събота, 14 ноември 2009 г.

Лекарството против свински грип се оказа елементарно


Вируса на свинския грип може да се обезвреди с помощта на вода смесена със солна киселина и озонирана с газ. До този извод са достигнали южнокорейските учени, съобщава CyberSecurity.
Рецептата за "жива вода" е проста. На 1 тон вода се добавя 22 г концентрирана солна киселина, като при това киселинността на разтвора се променя от pH 7 до pH 4. Антивирусните свойства се обезпечават за сметка на повишените количества
заредени хлорни йони.
Учените признават, че сама, киселината вода може частично да повиши активността на вируса A(H1N1), но добавянето на озониран газ в концентрация около и повече от 10 мг на 1 л, премахва това. Установено е че, този ефект се достига пет минути след контакта на вирусните тела със сместа.
Подчертава се фактът, че след като киселинно – озоновата смес унищожи опасният вирус в организма на човека, тя безследно се разпада, и остава само водата.
НИКОЛАЙ МИХОВ

3 коментара:

  1. А самият "свински грип" поредната атака на Световната здравна организация! Чудя се още ли има хора не прозрели истината....и това че доста грубо започват да се поварят нещата...Беше "луда крава"..."птичи грип"..."свински"....няма начин ще се мине и през "кокоши", а после какво ще ни спретнат, за да ни притесняват, да ни тормозят, да ни стресират, защото си нямаме хиляди други проблеми... Кой ще спре тези мошеници и гаврата им с населението по света???! И все пак успяват...да...да всееш страх е много лесно и мазно да наблюдаваш отстрани, как изплашените се втурват към аптеките да изкупуват всякакви препоръчани лекарства(които са не някакви специални....ала специални им бяха цените). Така на гърба и страха на хората, фармацевтичните команиии натрупаха богатства...Ами да се готвим....другата есен офанзивата ще започне отново....Горко ни!

    ОтговорИзтриване
  2. Отново повдигнаха въпроса. Явно печалбите намаляха!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво Ники, това си е истина.Кой от днешните младежи може да разбере какво е било?Имало е всичко от лошо до хубаво, което е нормално, и най-вече имаше сигурност за всички хора. Милицията питаше: Сине майчин защо не работиш, кой те храни?Работа имаше за всеки.Не ми се говори повече, жалко за прекрасната държава, а той имаше амбицията да станем 9 000 000 българи.
    Петьо

    ОтговорИзтриване