понеделник, 15 февруари 2010 г.

Защо България умира ?


Защо България умира ?

Отговора е повече от лесен и прост – защото в България вече няма и не живеят българи.
Тези дни се заговорих с новия ми колега – едно младо 19г. момче туко що дошло от България.
Накрая му казах – брате ама в тебе няма нищо, ама нищо българско, ти не си българин. Тогава какъв съм ме запита той ? Казах му – от къде да те знам какъв си, може да: говориш български, да имаш български документи, и да си наследник на българи, ама ти не си българин със сигурност. Ти си някакъв безродник, ти си нищо – той сигурно би ми се обидил и скочил на бой, ама понеже не знае езика и съм му и като преводач си затрая.
Защо стигнах до там, да му кажа тези неща и от къде въобще ми дойде идеята за тази тема.
Асен – така му е името, си беше купил елха с украса за цели 50евро и много и се радваше. Попитах какво го радва в тази елха и знае ли: че това не е български обичай? Радвала го понеже и в България и по света си купували елхи и ги украсявали. Казах му – брате тия с елхите са идиоти и спазват чужд обичай, научи си наште обичаи , история и мироглед па тогава се радвай на чуждото слабоумие. Дали аз си купувам елха : ще запитате – не естествено, аз не спазвам и не зачитам нищо, което не е българско и православно. Абе щом пра-дядо ми не е имал елха, защо аз да се правя на интересен и цивилизован и да имам.
Най-голямата мечта на този Асен не е да види родината си свободна и преуспяваща, та да не работиме по чужбините. Неговата мечта е да иде на някакво парти организирано от българските студенти в Италия, където ставал страхотен купон с танци по масите и сваляне на поли и прашки от студентките, пиянства и подобни. Него го интересува най-вече цената на уискито в хипермаркетите ЕСЕЛУНГА, цената на бирата и основен стремеж сега му е да си купи едно яке трепач на фирмата ГАЗ за 300 евро. Викам му Асене, а за родината нема ли да се бориме : да си купиме пушки-автомати, военни дрехи за зимата и да гориме духовно за нейното благо и преуспяване, няма ли да я защитаваме? Погледна ме тъпо и ме помисли за луд. Заяви ми, че за него са важни елхата, пиенето и, ако се уреди за това парти щял да се изкефи яката.
Проблема е че, не само Асен е безродник , според мене около 90% от българите са такива! Уважават елхите, св. Валентин, хелуин и какво ли не чуждо, а своето си не отлепят и не знаят хич нищо. Погледнете бг. националистите какви са; едни са нацисти, други с някакви леви убеждения, има не малко ненормални, и до един обаче са комунисти и миришат на комунизъм. Това което не се вижда или го има съвсем малко са националисти с чисти български виждания, непокланящи се на нищо чуждо.

А сега ми кажете може ли да я има например Турция, ако в нея няма турци, ами може ли Гърция без гърци и сами си отговорете как ще я има пък България, ако в нея не живеят вече българи, а някакви безродни тъпанари. Ами аз ще ви отговоря – няма да я има България, ще свърши това е.
Така че преди да ми се правите на националисти си оправете първом главите и това да сте българи, каквито са били наште национални герои, па после нека сме най-крайно десните и върли националисти. Защото не може да сте леви националисти с комунистически виждания за живота и света, не може да сте атеисти и да сте българи, понеже българите от 1100г. са православни и нищо друго, няма помаци, католици и разни сектанти - или си православен или си нищо. Не може да се кланяте на разни небългари - леви и десни или капиталисти, и да сте българи и националисти, понеже си имаме достатъчно и пре-достататъчно супер герои. Та нека помислиме добре по въпроса и започнем да си почистваме къщичката, като може да почнем с австрийския или немски обичай с елхата.


Интересно ви е защо съм отишъл да работя в чужбина ли? Ами писна ми от комунизма в България, а и да работиш за 1400-16оо евро е доста повече от колкото за 300-400 при еднакви цени на храната! Освен това не виждах никакъв реален начин да се боря за родината си, само с митинги, приказки и гласуване не става нищо. Тука поне си решавам финансовите проблеми, а и като събера некой лев ще мога си купя и калашник и бомби и още един пистолет.

