неделя, 29 ноември 2009 г.

ПАЗЕТЕ НЕДВИЖИМАТА СОБСТВЕНОСТ! ТЯ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ВАШАТА НЕЗАВИСИМОСТ!

Повърхностно погледнато, промените завариха нас, източноевропейците, в пъти по-бедни от западните ни съседи. Това състояние продължава. Ние, източноевропейците, сме свикнали да живеем скромно, тоест по- бедно. Това ни е направило по-устойчиви.

Ала същевременно ние, същите тъй обвинявани днес източноевропейци, се оказахме собственици на жилищни имоти. Средно за държавите от Източна Европа, които членуват в Европейския съюз, този показател има стойност около 75 на сто. Докато в Западна Европа достига едва 35 на сто! Къщите и апартаментите на източноевропейците са далеч по-сериозна гаранция за платежоспособност от на пръв поглед високите заплати на западноевропейците. Заплатата днес я има, утре я няма. Особено при нарастващата безработица вследствие на икономическата криза. А недвижимата собственост остава.



За българите това е вековна традиция. Още преди хилядолетия нашите предци са градили тук и в Месопотамия, оплодили са културите на Египет и Микена, от тях са се учили древните китайци и индийци. Дали сме първите кралски династии на испанците, португалците, французите, британците и руснаците, както и аристокрацията на още десетки народи. Предците ни са поставили основите на цивилизацията на белите хора. Така ни наричали индийците – ари – бели, благородни хора. И в това твърдение не се съдържа никакъв расизъм или опит да изкараме българите „богоизбран народ”, опазил ни Бог. Това е патент на други расисти и мизантропи.



Днес почти всекидневно археолозите „откриват” съграденото от древните българи. И макар самите ние да нямаме никакви заслуги за някогашните дела и постижения на българите, на генетично равнище пренасяме спомена от техния опит. Ето защо къщата, храмът, школото, дори гробницата са в кръвта ни. Сега най-малко 85 на сто от нашенците притежават собствен покрив над главите си. Отново подчертавам, че в по-голямата част от страните от Западна Европа този показател едва достига 35 на сто! Схващате ли къде ги стяга чепикът другарите от Братството – тайната световна власт? Българинът винаги е пестил за жилище, за свое домашно огнище.



Правят се отчаени опити българина да се лиши от собственоста си и някъде успяват/за наше съжаление /.


Затова съвета е: Пазете собствеността си. Бог, истината и недвижимостите ще ви направят свободни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар