неделя, 15 ноември 2009 г.

Съобщение: НИБИРУ Е ВЕЧЕ НА ХОРИЗОНТА




Преди няколко месеца, мистериозната планета Нибиру, за мнозинството от населението, се явява само като термин от древните шумерски митове. Някои историци го считат за някакъв условен термин на древните, означаващ нещо. Други, смятат, че това е някаква религиозна измислица на древните шумери и така нататък.. Естествено същото се е смятало, че Нибиру, това е всичко свързано с анунаки – дошлите от небето същества, притежаващи кула със свръх естествени свойства – Зикурат/ шумерски храм /, чрез която вавилонците общували с някакви свръхестествени същества от тази планета. Още повече, че никакво внимание не било отделено за изучаване на това предание за Нибиру.


Междувременно, тайнствената планета Х, известна на шумерите, като Нибиру, се появи на хоризонта. От 15 май, 2009 Нибиру може да се види с малък телескоп, а от май 2011 тя ще достигне яркостта на Венера и ще бъде най-яркият обект на небето след Слънцето и Луната. От май 2012 година Нибиру ще свети по-ярко от Луната, и ъгловия размер на нейният диск ще отстъпва много малко на слънцето. (!). Това ще бъде невероятно зрелище и събитие, с хиляди пъти по - голямо значение от кометата Шумейкър-Леви. Но дали са казали нещо, например по Евро Нюз?За сега не, по скоро се опитват да скрият това, но на практика от всякаква гледна точка, това ще бъде едно от най - важните събития за нашата планета, което може да доведе до известно изменение на климата, и без съмнение ще доведе до сериозни икономически, политически, и в крайна сметка, религиозни промени.


Четете и тук: http://nikolaijambol.blogspot.com/2010/01/nibiru.html

19 коментара:

  1. Нещо обидих ли някой с предния си коментар та не е одобрен?

    ОтговорИзтриване
  2. Токът спря и преди малко дойде. Не знам за кой преден коментар става дума, а е зададено да ги удобрявам, тъй, че трябва да отворя блога си. Какъвто и коментар да има винаги съм го пускал.

    ОтговорИзтриване
  3. направо вижда се за това хората се чудят как да натрупат пари щото ще дойдел края на света

    ОтговорИзтриване
  4. Интересно,защо хората не ги интересува .Това наистина е нещо глобално.

    ОтговорИзтриване
  5. Не че хората не се интересуват,а прост не знаят.Аз самият въпреки, че знам за Нирибу от доста години чак сега научих,че се вижда.

    ОтговорИзтриване
  6. Нибиру ще дойде, но няма да е през декември 2012 г. Тези, които твърдят това не са християни, а езичници. Христос е казал, че деня и часа никой не знае, нито Синът, а само Бог Отец. Много издигнахте летвата на американските индианци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анатомията на властта изисква създаването на конспираций.Наи леснят начин да се управлява земното множество е като се разделя на нации,след което на вярвания.Насаждане на страх ,малко лъжа под формата на легенди и ето ти множество божества.Следват парите, с тях където невървят страха ,вярванията и идеологиите се налага компесаторна власт.Отдавна няма свобода и свободни хора. Живеем в измислен свят заблудени за деиствителноста,а свободата ни се отнема по традиция от власт имащите династии.Спестената истина и розовите очила пречат да бъдем свободни.Удобно е да тънем в невежество.Невежият неможе да осъзнае себе си неможе да осъзнае и робството си.Осъзнатият роб умира на арената и получава свободата си а неосъзнатият седи седи и ликува над арената мислеики се за свободен.Познанието е бич за всяка власт.Контрола над познанието дава възможност да се постигне абсолютната власт.Е нормално е да се крие истината за вселената за нашия произход за цикличноста в земната история и в нашето развитие. Да се спестява истината за планетата Х или Нибиру.За другите измерения за така наречените извън земни.Мога да кажа само едно ,каквито и факти да се извадят.Каквито и доказателства да се представят колкото и да гледаме вечер в небето каквото и да видим няма да се превърнем в нещо по различно от скептици обзети от апатия.А те отдавна са тук минават циклично прибират благата които сме създали за един цикъл от 5000 години и продължават по пътя си след което всичко се повтаря..Крият ужким от нас че идва Нибиру а всъщност има толкова много информация, само да реши да се поинтересува човека.Нашите световни управници въздесъщите илюминати са се погрижили за всичко.Те знаят какво следва .По един или друг начин показват с деиствията си какво трябва да се прави.Трябва да се оцелява!!!И следва основния принцип''Прави като мен"Събудете се хора,променете се,освободете се от псевдо робството.И се опитаите да оцелеете.Светът започна да се променя бъдете готови за всичко каквото и да прдстои.Няма да бъде лесно и този път.Вече са определени зоните на влияние. Подземните градове са построени.Пригответе се да започнем отначало!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Къде се вижда ??? Защо руснаците го виждат, пък ние не ???

    ОтговорИзтриване
  9. Na Hristos da mu sera v ustata. Systo na Alah i na wsi4ki podobni drislivi bog4eta. Koito bqrva, da zaminawa na li4na sresta sys syotbetnoto gospod4e. Nie ostavame...kakto vinagi:)

    ОтговорИзтриване
  10. Христос,Аллах и други такива са измислица от тези богове които са не оправлявали стотици-хиляди години с нашето невежество.Това са богове само на масончета,илюминатчета...И едва ли тези от Нибиру са положително настроени към човечеството. Ще дойдат да не доумагйостват още ще ни предложат мир,любов и после ще ни го сложат четвартит. Библията 90% е променена от тях,но ще стане както е писано..:Ще пострещнем Луцифер с цветя и рози,тои ще ние обещае радост(наркотиците),любов(животински секс)...
    Остава ни само да се събудим

    ОтговорИзтриване
  11. И как е виждали се Нибиру вече ? Поредната глупост - няма такава планете. Да очаквам ли да опровергаете твърдението и за съществуване - едва ли ?

    ОтговорИзтриване
  12. Превел съм тази информация която съм намерил! Да ли я има или не, не съм аз който ще кажа това или да споря! Има време ще разберем!

    ОтговорИзтриване
  13. Според по горе написаното,би трябвало вече тази планета да свети като второ слънце,но колкото и да се взирам в дневното и нощното небе все още не виждам нещо ново в него...

    ОтговорИзтриване
  14. http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=a613e4c5a802523356062536e101771fc7214260

    И нека Истината бъде с Вас. :)))

    ОтговорИзтриване
  15. Вече е 2013 година и тази планета не се вижда. Ако е измислица, кой си прави труда да я пише?

    ОтговорИзтриване
  16. ИЗБЯГАЛА Е ОТ СТРАХ БРЕ! ПРЕВЕДОХ ГО ОТ САЙТА НА НАСА - ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ!!!

    ОтговорИзтриване