събота, 14 ноември 2009 г.

Що е сатанизъм и има ли той почва у нас

През Социалистическо масонските ложи бяха разтурени, но днес модата им се върна в целия си блясък. За всеки влак си има пътници, а този е и доста луксозен.


Мъдрости от Черния папа


Наричат го и "масонския папа". През 70-те и 80-те години на 19 в. Пайк е Велик магистър в Главната директория на Вашингтон и Велик командор на Върховния съвет на Чарлстън, което значи лидер на американските масони и Суверенен Понтифик (архиерей като дядо ни Максим, само че от "другото ведомство")на вселенското франкмасонство, което го прави и световен “вожд” на масоните.





Албърт Пайк (1809 - 1891) е американец от щата Арканзас, който навлиза в масонството чак на 41 годишна възраст, но с поддръжката на течението "Илюминати" се издига феноменално в масонската йерархия. Към края на живота си притежава списък от титли и звания, които могат да запълнят половин машинописна страница.
Черният папа Албърт Пайк вече е при Сатаната, но последователите му се настаниха в нашенския обществен живот. Ето някои мъдри мисли на масонския водач:

"Това е истинската и чиста философска религия - да се вярва в Луцифер."

"Всички ние, заемащи високи степени, трябва да съхраним масонската религия в светлината на луциферианската доктрина."

Албърт Пайк - "Морал и догма", 1871 г. Книгата и до днес е "библията" на световното масонство.

В свое писмо от 1889 г. до "23-те Върховни световни съвета" Алберт Пайк ги наставлява така:
"Ние се прекланяме пред Бог, но това е Богът пред когото благоговеем без суеверие. У всички нас от най-високите степени, Масонската религия трябва да бъде просветлена, да е поддържана в нас от чистотата на Луциферовата доктрина... Да, Луцифер е единственият истински Бог. За съжаление, Адонис също е Бог, но според неизменния и вечен закон няма светлина без сянка, няма красота без грозота, няма бяло без черно... истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер. Луцифер, Богът на светлината и Богът на Боговете, се бори за човечеството срещу Адонис - Бога на тъмнината и злото”.


Масонският храм във ВашингтонДрути масонски мъдрости:
„Триумфа на Галилеянина продължава двадесет века. Илюзията беше много дълга."

„Той изчезва на свой ред — Бога лъжец. Той се присъединява в праха на вековете към другите божества на Индия, Египет, Гърция и Рим, които са видяли също много излъгани от тях същества, легнали пред олтарите им."

Масонството е противоцърква ..."

Смисълът на религията на масоните е обяснен накратко от масонския автор дьо Кантельо през 1863 г. така:


Като цяло битката е била и винаги ще бъде борба срещу църквата и християнската религия…Всички тайни общества – от египтяните до илюминатите имат почти идентични ритуали. Те образуват верига и се пресъздават едно от друго.” (На масоните им се иска да са произлезли от древен Египет преди неясно колко хилядолетия. На тази легенда може да се вярва, колкото на рекламите, че всеки малко по-кадърен човек на планетата бил масон.)

На конгрес в Леже през 1863 г. масонският лидер Лафарг (съпруг на дъщерята на Карл Маркс – Лаура) обявява целите на ложите:“
Война на Бога, ненавист към Бога! Целият прогрес се състои в това! Трябва да се пробие небето като хартиен свод! Да се постигне тържество на човека над Бога.”Лафарг приключил живота си със самоубийство. Като цяло е трудно да се намери известен сатанист, който да не е свършил или в психиатрия или като деградирала личност, или по друг трагичен начин. И най-уравновесените и стабилни характери от тях, накрая се пречупват и свършват с разрушена психика. Ако има оцелели от прегръдката на Луцифер, те се броят на пръсти. Странното е, че това е добре известно и пак все се намират хора, които са готови да подложат на експерименти бъдещето на душата си.