Пуснах темата защото проблема не е само Асен, ами и останалите с които се запознах тука в чужбина. До сега не съм срещнал един нормален, камо ли някой искрен патриот или националист. И такива луди те идват от България, обезродени и изродени са от всякъде! И това са хора от малки градове и села, където покварата на големия град не би трябвало да е толкова много! Проблема е че е повече и от тази, в големите градове.
Ей хора жените ни станаха курви, а вие ми викате че съм пишел отчаяно и България не умирала. Преди време в родината гледам се разхожда семейство: мъжа едър, сериозен, жената поодъртяла, детето момиче на около 11-12г.  Какво ме шокира? -  майката и детето носеха бели панталони, а под тях сини прашки. Тая бе дърта за тая мода, а детето още малко, ама ние по модата сме и двете братко, като курви, едната дърта, другата недорасла, а мъжа помиярски и горделиво оглеждаше улицата. Мисълта ми е: ние си правиме децата на курви. Въобще цари някаква гадна култура на курвалъка и разврата. Жените не раждат, мъжете търсят курви и нещат деца, забавления и курвите да им мятат прашките си докато танцуват по масите в чалга дискотеките – това ги кефи и към това се стремят.
Па нека некой ми вика България не умирала – трябва да си сляп братко, та да не го видиш.
Най ме дразнят националистите, дето не са такива, ама сега покрай Атака се навъдиха. Инак са си същите помияри, че и по-зле ама са видите ли -  националисти. Това се отнася особено за БНС.
Абе едно ще ви кажа без православния морал България си ойде у реката, па нека всеки сам си помисли какво е, как е и кога и що е!
От интернет
Николай Николов

10 коментара:

  1. точно в десятката Ники.жалко,но си много прав.

    ОтговорИзтриване
  2. Изкефи ме!

    Да трябва да се събират пари за калашник и бомби!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм жена ,и съм съгласна с това ,което пишеш.

    ОтговорИзтриване
  4. Ама нали това е целта на световната конспирация!
    Да ни оставят на инстинкти и нагон - без мисъл и идея. Всичи имена на фирми и заведения - Скай клуб, Вижън кафе.....в тая държава,всичте ни политици учат някави школи по Америката. Изобщо лобита ,ротарианци, какви българи -всеки нормален българин плаща сметките и носи на гърба си по пет шест циганета. Те са само н майчинства, детски и помощи, а ние внасяме като поп осигуровки, данъци, глоби. Нацепиха ни на сини, червени и пембени....изобщо хубава, но дълга тема...

    ОтговорИзтриване
  5. Жалко, но е така. Израждаме се и духовно, и физически - с активната намеса на външни фактори.
    За да ни уважават другите, трябва сами да започнем да се уважаваме. Това може да стане, ако се обедимим около националните ценности и православния морал.

    ОтговорИзтриване
  6. Много си прав,особено за курвите и чалгата!Тази циганска чалга,тя развали жените ни!!!Но много не съм съгласен за Атака,Волен Сидеров е единственият вариант за оцеляването на България!Никакви други ГЕРБовци,бесепари,седесари,те не хората,подходящи да ни управляват!
    Да живее България!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Хубаво си описал обстановката на днешния ден, но не си задълбал ЗАЩО И КАК стана така ? Преди 865 г. България не е била и 1 ден под робство, а след това има 650 години робства / Византийско и Турско /.Насилственото НАЛАГАНЕ на Християнството - религия на вековния наш ВРАГ - Византия е съпроводено с чудовищно отчуждаване и разцепване на България - частта на север от Дунав НЕ ПРИЕМА насила наложената нова вяра и съществува СВОБОДНА до 1150 година. Християнизираната България преживява съдба, близка до тази на индианците в Южна Америка - християнските ВИЗАНТИЙСКИ мисионери унищожават всичко свързано с прабългарските обичаи, в днешно време са се запазили само нестинарството и мартениците.От 865 г. насам народът няма вяра в нищо, защото управниците му са кретени! В заключение - НЯМА богата държава, която да не е практикувала ГРАБЕЖИ - вземи Франция, Англия, Холандия, Испания...векове наред са трупали имане, ограбвайки останалия свят. С мирен труд богат не се става. А жените ни не са курви - курвите го правят за спорта, жените ни са ПРЕСМЕТЛИВИ ПРОСТИТУТКИ всъщност много по-зле са от курви.

    ОтговорИзтриване
  8. Освен това тези дето ни управляват не са българи и винаги са се кланяли на изток или запад.А ако се намери някои родолюбец ,го заклеимяват като нацист.Или го викат в чужбина и му сменят чипа.А всичко е за да се изчисти тази територия защото е предвидена за други цели и човешкия фактор е пречка.ДАНО БЪДА РАЗБРАН.НЕКА ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА КАКТО ЗНАЕ.Както казва Достоевски ,100 души знаят истината ,а останалите биват лъгани та поне по пътя към смърта да се чустват щастливи.чАЛГАТА Е ТОЧНО ТОЗИ ИЗХОД ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.ПРОСТИТУТКИ ЧУЖДЕНЦИ И АЛЧНИ СТРАХЛИВИ ПОДЛЕЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ.........

    ОтговорИзтриване