вторник, 17 ноември 2009 г.

Какво проклятие виси над летящи чинии

Вече няма никакво съмнение в реалността на НЛО - има твърде много свидетели.Но заговора за мълчание около тези обекти показва: работата не е чиста. Ту американците разсекретяват част от архивите си, ту англичаните. И всеки път, незабавно следва опровержение.

Сред многото митове за НЛО един от най-вълнуващите, е свързан с военната промишленост на Третия райх. Вярно ли е, че Хитлер е могъл да създаде такава техника? И, че това се е случило до неговата загуба, и как НЛО биха повлияли на резултатите от Втората световна война?"Чиниите"/ или дисколети / все пак са летели.

Преди войната немската военна машина е била най - подвижната в света. Водила се е работа над свръхзвукови изтребители и бомбардировачи, първите балистични ракети V-2. В процеса на изследването инженерите се убедили: съпротивата на елиптичните крила е по - малко от това на правоъгълните. И колкото кривата на елипсата е по-близо до кръга, толкова тя е по - ефективна. Следователно, кръглото крило е идеално от гледна точка на аеродинамиката. Не е чудно, че немските инженери са проявили интерес към сфероплана на руския инженер Анатолий Уфимцев, забравен за четвърт в процеса на авиационното развитие.

Първите успехи на германците може би са постигнати през 1942 г.: от това време в тайните докладите на пилотите, танкистите, зенитчиците, и др. които се борят с фашистката армия се появяват „летящи чинии” движещи се с невероятна скорост ", които не реагират на обстрел и са способни изведнъж да променят траекторията на полета си.

Слуховете, бяха потвърдени и скоро след края на войната, когато италианският конструктор Джузепе Беллуццо публикува признание: Да, светещите в небето НЛО – са наше дело - твърди дискове с въздушно-реактивни двигатели, произведени в заводите в Италия и Германия. Неговият немски колега Рудолф Шривер, потвърждава твърдението на Беллуццо, но приноса за разработката на „Летящата чиния”, приписва на себе си и колегите си от специално създаденото конструкторско бюро "Зондербюро-13", което се ръководи от СС.

Според Шривер, дисколета е оборудван с вихровия двигател на Виктор Шаубергер. А вихровия двигател често неправилно е наричан "вечен" двигател: за това помага илюзията, че той консумира по-малко енергия, отколкото произвежда, въпреки че не е така.
Аналогични дисколети, конструирани от Габермоля, Eppa, Цимерман, които са способни на вертикално излитане, бързо ускоряване до почти космически скорости и под остър ъгъл да променят траекторията на полета си, попълват виртуалната база данни на легендарните изобретения, създадени в края на съществуването на Третия райх, но които за щастие, не са взели участие във военните действия.

Следва продължение। Николай Николов

4 коментара:

  1. Немците са били наистина много напред с материала и мисля, че им са били нужни още година, две, за да стигнат до победа... просто са избързали...

    ОтговорИзтриване
  2. Хитлер е бил доста болен и затова е бързал!
    Затова губят войната.

    ОтговорИзтриване
  3. Ще кажа само едно нещо - нем;ине си знаят работата! Там в Антрактида вече е създадена бъдещата погободобна раса,която ще замени дегенератите които живеят сега на повърхността! Това е основният сюжет в германската митология - след Рагнарьок или Залезът на боговете,старата опорочена цивилизация ще бъде изтрита от лицето на Земята,чрез огромна война и след това Земята ще се разтресе и континентите ще се разцепят! Тогава след като всичко се успокои,новата разумна раса ще излезе на повърхността и ще постави началото на нова епоха в човешката история!

    ОтговорИзтриване

  4. ДА ПРАВ/А СИ! ОТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ СЕ ЗНАЕ УСТРОЙСТВОТО НА ЗЕМЯТА И МАЙ ИЗРОДИТЕ ГИ ПРАЩАТ НА ПОВЪРХНОСТТА. АДА Е ТУК НА ЗЕМЯТА, А НЕ ТАМ И ТАКЪВ КАКТО ГО Е ИЗМИСЛИЛА ЦЪРКВАТА. ВИЖДА СЕ КАКВО СЪТВОРИХМЕ! ТОЗИ ПРОЦЕС СЕ ЗАСИЛИ ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ САМО СЕ САМОИЗБИХМЕ И ЗА КАКВО? – ЗА ЗЕМЯ, ВЛАСТ, ЖЕНИ, ИЛИ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ ПОЛУ - ИДИОТИ, ДА НЕ КАЖА ПЪЛНИ ИДИОТИ! ПРЕЗ МАЛКО ИЗВЕСТНАТА НИ ИСТОРИЯ, КОЯТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЗАМАЗВА, ТРИЕ И ПРЕНАПИСВА /ЕТО ВИ И ПРИМЕР: – ДЕЦАТА НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА ГОДИНИТЕ ПРЕДИ ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ДЕМОКРАЦИЯ”. ДАЖЕ И ПАМЕТНИЦИТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ. СЪБОРИХА МАВЗОЛЕЯ?! ЗАЩО БЕ – ТА ТОВА Е ИСТОРИЯТА НИ! В КОЛКО ДРУГИ СТРАНИ ИМА МАВЗОЛЕИ?! БРОЯТ СЕ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА. ЗАЩО ЕГИПТЯНИТЕ НЕ СА СИ РАЗРУШИЛИ ГРОБНИЦИТЕ И МУМИИТЕ?! ЗАТОВА СЕГА ВСЕКИ ИСКА ДА ОТИДЕ И ДА ГИ ВИДИ. АМИ МИНАХМЕ ОТ РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ, ПРЕЗ ФЕОДАЛИЗЪМ, „РЕНЕСАНС”, „ДЕМОКРАЦИЯ”, ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ, КАПИТАЛИЗЪМ, СОЦИАЛИЗЪМ, КОМУНИЗЪМ, ПОСЛЕ ПАК КАПИТАЛИЗЪМ, А СЕГА ИЗОБРЕТИХМЕ НОВ СТРОЙ – КОРУПЦИЯ! ДА ТАКА СЕ НАРИЧА: „КОРУПЦИОНЕН СТРОЙ” И ТОВА ВАЖИ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ, А ПРИ НАС ДОЙДЕ ДАЖЕ С ЛЕКО ЗАКЪСНЕНИЕ, НО СЕ РАЗВИ ДОСТА БЪРЗО И БУЙНО! НАЛИ ВИ ОБЕЩАВАХА СВОБОДА, ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ, НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ?! ДА! - СВОБОДА И БЛАГОПОЛУЧИЕ?????!, ПРЕКРАСЕН ЩАСТЛИВ И ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, ДОБРО МАТЕРИАЛНО СЪСТОЯНИЕ……! ДА, НО УВИ -НЕ

    ОтговорИзтриване