понеделник, 2 ноември 2009 г.

СВИНСКИЯТ ГРИП Е ИЗОБРЕТЕН ОТ ФАРМАЦЕФТИ НА РОКФЕЛЕР?

В Ню Йорк, международни експерти, занимаващи се с разобличаването на дейността на нелегалната фармацевтична индустрия, публикуваха нова версия за произхода на свинския грип. От нея следва, че вируса А/Н1N1, и ваксината за него е разработена от ню йорския картел, влизащ в тръста на Давид Рокфелер. Доктор Леонард Горовиц и журналистката Шери Кейн, водещи разследването, нарекоха изобретението «геноцид». ». Документите, изобличаваши инициаторте на «свинския геноцид», са подадени в ФБР.
Отчитайки безпрецедентната природа и важност на тези сведения доктор Горовиц даде официални писмени показания под клетва и се обърна към активисти от целия свят с молба да разпространят информацията.
Тръста на Давид Рокфелер, в който участват редица могъщи партньори от Уол Стрит, включвайки и такива медийни магнати като Рупърт Мърдок, Мортан Цукерман, Томас Глоус, а също и бившия шеф на съвета на директорите на Банката на Федералния Резерв – Джери Спрейер, се обвиняват в подготовката и планирането на глобален геноцид” – се казва в заявлението подадено до ФБР. Леонард Горовиц и Шери Кейн свидетелстват, че глобалната ваксинация и самият вирус са създадени с помощта на индустриалци, участващи в рамките на „Ню-Йорското партньорство на индустриалците с биотехнологичния тръст”.
Този тръст контролира глобалните биотехнологични изследвания и разработки.
Официална реакция на ФБР не е последвала. Все пак очевидността на изводите на изследователите звучи като виц: „Свинския грип ходи по планетата, и пита, защо срещам и евреи”.
Официалните нападки против изследователите на вируса силно напомня и на движението против ваксиниране на населението, чиито доводи граничат с такива на хора с психични отклонения.
Сред най-сензационните откровения в хода на разследването на Горовиц и Кейн са уликите, доказващи причастноста на шефа на Silverstein Properties Inc. - Лари Силверстайн към организацията на терористичните атаки на 9/11, а също и към геополитическата и икономическата роля на фармакологията с цел намаляване на числеността на населението.

4 коментара:

  1. Здр Ник,Тази версия ми харесва. Но имам и въпрос: как бихте коментирали факта, че вирусът се развива бързо в студен климат и умира на топло, като приемете за фон бързо развиващата се епидемия в Сибир?

    ОтговорИзтриване
  2. Знам ли?! Колкото по на север толкова по малко евреи. Ако има, то не са от "просветените". Пък и обикновено колкото по на север,толкова по образовани хора, поради необходимоста да оцеляват при по-трудни условия. На тях не им са необходими образовани хора!

    ОтговорИзтриване
  3. Рокфелер, Ротшилд и останалите участници в Федералният резерв, трябвада бъдат съдени.Проблемът е,че тези фамилии държат икономиката на света.Докато хората не се осъзнаят,нищо няма да се промени.

    ОтговорИзтриване
  4. Целият геноцид през 2-рата Световна е дело наТези фамилии и близки кръгове, за да създадат еврейска държава. Отделно едва ли някой се заблуждава,че президентът в Щатите управлява.Той е просто една публична PR личност.Кенеди е говорил за връщане на Федералният резерв към държавата и за Опитите на Корпорациите да управляват света ,малко по-късно е бил застрелян в Далас.Речта му я има в Интернет. ако хората не се осъзная, тези индустриалци ще влядеят света.Гледайте зейгайст-документален филм където са обяснени нещата много достъпно.

    ОтговорИзтриване