Проблемът на масоните





Проблемът с масоните е, че те не искат да просветлят. Те държат да просветлят преди всичко останалите и се занимават най-вече с това какво трябва да правят другите - как да живеят, как да е устроено обществото, как да се развива културата, как да се управляват. От няколко стотин години, откакто ги има, масоните се държат сякаш не са се замисляли сериозно над въпроса, че другите може да не искат. Затова пък собствените си планове, какво трябва да стане с другите, те взимат твърде на сериозно и ги разработват в големи количества. Когато не се получи - пробват пак. А когато се получи и плановете им дадат резултат някъде, накрая се стига дотам че народа, а понякога и правителството ги подгонват и тогава те се обявяват за мъченици.

Един от поредните примери, е скандалът с италианската ложа П2, който се проточи безкрайно и в който се заплетоха Берлускони, жестоки убийства, банка Ватикана, бизнесмени, политици и списък с 953 високопоставени членове на ложата. Стигна се дотам, че конкурентите на Берлускони обявиха, че партията му "Форца Италия" всъщност била разтурената ложа П2. Берлускони се измъкна някак, убийствата бяха приписани на масоните (вероятно с основание), един партньор на банка Ватикана фалира, а политиците са си все същите. Само ложата пострада тежко и мина в нелегалност

Интересното е, че въпреки тази неласкава оценка на народите по света, масоните не си променят плановете и те си остават все така мухлясали още от времето на идеолога на течението "илюминати" Адам Вайшоп (18 век) и още по-стари средновековни дървени философи . Масонските цели са вече познати до втръсване на всеки по-любознателен читател - свобода, братство, равенство (последното не е на мода напоследък, даже стана табу) и щастлив живот.

Под знамето на Ангела на светлината Луцифер - без Бог, без различни езици, без различни държави, без традиции, без семейство, без гащи и т.н. Освен смисления въпрос, за какво му е на човек съпруга да го тормози, останалите точки едва ли са атрактивни за някого (освен за самите масони, но не трябва да се забравя, че и те ги имат предвид най-вече за другите, а не толкова за себе си).

Масонският гений Адам Вайшоп (1748-1811). От неговите гениални идеи, как трябва да живеят хората са повлияни водачите на Френската и други революции. Водач на влиятелното републиканско течение "илюминати" (просветлени) в Бавария, а скоро и с клонове из цяла Европа и Америка. Професор в Ингълщадския университет. Евреин, приел католичеството. Смята се, че подчинил масонските ложи под свое командване. Пропагандатор на глобализма - за една световна държава, с един общ език, общество без семейство, премахване на наследството и прочие глупости.
Един от най-влиятелните сатанисти. Смята се за сътрудник на фамилията Ротшилд, а за негови идеологически наследници са смятани Маркс и Енгелс.
Масонската статуя на Джордж Вашингтон - първият американски президент. Според масонски източници и останалите Бащи-основатели на Американската държава са изключително такива.

Джордж Вашингтон (1732-1799 г.).
Първият президент на САЩ е бил посветен в ложата "Фридрихсбург" във Вирджиния, на 4 ноември 1752 г. Става подмагистър на 3 март 1753 г। и е издигнат в степен магистър на 4 август 1753 г. Вашингтон е бил член-учредител и първи магистър на ложата "Александрия" №22 във Вирджиния. От 1805 г. насам ложата носи името "Александрия-Вашингтон" №22.












Бафомет - най-известния масонски идол. Бил е почитан от тамплиерите. Счита се, че първоначално статуята му се намирала в техен храм в Европа, а по-късно главното място на култа му е преместено в САЩ. За това, какво точно олицетворява, има най-различни версии и обяснения. Едни го свързват с Луцифер. Според известни окултисти е символ на "възвишени принципи" и съчетава различни елементи - женски гърди (плодородие), козя глава, кучешка муцуна и пр. Със сигурност най-нелепото и най-дивашкото от всички масонско обяснение е, че бил символ на ... отрязаната глава на св. Йоан Кръстител. Седи върху куб на Земното кълбо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар