ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало да се изфабрикува с цел манипулация на различните намерения между германските националисти и политическите ционисти. Целта е увеличаване на руското влияние и създаването на една нова държава — Израел — в Палестина.

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало да възникне от различията в мненията, които Илюминатите ще предизвикат между ционистите и арабите. Планира се световно разширяване на конфликта.
Момент от Третата световна война е сблъсъкът между нихилисти и атеисти, за да се провокира социален преврат, който ще се осъществи с невиждани досега бруталност и зверства.

След унищожаването на християнството и атеизма на хората щяла да се даде истинската „доктрина на Луцифер“ и така с един куршум — два заека.

Чрез „вражеския лик“ на Русия западните нации бяха притиснати да се включат в над — национални съюзи, в които иначе не биха участвали (НАТО, ООН). От своя страна, СССР в качеството му на световна заплаха бе оставен да процъфтява като международен търговец на оръжие, което, на свой ред, бе добре дошло за международните банкери.

За пореден път се убеждаваме, че зад Втората световна война се крие съвсем различен сценарий от този, на който ни учат.

Следва продължение.....

2 коментара:

  1. Мисля че тези твърдения няма как да се докажат. От къде някой живял през 1870г. ще знае че след 53г. ще има СССР .Как по-точно ще се унищожи християнството ,а и кой грешник ще го напише в писмо , та става дума за световна религия.Последното нещо което ще кажа е че първата световна война не е изценирана а е възникнала не заради Русия и Германия както казваш ти а между Сърбия и АвстроУнгария, в последствие е прераснала в световна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ СА СПОНСОРИРАНИ И ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ РОДШИЛДОВИ. СПОНСОРИРАЛИ СА КАКТО ЕДНАТА, ТАКА И ДРУГАТА СТРАНА НА ВОЙНАТА! КАКТО ГЕРМАНИЯ, ТАКА И РУСИЯ. И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е ФОРМАЛНИЯ ПОВОД ЗА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОИНА, А ИМЕННО УБИЙСТВОТО НА ПОСЛАНИКА! ТАКА, ЧЕ ЧЕТЕТЕ ПО - ВНИМАТЕЛНО И МАЛКО МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ! И НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ: - ЦЕЛТА ИМЕ ЕДНА ДЪРЖАВА, НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ЕДИН ЕЗИК, ПО-ТОЧНО АНГЛИЙСКИ И МАКСИМУМ ЕДИН МИЛИАРД ХОРА НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, КОИТО ЩЕ СА СЛУГИ, КАКТО НИЕ И СЕГА СМЕ СЛУГИ НА ШЕПА МАЛОУМНИЦИ! ДАЛИ ЩЕ УСПЕЯТ Е ДРУГ ВЪПРОС, НО ПЛАНА ВЪРВИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАР ДАВИД , А СЕГА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ, ПО-ТОЧНО УБИЙСТВЕНИТЕ ХРАНИ, ПСИХИЧЕСКОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ХОРАТА И ОРГАНИЗИРАНЕ НА МАСОВИ ПРОСТОТИИ СА НАЙ - БЛИЗКО ДО ЦЕЛТА! НА ТЯХ РЕЛИГИИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ. ВИЖТЕ ВТИКАНА И ТОГАВА МИ ГОВОРЕТЕ ЗА РЕЛИГИЙ......АКО ИМАТ ИЗОБЩО БОГ ТО ТОЙ Е ИЗОБРАЗЕН НА ЕДНОДОЛАРОВАТА БАНКНОТА. ТАМ ВСИЧКО Е НАПИСАНО И СТИЛИЗИРАНО ПОДРОБНО. КЛАНЯТ СЕ НА ЛУЦИФЕР И СА З00 СВРЪХ-БОГАТИ ФАМИЛИИ! НАРИЧАТ СЕ КОМИТЕТ - 300, НО НАЙ - ОСНОВНИТЕ НЕ ГИ ЗНАЕМ!

      Изтриване