събота, 28 ноември 2009 г.

Глобализацията, масоните, Новият световен ред



Всекидневно прогресивното човечество води отчаяна борба за своето съществуване с тази клика - МАСОНИТЕ. Опасността идва и от тайнствените мистични учения и символи, които използва и до днес за да наложи своето господство/ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ИЛИ т.н.. „НОВ СВЕТОВЕН РЕД”/.

Ако разгледате дори и флага на ООН ще Ви направи впечатление странното разположение на континентите, изобразени на нея. Света е разделен на 33 секции, а центъра на света е пресечната точка на 33-тия паралел с 33-тия меридиан,което съответства на 33-тата степен на масоните. А те се пресичат в Средиземно море, недалеч от Израел. Бога, на който се кланят е Прометей, помпозна статуя, когото е поставена пред Рокфелер център в Манхатън, а самата дума „илюминати” означава просвещение.

С особено упорство тези хора поставиха тайнствените знаци на масоните в логото на всички отдели на ООН- ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, СЗО, Световната банка, МВФ, както и в логото на McDonalds, AOL, Nokia, Alfa Romeo, Chevron, Exxon, Vodafone, Chrysler, BT,Texaco, та дори логото на вашия компютър.



За илюминати числата 3,7,9,11,13,33 и 39 са много важни. Всяко свое действие те го свързват по някакъв начин с тях. Дори и датата 11.9.2001.Докато в Организацията на обединените нации са загрижени от разходите, които правят за превода на своите документи на официалните четири езика и настояват да остане само английския, всяка Коледа папа Йоан-Павел Втори въпреки влошеното си здраве в продължение на часове сам поздравяваше християните на над 100 езика. Защо? Защото желаеше да подчертае, че всеки човек има право на национално определяне, на свой език и култура. Въпреки каноните той не се отрече от гражданското си име Карол Войтила и едно от първите му посещения след избора му за папа беше в родната Полша. Той най-добре осъзнаваше, че разрушаването на националните традиции на всеки един от нас и откъсването му от родната среда го превръща в дърво без корен. А дървото без корен винаги загива.


Опит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото "Аз съм българче" да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по-отдалеч- "Епопея на забравените" да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени. Книгоиздаването (включително учебниците) беше обложено с ДДС в размер на 20% при 0% в много други държави.


Глобализацията не представлява свободно движение на хора и капитали, не е интернет и телекомуникации. Няма нормален човек, който да е против тези завоевания на човечеството.Истинската й същност е всеобщото поробване на народите от шепа хора!


България влезе в ЕС не защото ние желаем това, а защото на световния елит това е необходимо. И докато ние си правим някакви дребни сметки какви суми ще получим от това членство, то от няколко години елита работи усилено по създаването на световно правителство и конституция. Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде един нов ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".

4 коментара:

  1. Опит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото "Аз съм българче" да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по-отдалеч- "Епопея на забравените" да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени. Книгоиздаването (включително учебниците) беше обложено с ДДС в размер на 20% при 0% в много други държави.

    Приятелю... знаеш ли какво е биос и сетъп...това е първоначалното зареждане на системата след рестарт. На нас, в нашата история еничарите-тамплиери (масони), са ни подменили сетъпът. Ти твърдиш чрез горепосочения текст, че глобалистите искат да изтрият от историята ни тези личности и факти. А ти сигурен ли си, че те са истина? Защото фактите сочат друго. Османците са били наемници на рицарите по време на кръстоносните походи срещу арабите. Но всички рицари кръстоносци не са били тамплиери - а османците са били наемници само на тамплиерите. 1307 г. френският крал Филип хубави започва съдебно преследване срещу тамплиерите. Но разследване срещу тамплиерите е провела преди това и католическата църква във връзка с убийството на Кипърският крал и в последствие убийството на неговият син. Този факт тамплиерите удобно го пропускат - и хвърлят всички обвинения срещу алчният френски крал. 1314 г. слугата на антихриста - Жак Мюле е изгорен на клада на остров в Париж - и само няколко години по-късно през 1326 г. е създаден аналогичен военен орден в Османската империя - великият Оджак - военният орден на еничарите-тамплиери. Еничарите са единственият военен орган в Османската иперия. Всички войни които води Османската империя са подготвяни, ръководени и водени от еничарите-тамплиери. Всички еничари без изключение до около 1750 г. са от християнски произход. Целите на Османската империя напълно съвпадат със целите на тамплиерите. 1826 г. Османският султан Махмуд ІІ подобно на своя френски колега допуска същата грешка - разпуска военният орден на еничарите-тамплиери и в последвалия бунт избива 20 000 от тях. По тази причина настъпва края на Османската империя... а всички еничари-тамплиери стават масони. Сега бих те посъветвал да прочетеш за Белградската еничарско-масонската ложа "Али Коч". След като разбереш какъв е тническият и верски профил на членовете на тази ложа - поинтересувай се и кои български революционери са били членове на тази ложа на сатаната, и ще разбереш защо твърдя, че на българите им е сменен чипа(тоест биоса). След всяка национална катастрофа в по новата история на България когато се налага рестарт - България се връща не към корените си а към еничарско-масонската ложа "Али Коч". Днес не случайно в България се наложи сръбската музика и чалга, на която аз казвам - еничарска бленда. Сменете си чипа.

    ОтговорИзтриване
  2. Отлично зная какво е биос и сетъп... Благодаря ти за забележките относно статията. Вярвам, че си прав. Не познавам толкова дълбоко историята. За тази ложа съм чел, но малко. Ще се поинтересувам повече. Благодаря ти за мнението ти по въпроса. В спора се ражда истината!/Не оспорвам твоите твърдения! По скоро мисля, че си прав!/
    С уважение: Николай Николов

    ОтговорИзтриване
  3. Не съм се занимавал с тази материя и гореизложената информация е нова за мен,но някак вътрешно винаги съм бил сигурен,че за турското ни робство е виновна Англия.Тази държава и до днес се бърка на всички държави в политиката с много дългосрочен поглед далеч в бъдещето.Явно там е гнездото на осите.

    ОтговорИзтриване
  4. БРАВО!!!!! НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА! БЛАГОДАРЯ ТИ...!!!

    ОтговорИзтриване